FIIT

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
roboo
Novice
Novice

Re: FIIT

Príspevok od používateľa roboo »

prosim vas co znamena prijatý na základe prijímacej skúšky ked na fiit niesu primacky a body mam stale nezadane / list mi este neprisiel
mato589
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mato589 »

maturitne vysvedčenie si poslal?

Mne po zadaní rodného čísla ukáze toto:
Rozhodnutie: Váš výsledok prijímacieho konania je postačujúci na prijatie na štúdium. Nedodal(a) ste však ešte všetky požadované doklady (viď sekciu Dokumenty vo Vašej elektronickej prihláške). Rozhodnutie o prijatí môže byť vydané, pokiaľ potrebné doklady dodáte v súlade s pravidlami pre prijímacie konanie fakulty, na ktorú sa hlásite.
To asi preto, že maturitné vysvedčenie som poslal včera doporučene a 1. triedou a ešte ho nezaregistrovali.
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Numline1 »

Prijmacia skuska sa robi, len to nie je test ani ustna skuska ale bodove hodnotenie na zaklade vysvedcenia/znamok/maturity/whatever.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tu mate k tomu 4. rocnemu

http://www.fiit.stuba.sk/generate_page.php?page_id=3680

Ako na to pozeram, je to tam roztahane na 4 roky a pred normalnym premetom je priprava na ten predmet (zaklady).

Ale je to tusim len 1 rocnik cez 2 rocniky + tie pripravne predmety preto o rok viac. Osobne by som nechcel o rok viac.
crank139
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa crank139 »

audiotrack napísal:maturita nikoho nezaujíma. Ja som napríklad z matiky tiež nematuroval, z informatiky som dostal dvojku lebo som nevedel niečo vo frontpage spraviť (program ktorý sa v praxi nikdy nikde nepoužíva). A napriek tomu som skončil informatiku na FI MUNI, o ktorej sa hovorí že je jedna z najlepších a najťažších. Takže nejde o to čo máš na vysvedčení, ale ako budeš prechádzať skúškami
chcel si tym povedat ze na vysku zo zameranim na informatiku sa da dostat aj bez matury z matiky a blbymi vysvedceniami ?
stacilo by iba dobre urobit skusky a tie ostane veci sa neberu az taku tazku vahu ?
Pascalwb
Addict
Addict

Samozrejme, vsak na spominanu fiit, beru but maturitu z AJ alebo matiky, co mas lepsie, vsak ide o peniaze, cim viac ludi tym viac penazi. A aj tak vedomosti zo strednej som asi vyuzil jedine na elektrotechnike aj to som sa naucil v 1. SPS. Cize SS je prakticky nanic.
mato589
Amateur
Amateur

crank139 napísal: chcel si tym povedat ze na vysku zo zameranim na informatiku sa da dostat aj bez matury z matiky a blbymi vysvedceniami ?
stacilo by iba dobre urobit skusky a tie ostane veci sa neberu az taku tazku vahu ?
mna na FIIT prijali podla percentilu z angliny z B1, maturitu z matiky som nemal a primer vysvedčeni mam cez 3,20 :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak to si odvážlivec, keď si myslíš, že máš na FIIT s takými známkami :D
crank139
Medium Star
Medium Star

mato589 napísal:
mna na FIIT prijali podla percentilu z angliny z B1, maturitu z matiky som nemal a primer vysvedčeni mam cez 3,20 :)
kolko si mal percecntil ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

crank, dnes nie je veľmi veľký problém sa na väčšinu VŠ dostať, ale hlavne tie s technickým zameraním následne znižujú počty a s titulom skončí ani nie polovica. Aby som to zjednodušil, ľahké je sa tam dostať, ťažké je tú školu vyštudovať (obzvlášť platí pre FIIT).
crank139
Medium Star
Medium Star

pytal som sa to z dovodu ze tiez mam priemer snamok podobny a chut do ucenia a to ze chcem studovat tak nato om prisiel velmi neskoro, na druhy rok chcem dat prihlasky tak ma to preto velmi zaujima ci mam vobec nejaku sancu potom ako som to flakal na strednej ... aa co take FEI TUKE kde by som mal vacsiu sancu sa dostat pripadne ktora je podla vas lepsia a ktora narocnejsia ?
mato589
Amateur
Amateur

crank139 napísal:pytal som sa to z dovodu ze tiez mam priemer snamok podobny a chut do ucenia a to ze chcem studovat tak nato om prisiel velmi neskoro, na druhy rok chcem dat prihlasky tak ma to preto velmi zaujima ci mam vobec nejaku sancu potom ako som to flakal na strednej ... aa co take FEI TUKE kde by som mal vacsiu sancu sa dostat pripadne ktora je podla vas lepsia a ktora narocnejsia ?
percentil angliny sa mi podaril okolo 83 % :) a na FEI TUKE su prijimačky z matematiky
Pascalwb
Addict
Addict

Da sa to zvladnut, ked sa tomu clovek venuje, nenechava si vsetko na poslednu chvilu a hlavne neni lenivy, co je asi najvacsi problem.
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Mal by som počítač s nejakými povinnými poplatkami (finančnými nákladmi)?
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ak nechceš stanovať pred školou, tak na intrák, ak hladovať, tak na jedlo, ak mať zabezpečený životný štandard aký chceš, tak aj na toaletný papier :D.
Denco
King
King

Na intrák nejdem (zatiaľ). Ale možno by sa zišli nejaké konkrétnejšie ceny.
MrGizmof
King
King

Tak tie neviem, nikoho tam nepoznám...

Mimochodom, hodí sa mi vyhláška 21 na PKSS? Mám možnosť si ju spraviť ešte na škole, ale netuším, či sa to všetko stihnem tak rýchlo doučiť.
Pascalwb
Addict
Addict

Mam taky pocit, ze sa to robi v 2 rocniku, ale len pocit, je to dobrovolne.

Denco: naklady na jedlo myslis, ak nie intrak? Vacsina ak nie vsetci chodia jedavat do UK jedalni, trochu turistiky ktomu, na ISIC sa ceny pohybuju okolo 1.50 - 1.75 Za hlavne jedlo + kofola.
MrGizmof
King
King

Tak potom si to spravím tam, fakt nemám šancu si zopakovať všetko... do štvrtka :D . A ak to nezvládnem a vyletím, spravím si to aj tak z peňazí na školu.... teraz by som len vyhodil za to 25€ a nespravil to.
Denco
King
King

Pascalwb napísal:... Denco: naklady na jedlo myslis, ak nie intrak? Vacsina ak nie vsetci chodia jedavat do UK jedalni, trochu turistiky ktomu, na ISIC sa ceny pohybuju okolo 1.50 - 1.75 Za hlavne jedlo + kofola.
Jasné, nejaké jedálne som mal na mysli.
Napísať odpoveď