surfs up som videl aj auta, ale tie divoké vlny sa mi viac páčili, bolo to veľmi dobre spracované...a včera som pozeral Vrátne Lahve..tiežo to malo niečo do seba možno takých 8/10Šu-Do napísal:Surf's Up
nahodou som na DVDcku zacal pozerat zaciatok a sa mi to zapacilo.. (je to podobne ako Auta ktore som za posledne dva mesiace videl asi 10x).. tak som si to teda pozrel cele a hrozne sa mi to pacilo.. tieto rozpravky maju nieco do seba.. fakt na zamyslenie... velmi pekne rozpravky.. toto je jedna z nich..
hodnotenie ako animovany film 10/10 a taktiez aj auta ako animovany film 10/10
neviem ako by som to mal ohodnotit popri normalnych filmoch... 9/10 asi..
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
curious
Light Star
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa animaky pacia...je to neico ine ako hrane a teraz ich je uz celkom dost, ked som videl Toy Story prvy krat tak sa mi to velmi pacilo...Shrek posledny nebol bohvieco a Auta som nevidle...Surfs Up bola supa, Lovecka Sezona bola celkom dobra ale bola stych slabsich animakov
///EDIT: dik za k- a upozornenie ale aspon sa podpis...ci sa bojis ze ti to vratim???
///EDIT: dik za k- a upozornenie ale aspon sa podpis...ci sa bojis ze ti to vratim???
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
teraz som dopozeral In the valley of Elah. vyborna detektivka. pomaly akuratny spad a vyborny tommy lee jones http://www.imdb.com/title/tt0478134/
imdb: 7,6/10
imdb: 7,6/10
prave som dopozeral Charlie Wilson's War .. velmi dobry film, odporucam pozriet..
velmi sa mi pacil vyrok na konci filmu ktory dobre charakterizuje myslienku toho filmu:
These things happened. They were glorious and they changed the world... and then we fuc*ed up the end game.
velmi sa mi pacil vyrok na konci filmu ktory dobre charakterizuje myslienku toho filmu:
These things happened. They were glorious and they changed the world... and then we fuc*ed up the end game.
neviem, mne sa take filmy celkom pacia, napriklad aj Fahrenheit 9/11, sice to bolo o trochu inej teme no ale bola tam aj politika..zaujimavo to bolo spracovane..Šu-Do napísal:tomek00
ja neviem.. pozeral som ho vecer a az taky super mi nepripadal.. je to moc o politike a deleni penazi... ale tak Tom Hanks no..ja by som mu dal 50%..
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
No... Michael Moore by zasloužil nakopat do koulítomek00 napísal:neviem, mne sa take filmy celkom pacia, napriklad aj Fahrenheit 9/11, sice to bolo o trochu inej teme no ale bola tam aj politika..zaujimavo to bolo spracovane..
//a trochu k téme - páčil sa mi film Pu-239
Od dobe ked som naposledy dostal zensku na animak do postele ubehlo par rokov, nuz ale dal som sa ovplyvnit bratovymi recami o animaku, kt. nielen zeru jeho deti ale aj on sam. Pozrel som a nelutujem, skor sa cudujem, pretoze by som nikdy nepovedal ze dam 8/10 animovanej rozpravke. A takto schuti som sa davno nezasmial. Ratatouille je velmi dobry kusok.
//hehe, ak by niekto chcel vyryvat ta zenska mala 19
//hehe, ak by niekto chcel vyryvat ta zenska mala 19
-
NuSuey
Professional
odporucam pozriet Rise of the Footsoldier ..
a ten film REC je BRUTALITA!!!!!!!!!!!!!!!
akurat som to pozeral od jednej v noci ..
omg omg..
prilis silne na moju krehku povahu
wau..
pripadne v takom zmysle odporucam aj The Descent (http://imdb.com/title/tt0435625/)
a ten film REC je BRUTALITA!!!!!!!!!!!!!!!
akurat som to pozeral od jednej v noci ..
prilis silne na moju krehku povahu
wau..
pripadne v takom zmysle odporucam aj The Descent (http://imdb.com/title/tt0435625/)
-
NuSuey
Professional
samozrejme ze to nefunguje u kazdeho .. napr ja som taky citlivejsi clovek a od Blair Witch, Descentu k tomuto dielku som bol rozklepany ako divy..
proste zrejme zalezi od psychiky cloveka - tomu verim..
inac spomeniem jeden dobry film, teraz ma napadol a odporucam pozriet, sice je po nemecky - ale ved titulky si zozeniete, co neviete po nemecky
Das Experiment ..
inac spomeniem jeden dobry film, teraz ma napadol a odporucam pozriet, sice je po nemecky - ale ved titulky si zozeniete, co neviete po nemecky
Das Experiment ..
K tomu len dodam, ze to je tocene podla skutocnych udalosti, kedy v Amerike toto skutocne simulovali v skutocnej vaznici a cely priebeh aj jeho koniec si mozete pozriet v tom filme.NuSuey napísal:samozrejme ze to nefunguje u kazdeho .. napr ja som taky citlivejsi clovek a od Blair Witch, Descentu k tomuto dielku som bol rozklepany ako divy..
inac spomeniem jeden dobry film, teraz ma napadol a odporucam pozriet, sice je po nemecky - ale ved titulky si zozeniete, co neviete po nemecky![]()
Das Experiment ..