Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Ctihodný občan - 7,5/10
- svižné tempo, akcia, udržalo ma to po celý čas pri obrazovke. Môžem odporučiť.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Kytice
http://www.csfd.cz/film/904-kytice/?pod ... k=-1&limr=
Sice z roku 2000, ale len nedavno som sa nahodou dozvedela, ze take nieco bolo natocene. Vodnik je jedina basen, ktoru mam vrytu v pamati este zo skoly, inak by ma ani nenapadlo si to pozriet. A cumela som ako puk az do poslednej sekundy. Morbidne, brutalne, fascinujuce. Davam 8/10
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Celkom taky pohodovy film bol nemecky Drsnak, nieje to nejaky nadpriemer, ale ako hovori jeden koment na csfd "nesposobi ziadnu ujmu" :-)
6/10

Inak co to tam mal ten chalan v pasti ked pripiekol tomu grazlovi? Mu to pridalo nejaku silu ci co..

//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 13:10 )
Inak odporucam aj komediu Extract (2009), postava barmana bola na nezaplatenie, kto by bol povedal ze je to Ben? 7,5/10
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

V poslednej dobe Nehanebni bastardi, ten film ma proste styl ;)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

uff uff a este raz uff nechapem jak som mohol tak dlho ignorovat taky film ako je Orphan -neskutocna hudba,strih a kamera ,ale to sa ani zdaleka nechyta na druhy najlepsi detsky herecky vykon podla mna...tie dve male jak hrali vazne nechapem kto ich to uci tak hrat,ten clovek musi byt asi genius.Vazne neviem jak by som malej asi 5rocnej vysvetlil aby sa tvarila vystrasene...
Ale u mna vedie stale Haley Joel Osment a jeho asi neprekonatelny herecky vykon vo filme A.I. :wink: vazne smekam pred nimi :aasmile1:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Public Enemy: 7.5/10
Bez konca (r. Kieslowski): 9/10
Slnecny stat: (r. M. Sulik): 8.5/10
//Pryja, kym som si nepozrel csfd pripisoval som ich Jakubiskovi. clekom by sedeli, teda podla mna
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Česká spojka 9/10
Sherlock Holmes 10/10..skvelý filmík na začatie roka :)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

hostel :hroza na slovensku
a hostel2
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vals Im Bashir 7/10
http://www.csfd.cz/film/242273-vals-im-bashir/
http://www.imdb.com/title/tt1185616/

Tak tento filmec mi dlhsie sedel na disku, ale dnes som ho nejakym zazrakom spustil a nelutujem. Pravdivy pribeh, ktory bol spraveny v kreslenej podobe do velmi emotivneho kusku. Chlap, ktory bol vo vojne po 20 rokoch hlada osoby s ktorymi tam bol a dava dokopy spomienky z ktorych vznikne pohlad na celu vojnu. Odporucam :) Pozeral som to s ENG titulkami a prekvapila ma jednoduchost textov pri takom dost tazko vysvetlitelnom filme..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak som došiel z kina z filmu Daybreakers. Táto vec tu nemala prakticky žiadnu reklamu, ani som nezaregistroval, že niečo také má mať vôbec premiéru. Práve preto ma čakalo príjemné prekvapenie, keďže ide o thriller / horror o upíroch, ktorý konečne po dlhej dobe priniesol závan čerstvého vzduchu medzi tento typ filmov. Dokonca aj herecké obsadenie je na relatívne vysokej úrovni, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Sam Neill, omnomnomnom Isabel Lucas (tá z Transformers 2)...Najviac ma ale prekvapil dej, ktorý je na to, že ide o film o upíroch, dosť nezvyčajný a prekvapivý (hoci niektoré veci sa dali predvídať celkom ľahko). Režiséri bratia Spierigovci (autori Undead) predstavili zopár zaujímavých konceptov, ktoré vo filme za 20 miliónov USD vzbudzujú rešpekt. Jednoducho veľmi príjemná zábava, od ktorej som v podstate nič neočakával, na vysokej filmárskej úrovni. Pán Jakubisko sa môže učiť, čo sa dá všetko spraviť za 20M USD, keďže jeho slávna Bathory stála 15M Eur (skoro 22M USD) a je to obyčajný odpad...Jednoznačne tento film odporúčam...
igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Re: Najlepsi film v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Lucasss »

dlhsiu dobu som odkladal ten novy Star Trek, ani neviem preco, asi som mal predsudky (hodnotenie som pred pozretim nevidel) ale po pozreti som mal otvorenu hubu, tento film mozem len odporucit, mne sadol na 100%, super akcia, zaujimavy pribeh a hlavne, perfektny humor, u mna 10/10
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Chystam sa na ctihodneho obcana v najblizsej dobe. A naposledy som bol na Avatar (ano, ja viem s omeskanim) a bolo to fajn. Takych 8.5-9/10 by si zasluzil ten film. Akcia fajn, efekty taktiez, dejovo slabsie a miestami lahko predvidatelne, ale ani neviem ako mi tych 166 minut zbehlo.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Body of Lies: 8/10 Film o teroristoch, situacii v Iraku a blizkych krajinach, ale pekne odohrate, film nenudi a snazi sa byt na strane tych "zlych". Z mojho pohladu nijak prevratne, ale zaujimave.
Groundhog Day 8/10 Bill Murray a jeho film kde sa jeden den opakuje furt dokola, tento mi ale prisiel dobre prevedeny a napadity. Asi by som tak tiez skoncil, jedine ten predvidatelny sladky koniec, ale dal sa prekusnut.
Broken Flowers 7/10 dalsi Bill Murray a dalsi dobry film od Jarmusha. Zaujimava hra s farbami plna kopec podivnych ludi. Asi najviac sa mi lubila postava lolity.
Surrogates 5/10 Podla mna o nicom film. Predvidatelne a 5 bodov to ma len preto lebo si este pamatam Gamera ktory bol tou hlavnou ideou velmi moc podobny ale stokrat horsi.
The Blind Side 5/10 Neviem preco to tu spominam, nic specialne. Blby cernoch (nizka IQ) sa stane vdaka bohatym katolickym belochom super uspesnym a dosiahne svoj americky sen. Dalo sa to dopozerat moc neutkvelo v pamati ale zas ani neurazilo co na takyto zaner vlastne je asi vyhodou.
Silentium 8/10 Dalsi z uz predtym spominaj skupiny filmov o rakuskom detektivovi Brennerovi. Tento sa da dokonca vypozicat cez Magio. Tento styl mi dost sedi, detektiv ktory v podstate aj vyriesi daky pripad o ktory sa ani moc nestaral a moc do toho ani nechcel vrtat.
Sherlock Holmes 8/10 Guy Ritchie a dalsi dobry film. Dovtip, trocha akcie a vynikajuce dialogy. Vsetko co sa da od Ritchieho ocakavat prislo, do toho aj pekna Rachel McAdams, prijemne pozeranie, ktore vobec nenudilo.
Law Abiding Citizen 4/10 Podla mna velka blbost, este zo zaciatku to malo nabeh byt dobrym filmom ale proste nie. Ku koncu ani trochu nezaujimave, nudne a jemne pateticke. Bol som na tom v kine a pomerne to lutujem. Mam pocit, ze Gerald Buttler hral v 300 a tym to haslo a zacina byt zaruka na zly film
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Pripajam sa Ctihodný občan ja by som tomu dal 8,5 z 10...Celu dobu ma to drzalo ani oko som nezazmuril :) ,naozaj stoji to za to...
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Sherlock Holmes ... dávam 8,5/10
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

A serious man a The Road...jedno veselšie ako druhé...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

thee road bolo celkom dobre aj ked neverim ze takto raz ludstvo skonci....ja mozem odporucit film Tropa de Elite 8/10 a Napola 7/10
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Vcera Ctihodny obcan. Na tento film som sa celkom tesil, mal som nanho celkom velke ocakavania a tak som sa nanho vrhol. Prva vec, co ma prekvapila bol zaciatok. Dost necakany a troska zostra na moj vkus, ale budiz. Nech je kazdy film niecim specificky. Celkovo dej sa vyvijal dobre, dejovo to bolo aj ako-tak premyslene a tie jeho vrazdy, skutky a ciny boli fajn naplanovane. Da sa hovorit aj o urcite davke humoru. Moj dojem z filmu vsak troska pokazil zaver, ktory bol taky...proste Amerika. Dalo sa cakat ako sa to skonci, niektore efekty boli takisto troska prehnane.

Ctihodny obcan - 7,5/10
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pandorum 8/10 [IMDB]
Taka scifi lahodka na nudny podvecer celkom milo potesi :) Film zacne perfektne, no kusok straca tempo..Koniec bol umna prekvapenim, nenapadlo by ma, kde mozu byt :) Ale ako vravim, mne sa to celkovo pacilo..i ked by to mohli este lepsie prepracovat..Po konci filmu som si hovoril, ze ej mozno take nieco fakt ludstvo bude podnikat. I ked mna tu uz davno nebude ;)
Napísať odpoveď