FIIT STU - prijimacky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

ftak: ak sa nemylim tak to robia tak, ze ak si chodil na Bc. na FIIT tak na inzinierske ta zoberu bez prijimaciek...tie sa robia ak si siel z inej skoly :)
ftak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ftak »

konyk87 napísal:ftak: ak sa nemylim tak to robia tak, ze ak si chodil na Bc. na FIIT tak na inzinierske ta zoberu bez prijimaciek...tie sa robia ak si siel z inej skoly :)
no ved praveze nechodil ;-) takze prijimacky budem robit zrejme :-)
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

tie prijimacky su vo forme testu, cize - staci zakruzkovat vysledok alebo sa prihliada aj na riesenie ulohy?

aha fajn, uz som si to nasla v pozvanke.. vypocty a uvahy sa nehodnotia, test trva 120 minut :)
Vortex
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Vortex »

marcus-16 napísal:tomu ver, ja budem druhak..
inak gratulujem setkym co vas prijali, pripravte sa na dalsich par rokov flakania :twisted:
chlapec teba prejde smiech, pride druhy a treti a rychlo zmenis nazor, fiitka neni rozhodne o flakani, viem ocom hovorim uz som tam treti rok a keby som si mal vybrat skolu rozhodne by som na fiitku uz druhy krat nesiel, prvy rok je cista ulievaren nic sa neucis a mas B-ka potom pride druhy a zrazu si rad ked mas dost kreditov aby si presiel semestrom, preto sa pripravte na jednu vec "pohodovych ludi na tej skole mozte spocitat na prstoch jednej ruky, zvysok vam bude robit iba problemy" a cvicenia vyzeraju asi tak ze "tu mas a rob" ... "ale ako?" .. "to je vas problem/nastudujte si"... nikto si s vami nehra, ochota pomoct/poradit je nulova.

Kazdemu znamemu kto tam chcel ist som radsej odporucil trnavu alebo nitru pripadne zilinu, verte mi, nestoji to za tie zabyte cele dni a vykendy pri rieseni stupidnych zadani. Tie skoly su nic moc ale rozhodne sa studium na tychto skolach neodrazi na vasej psychike.

FIITku beriem ako jeden s najvacsich omylov v zivote a nie som sam.
l0tr1k
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa l0tr1k »

kks nikdy nechodte nikto na fiit je to najhorsia skola na svete.... don't ever ever ever go to FIIT :cry:
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

l0tr1k, este by si mohol napisat dovod, toto je len taky vykrik do tmy
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

robeno napísal:l0tr1k, este by si mohol napisat dovod, toto je len taky vykrik do tmy
vyskusaj - uvidis :lol: myslim, ze na FIIT maju prehnane naroky a pomaly tam nemas cas sa venovat niecomu, co chces ty a nie tomu, co chcu oni..preto som odtial odisiel :D
Napísať odpoveď