Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Roman pro muze - kamaratka ma ukecala na tento film do kina, a myslel som, ze to bude prepadak. Ale v skutocnosti to bol dost dobry film, urcite odporucam. Nesmiali sme sa sice od zaciatku do konca, ale dost casto na to, aby sa to oplatilo 
Tak dnes som konecne pozrel Johan Hex -a po niekolko mesacnom cakani na lepsiu kvalitu. Davam 7,5/10 za Megan Fox
http://www.csfd.cz/film/248764-jonah-hex/
Grow Ups - priemerná komédia so Sandlarom, ničím neurazí a ničím nenadchne. Teda mňa zaujala Salma Hayek, v jednej scéne keď sa rozzúrila tak v jej angličtine bolo cítiť riadny španielsky prízvuk... Takéééé sexy...
6/10 ***
Hra na utrpení Ničím nezaujímavý horor, slabota. 3/10 **
Hra na utrpení Ničím nezaujímavý horor, slabota. 3/10 **
hra zo smrtou - zaujímavy filmik aj ked brutalne predvidatelny každučky krok vo filme
ale dobrý nápad a záhadne to začínalo ale skončilo to ako klasicke filmy ktore raz začali na jednej strednej škole
ale určite odporučam kuknut miesto nejake talentmánie
6/10
//csfd ani iny odkaz nedávam kedže naš skvely slovensky preklad mi to nedovolil pod pojmom :,, hra zo smrtou" nájsť ani cez google
//edit skusal som aj so aj zo a nič
//csfd ani iny odkaz nedávam kedže naš skvely slovensky preklad mi to nedovolil pod pojmom :,, hra zo smrtou" nájsť ani cez google
//edit skusal som aj so aj zo a nič
OFFTOPIC: Možno keby si skúsil Hra so smrťou... 
-
seth82
Darca
Ja som si včera pozrel Black Death http://www.csfd.cz/film/238359-black-death/ a veľmi príjemne ma to prekvapilo. Celkom pekný náhľad do dôb, kedy Európu ničila pliaga, veľmi dôveryhodné spracovanie a na to, že to stálo zopár miliónov USD (vraj to stálo menej, ako občerstvenie pre hercov počas natáčania Avataru), je to fakt super. Odporúčam pozrieť slovenským "filmárom", ktorým to teda veľmi nejde...
nevidel niekto nahodou Wall Street: Money Never Sleeps ?
vyzera to viac nez dobre
vyzera to viac nez dobre
-
seth82
Darca
Zatiaľ nie, chystám sa cez víkend, ale recenzie to má dosť rozporuplné...
-
Holubar
Darca
Dnes som bol v kine na Roman pro muze. Pre mna je to kvalitka. Pan Donutil moze byt kludne aj ticho a stale bude dobry. On je proste pan
http://www.csfd.cz/film/243590-muz-ve-stinu/ - Polanski je síce úchylák, ale filmy točiť vie.... V zásade politický thriller natočený podľa zásad "starej školy"....
http://www.csfd.cz/film/258007-predatori/ - pozerať sa to dalo, ale na originál so Schwazenegerom to nemalo ani zďaleka.... S trochou nadsázky by sa dalo povedať, že originálny Predátor z roku 1987 by si s týmto súčasným "drsňáckym" komandom poradil veľmi rýchlo
.....
http://www.csfd.cz/film/258007-predatori/ - pozerať sa to dalo, ale na originál so Schwazenegerom to nemalo ani zďaleka.... S trochou nadsázky by sa dalo povedať, že originálny Predátor z roku 1987 by si s týmto súčasným "drsňáckym" komandom poradil veľmi rýchlo
-
Grim
Darca
The Hours - ...excelentná dráma...takto nejak si predstavujem, že by mala vyzerať dráma...inak monológy a sountrack strašne pripmínajú film "Zápisky o skandálu"...
Das Experiment - veľmi zaujímavý film, ktorý odhaľuje čoho všetkého je človek schopný, ak je vystavený extrémnym podmienkam.
Film je z väčšej časti postavený na skutočných udalostiach, ktoré sa odohrali v rámci Standforského väzenského experimentu v roku 1971.
http://www.csfd.cz/film/39655-experiment/
Film je z väčšej časti postavený na skutočných udalostiach, ktoré sa odohrali v rámci Standforského väzenského experimentu v roku 1971.
-
twardykamen
Medium Professional
Get him to the greek... tato komedia ma skutocne potesila...zabavil som sa a nebolo to tupe,tak toto ja skutocne mozem..8/10
-
lekoklatik
VIP
Mirrors 2 - Nakoľko som počítal s tým, že film bude viac než zlý (hlavná postava je proste zlá, ten herec je škaredo nesympatický etc...), nemýlil som sa. Neviem či som zle ten film vnímal, ale všetko vo filme bolo tak naaranžované, až to bolo nechutné.
Dialógy boli úbohé, herecké výkony trestu hodné, hudobný doprovod ma neočaril ničím, snáď len tým že moc nevyčnieval. Nemalo to hlavu ani pätu, proste celkovo strašne, ale veľmi moc zle. Jediné čo snáď bolo celkom kreatívne bola prvá brutálna scéna. To bolo skutočne nechutne nechutné a celkový nápad toho bol fajn.
Inak humus... 2/10
Machete - Tento film bol fajn. Ale prišiel mi o niečo nudnejší než napríklad Black Dynamite. Ako skutočne som sa na niektorých scéna zabával, ale vždy mi tam niečo tú náladu pokazilo. Do kina by som na to rozhodne nešiel ale rozhodne som pri tomto film Čas nestratil. "Machete do not text" proste rulez : ) - 7,5/10
Knight and Day - pred týmto filmom som bol úžasne naladený. Film ma veľmi milo prekvapil, nakoľko som podľahol hodnoteniu na csfd. Z chuti som sa zasmial, tiež som sa niekde chytal za hlavu, ale celkový dojem je výborný. Toma som už nevidel roky a Cameron hrala fakt fajn. Film na pozeranie s kamarátkou úplne v pohode : ) - 7/10
Frozen - na odporúčania v tejto téme som si film pozrel a skutočne ma bavil. Áno, niektoré zmýšľania 3jice boli dosti absurdné, ale bez toho by nemalo zmysel vôbec niečo točiť. Bolo to nechutné, napínavé a poučné. Na vlek nikdy viac
- 8/10
Blast From the Past - starý dobrý filmík s Brendanom Fraserom tiež známy ako Príchod z minulosti. Na tento film som si nejakým spôsobom spomenul a hneď som ho musel mať. Toto je jasná ukážka toho, že kedysi tie filmy skutočne stáli za pozretie. maximálna spokojnosť, nenútená úsmevná komédia jednoducho vyzerajúceho príbehu. Fajn film : ) - 8,9/10
Dialógy boli úbohé, herecké výkony trestu hodné, hudobný doprovod ma neočaril ničím, snáď len tým že moc nevyčnieval. Nemalo to hlavu ani pätu, proste celkovo strašne, ale veľmi moc zle. Jediné čo snáď bolo celkom kreatívne bola prvá brutálna scéna. To bolo skutočne nechutne nechutné a celkový nápad toho bol fajn.
Inak humus... 2/10
Machete - Tento film bol fajn. Ale prišiel mi o niečo nudnejší než napríklad Black Dynamite. Ako skutočne som sa na niektorých scéna zabával, ale vždy mi tam niečo tú náladu pokazilo. Do kina by som na to rozhodne nešiel ale rozhodne som pri tomto film Čas nestratil. "Machete do not text" proste rulez : ) - 7,5/10
Knight and Day - pred týmto filmom som bol úžasne naladený. Film ma veľmi milo prekvapil, nakoľko som podľahol hodnoteniu na csfd. Z chuti som sa zasmial, tiež som sa niekde chytal za hlavu, ale celkový dojem je výborný. Toma som už nevidel roky a Cameron hrala fakt fajn. Film na pozeranie s kamarátkou úplne v pohode : ) - 7/10
Frozen - na odporúčania v tejto téme som si film pozrel a skutočne ma bavil. Áno, niektoré zmýšľania 3jice boli dosti absurdné, ale bez toho by nemalo zmysel vôbec niečo točiť. Bolo to nechutné, napínavé a poučné. Na vlek nikdy viac
Blast From the Past - starý dobrý filmík s Brendanom Fraserom tiež známy ako Príchod z minulosti. Na tento film som si nejakým spôsobom spomenul a hneď som ho musel mať. Toto je jasná ukážka toho, že kedysi tie filmy skutočne stáli za pozretie. maximálna spokojnosť, nenútená úsmevná komédia jednoducho vyzerajúceho príbehu. Fajn film : ) - 8,9/10
-
Grim
Darca
Lost Highway - ...škoda času na takú pytominu...veď ten film nemá pointu...
-
lekoklatik
VIP
Včera večer bola u nás kamarátka a tak sme zjedli 3 filmy.
Najskôr starší avšak pre mňa rozhodne nadupaný snímok od Zombieho,
Devil's Rejects tiež známy ako Vyvrženci pekla. Film som už videl dávnejšie, ale nerobilo mi problém sa naň pozrieť znovu. Jediné čo ma mrzí je to, že som film na rýchlo nenašiel v originálnom znení v poriadnej kvalite. Avšak stále dobré psycho. Pre mňa je to jednoznačne 9/10. Ako smiať sa počas celého filmu aj popri tých nechutnostiach, no neviem či som zvrátený ja alebo Rob : )
Four Lions - veľmi zvláštny ale zábavný snímok. Z 3ch ľudí sa to páčilo len mne. Keď sme sa o filme bavili neskôr nevedel som či som hlúpejší ja alebo oni. Potom ma napadlo že sme pozerali anglický film. Pre mňa jednoznačná paráda. Herecké obsadenie proste nadupané, výkony tiež, jednoducho vyzerajúci príbeh prosto všetko. Smial som sa od začaitku do konca. Kto má rád anglické snímky, verím že sa vám film bude aspoň trochu pozdávať. Teda dúfam : ) U mňa 9/10
Nakoniec som to zaklincoval IP manom. Zvláštne že tento film som už dopozeral sám. Moźno preto že boli 3 hodiny ráno : )
IP Man - Legend is Born - Neviem ako, ale čím je tých dielov IP Man-a viac, tým sú lepšie. Tento diel sa mi veľmi páčil. Boje ktoré chalani predvádzali boli proste skvelé, tiež samotný príbeh a všetko. Jediné od čoho som musel upustiť je fakt, že film na seba asi nenadvazujú, pretože buď sa mi tie postavy pletú, alebo tam prakticky padlo pár postáv, ktoré som napríklad v prvom diely videl. Ak máte na to niekto nejaký názor, sem s ním. Pre mňa skvelý film - 9/10
Pred tým než som sme si pustili film Four Lions som nejakým spôsobom preklikol na Leaves of Grass a prvých 5 minút vyzeralo celkom zábavne. To len tak "btw".
Najskôr starší avšak pre mňa rozhodne nadupaný snímok od Zombieho,
Devil's Rejects tiež známy ako Vyvrženci pekla. Film som už videl dávnejšie, ale nerobilo mi problém sa naň pozrieť znovu. Jediné čo ma mrzí je to, že som film na rýchlo nenašiel v originálnom znení v poriadnej kvalite. Avšak stále dobré psycho. Pre mňa je to jednoznačne 9/10. Ako smiať sa počas celého filmu aj popri tých nechutnostiach, no neviem či som zvrátený ja alebo Rob : )
Four Lions - veľmi zvláštny ale zábavný snímok. Z 3ch ľudí sa to páčilo len mne. Keď sme sa o filme bavili neskôr nevedel som či som hlúpejší ja alebo oni. Potom ma napadlo že sme pozerali anglický film. Pre mňa jednoznačná paráda. Herecké obsadenie proste nadupané, výkony tiež, jednoducho vyzerajúci príbeh prosto všetko. Smial som sa od začaitku do konca. Kto má rád anglické snímky, verím že sa vám film bude aspoň trochu pozdávať. Teda dúfam : ) U mňa 9/10
Nakoniec som to zaklincoval IP manom. Zvláštne že tento film som už dopozeral sám. Moźno preto že boli 3 hodiny ráno : )
IP Man - Legend is Born - Neviem ako, ale čím je tých dielov IP Man-a viac, tým sú lepšie. Tento diel sa mi veľmi páčil. Boje ktoré chalani predvádzali boli proste skvelé, tiež samotný príbeh a všetko. Jediné od čoho som musel upustiť je fakt, že film na seba asi nenadvazujú, pretože buď sa mi tie postavy pletú, alebo tam prakticky padlo pár postáv, ktoré som napríklad v prvom diely videl. Ak máte na to niekto nejaký názor, sem s ním. Pre mňa skvelý film - 9/10
Pred tým než som sme si pustili film Four Lions som nejakým spôsobom preklikol na Leaves of Grass a prvých 5 minút vyzeralo celkom zábavne. To len tak "btw".
-
audiotrack
VIP
tak som si konečne pozreť how to train your dragon a celkom sa mi to páčilo. Pekný príbeh, a dobre spracované. Odporúčam ak tu je niekto kto to ešte nevidel
http://www.csfd.cz/film/259279-zavrat/ - kombinácia krásnej prírody, komplikovaných vzťahov a jedného miestneho burana - ale podané podstatne lepšie ako v amerických teenagerských vyvražďovačkách. 7/10...