Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa CheZteR »

Patológia
http://www.csfd.cz/film/234132-patologie/
film, ktorý ničím nevyniká ani neohúri, proste film na jedno pozretie, patologia je teda nechutne povolanie :nono:
:plus: Alyssa Milano
:plus: Michael Weston
5/10
prvotný zámer bol pozrieť si to len kvôli úvodnej posteľovej scéne :lol:
Pryzma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pryzma »

Dnes som pozeral film Skús ma rozosmiať. Jedna z najlepších komédii, ktoré som videl za posledný čas. Hrá tam aj môj obľúbený herec Adam Sandler
čo už je taká záruka že to zla komédia nebude. Ďalej ešte plus, nádherná Jennifer Aniston a Brooklyn Decker. Moje hodnotenie: 9/10
http://www.csfd.cz/film/273582-zkus-me-rozesmat/
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

http://www.csfd.cz/film/273582-zkus-me-rozesmat/ - U mňa na hranici pozerateľnosti. Pár krát som sa pousmial, ale nič to nemení na tom, že je to somarina. 2/5

http://www.csfd.cz/film/254470-fotri-jsou-lotri/ - Prvé (2?) diely si veľmi nepamätám a pri tomto to nebude inak. 3/5

http://www.csfd.cz/film/269231-zdrojovy-kod/ - Pri tomto filme všetko stálo na postavách. Bez Michelle Monaghan by som zrejme nedopozeral. Silno mi to pripomínalo seriál sedem dní. 3/5

http://www.csfd.cz/film/223160-dokonaly-trik/ - Konečne dobrý film. Pri každom triku som bol v napätí, či sa podarí. Záver bol síce parádny, no zdalo sa mi to akési priamočiare. 4/5

//v minúte napísania príspevku za neho dostať K- je sila. :scratch:
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Pulp Fiction: Historky z podsvetia - kto tento film este nevidel, tak mu ho vrele doporucujem. Je to naozaj velkolepe a genialne kultove filmove predstavenie. Asi najlepsi (zivotny) vykon Samuela L. Jacksona, neviem ci v nejakom inom filme zahral lepsie.
Hodnotenie: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 / 10
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

The Expendables - velmi kvalitna akcna podivana, povedal by som ze za poslednu dobu jeden z najlepsich akcnakov navyse s hviezdnym obsadenim. Milovnici akcnych filmov by si to rozhodne nemali nechat ujst. 9/10
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak v poslednom case som mal stastie na dobre filmy:
Ratatouille http://www.csfd.cz/film/150988-ratatouille/
Nadpriemerna pixarovka, pre tych, ktorym sa tvorba Pixaru paci je to povinnost. Na zaciatku som bol trochu skepticky, pretoze som davno nevidel poriadny animak, ale bolo z toho prijemne prekvapenie.
4/5
Taken http://www.csfd.cz/film/231978-96-hodin/
Som dost prekvapeny vysokym hodnotenim na csfd (vacsinou sa totiz s csfd stotoznujem). No ale k filmu: aj ked som sa doteraz pri ziadnom americkom filme nepohorsoval nad vyobrazenim Europy (Eurotrip je moj oblubeny film), tak v Taken mi to vadilo, pretoze predstava, ze nejaky pomstitel si len tak pride do Pariza, 2 dni tam zabija a nici, a potom si pokojne odleti do USA, je znacne mimo reality a nehodi sa ani do filmu. A je to skoda, pretoze po technickej stranke je film podareny, len skoda toho scenara.
Slabych 3/5
Disturbia http://www.csfd.cz/film/222339-disturbia/
Uz to tu bolo velakrat odporucane, ja sa k odporucaniam pripajam. A len strucne: zo zaciatku atmosfericky thriller s rychlym uvodom a postupne tak trochu teen komedia, no vsetko s mierou a tak to ma byt.
5/5
The Adjustment Bureau http://www.csfd.cz/film/257240-spravci-osudu/
Konecne romanticky film, ktory ma skutocne zaujal :) Zo zaciatku je to thriller, potom trosku komedia a ku koncu romanticka komedia a to vsetko v originalnom sci fi baleni za asistencie charizmatickeho Matta Damona, nuz, bavil som sa. Pred pozretim som o filme nic nevedel, z uvodu som nabral dojem, ze pojde o nejaky politicko-konspiracny thriller, ale potom prisiel prvy wtf moment a uz som tusil, ze to bude o dost lepsie. Tazko napisat este nieco dalsie bez spoilerovania, treba vidiet.
5/5

A este trochu mimo filmov, ale neviem kam inam to mam dat...ak vas zaujima 2. sv. vojna, tak jednoznacne odporucam dokument World at War: http://www.csfd.cz/film/86018-svet-ve-valce/
Odlisuje sa tym, ze vdaka skorsiemu vzniku su tam vypovede priamych ucastnikov danych bitiek (generali, vojaci), politikov ktori vtedy mali moc, odbojarov a aj beznych civilistov. Hlavne tieto vypovede tomu davaju uplne iny rozmer oproti sucasnym dokumentom. K tomu treba pripocitat velky rozsah, kde je pokryta kazda vyznamna udalost vojny a tiez popisane priebehy okupacie roznych krajin, vojenske taktiky (ponorkova vojna), atd.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

The Adjustment Bureau http://www.csfd.cz/film/257240-spravci-osudu/
K tomuto by som sa rad vyjadril aj ja. Mne osobne asi moc nesadol, alebo čo, ale pride mi to ako strasny priemer...
Tak nejak som to pozrel bez nadsenia, ani dobre, ani zle... tak nejak to vo mne nic nezanechalo a stale sa cudujem co je na tom filme pre vsetkych take perfektne ked ludia kritizuju aj omnoho lepsie filmy ommoho slabsimi hodnoteniami...
Nuz ako vravim, pre mna nic moc 3/5
ziegel
Star
Star

Týždeň bez záväzkov - film ma nicim nejak extra nenadchol, ale ani neurazil. Taka pohodova oddychovka. Dal by som 6/10 ale davam 7/10 za Nicky Whelan hore bez :shock: :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Jackass 3.5

Vopred upozorňujem, že hodnotím ako fanúšik Jackass série. Opať podarené vtipy (skôr scény), no nájdu sa aj tie horšie (napr. vrtenie penisom v bullet-time zábere fakt nemusím). Čo ma oproti 3D potešilo boli "komentáre" pomedzi hlavné zábavné scény.

7/10

Sucker Punch

Hovorte si čo chcete, no Snyderovu réžiu (a to hovorím nie len o vizuále ktorý má v hlave) úplne žeriem. Čo sa samotného filmu týka, zložil by som ho na také kľúčové momenty. Prvých 20 minút sa mi neskutočne páčilo, potom prišiel útlm, kde dali pred dejom prednosť "wow"-efektom, no potom (našťastie) prišlo ďalších (približne) 15 minút na konci, ktoré tomu filmu pridali na kvalite. Dej sa mi páčil, najmä to, že si niektoré veci uvedomíte až na konci, no nechcem kaziť prekvapenie. Asi jediná väčšia vec, čo by som filmu vytkol je, že by som uprednostnil silnejšie logické scény pred "videohrami" v tanečných pasážach. Ale dal by sa potom ten film naznať akčným sci-fi? No práve pomenovanie akčné sci-fi tento film absolútne nepotrebuje. Keby to bola čistá fantazírna dráma, moje hodnotenie by prudko stúplo.

slabších 8/10
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

review no. 27

Rango - vynikajúci animák plný nápadov a narážiek... od momentu, kde Rango pristál na čelnom skle auta Johnnyho Deppa a Benitia Del Tora z Fear and Loathing in Las Vegas, cez sovie sólo na el. gitare alá Slash, vynikajúcu naháňačku a happy-end to bol jeden výbuch smiechu za druhým... výborní Johnny Depp a Bill Nighy, ktorí sa na svoje "predlohy" naozaj hodili, super animácia a výborné score od Zimmera, ktorý ma po dlhej dobe presvečil, že aj score od neho sa mi môže páčiť.... takýchto animákov poprosím viac... 8/10

Arthur - mno ak mám hodnotiť prvú polovicu filmu tak super... bavil som sa, malo to nápad, malo to vynikajúceho komika... druhá polovica filmu umrela a ja som odpočítaval minúty kedy to už skončí... škoda... dúfal som, že to bude o niečo lepšie... 5/10

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - 3ja dobrí herci, ktorých potenciál zostal nevyužitý... Cage síce zahral dobre... ale rozhodne nie až tak ako mohol... film ako taký strach a hrôza a okrem scény "Shoot him again! - What for? - His soul is still dancing" to bolo neskutočne nezáživné a nudné... škoda reči... vráťte mi 2 hodiny života... 3/10

Transformers: Dark of the Moon - ach jaj... skoro 3 hodiny zabité... samotný dej 0 bodov, rovnako ako v dvojke... prebytok robotov ešte väčší, akčné scény síce epické, no diel od dielu neprehľadnejšie... Michael Bay si asi myslí, že čím viac výbuchov a farebných robotov do filmu zasadí, tým to bude lepšie... neuvedomuje si však, že sa toho človek jednoducho presýti... samotný príbeh predvídateľný, herecké "umenie" aktérov zase o niečo málo horšie... Shia LaBeouf si zahral svoje, čo aj v prvých 2 dieloch a ostatných radšej nekomentujem... zmena Megan Fox za Rosie Huntington-Whiteley bol imho zlý ťah... na jej telo sa síce pozerá tak isto dobre, ako na Megan, ale ten ksicht? za čo bola akože vyhlásená za najsexi ženu roka 2011? tie jej pery by ale boli dobré na BJ..to sa musí nechať... to čo mnoho ľudí vo filme otravovalo, ho podľa mňa držalo nad vodou... malé roly Johna Malkovicha a Alana Tudyka ma tešili... rovnako som sa dobre bavil na 2 malých robotoch a ich hláškach... Samovi rodičia na druhú stranu boli oničom už v dvojke a tu sú už úplne otravní... som síce milovník pekných a rýchlych áut, ale to si radšej zbehnem na autosalón alebo pozriem niečo zo série Fast and Furious... čo k samotnému audiovizuálu? ok - tu si Bay zachoval štandard.. efekty sú pekné, score od Jablonskeho veľmi dobré ako vždy a celkovo sa na to aj napriek všetkej neprehľadnosti a infantilnosti pozerá dobre... ale to, že som v kine zaspával mi to nevynahradí... škoda... dúfam, že už stačilo a štvorka nebude... myslím, že už nám Michael Bay nemá v tomto smere čo ponúknuť.. 5/10

Four Lions - veľmi podarená komédia plná zvláštneho humoru... od začiatku až do konca som sa nad absurdnosťou scén neskutočne bavil a chytal sa za hlavu... koniec filmu to samozrejme vyhral - zabitie Bin Ládina to u mňa úplne zaklincovalo a musím dať 9/10

Rio - pekná oddychovka s výbornou animáciou a dobrou hudbou... škoda nulovej inovácie čo sa príbehu týka... ako jednohubka na rozveselenie po ťažkom dni dobré... 6/10

Hop - E.B. je síce sympaťák, ktorého dabuje Russel Brand a Kaley Cuoco je na zjedenie, ale to je tak všetko... nemôžem si pomôcť, ale rovnako ako pri Yogi Bear - spojenie animácie a hrania mi proste nereže... 3/10

Source Code - Veľmi podarený film so zaujímavým nápadom a ťaživou hutnou atmosférou aká sa často v hollywoodskych filmoch v dnešnej dobe už nevidí... osobne sa mi film páčil... Gylenhaal výborný, Michelle Monahan sladká a Vera Farmiga ako vojačka - obsadenie výborné...score od Bacona tiež počúvateľné, vizuálny kabátik slušivý... nemôžem sa sťažovať - jedine ak, tak ten záver... malo to skončiť o pár minút skôr... 8/10

Priest - povie mi niekto, ako ten režisér dokáže produkovať takýto odpad? najprv Legion, teraz toto... a ako sa mu podarilo sem dostať toľko známych tvárí? to by som rád vedel... film je nudný, efekty nijaké, príbeh klasika, od hercov som čakal viac - ale nečudujem sa ak sa nedalo... sklamanie... 3/10

Adjustment Bureau - čakal som viac thrilleru a akcie, menej romantiky... ale budiš... zaujímavý pohľad na boha, anjelov a osud... audiovizuálny kabátik pekný, Emily Blunt na zjedenie ako vždy a Matt Damon by potiahol aj horší film... nemôžem sa sťažovať... 8/10

Formosa Betrayed - bezhlavé hrdinské počínanie hlavnej postavy po chvíli prestane baviť, otázky ľudskosti sa dali položiť aj inak a to, že film je asi z 20. cenovej skupiny je proste vidno... inak to ale nie je zlé... len mierne nezáživné... dejiny Taiwanu sa určite dajú podať aj zaujímavejšie... 5/10
ziegel
Star
Star

Mesto - dobra rezia, dobri herci, od zaciatku do konca som neodtrhol oci od filmu. 8.5/10
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

Heat 10/10 ČSFD | IMDb

Stretnutie dvoch pánov histórie kinematografie nemohlo dopadnúť inak ako excelentne.. Ak by existovalo niečo viac ako 100% bez váhania by som to dal.. Ťažko slovami popísať zážitok.. Možno jedným slovom MASTERPIECE :cry: To je asi celé..

Scarface 10/10 ČSFD | IMDb
Neni to čistých 10 ale napriek tomu parádna gangsterka plná brutality.. Vobec mi nevadila dĺžka takmer 3 hodiny.. Typický príbeh mafiána, kt. ide z 0 na vrchol závratnou rýchlosťou a potom zase späť.. Skvelý film..

Carlito´s Way 10/10 ČSFD | IMDb
Oproti Scarface je to opačná situácia z Gangsta Boya sa stáva moralista.. Ovela viac som prežíval dej s hl. hrdinom ako v Scarface.. A ten koniec vyvolávajúci zmiešané emócie smútku a radosti Posledné kolo bar sa zatvára.. Už vyšlo slnko.. Kam pojdeme na ranajky?.. Nechcem ísť moc ďaleko som unavený zlato.. Unavený......
francoisss
Novice
Novice

Príspevok od používateľa francoisss »

Včera jsem zkouknul film "Bez Soucitu" (From Paris with Love) s Johnem Travoltou. Moc se mi to líbylo, no prostě akční film na 100%! Můžu každému jen doporučit. Travolta je tam geniální.
ziegel
Star
Star

The Thing - tak odhodlal som sa na tuto hororovu klasiku s nie priliz velkymi ocakavaniami ppretoze "co moze byt dobre na 30 rocnom filme?". No uz po niekolkych uvodnych minutach som uplne zmenil nazor, atmosfera ma uplne pohltila, nechutne sceny ktore isli jedna za druhou cely film len dokonale vygradovali. Perfektny film, stahujem mu z dokonalosti 1 bod a to preto ze (pravdepodobne to vsak bolo mojou nepozornostou) som sa asi 2 krat stratil v postavach. Takze davam 9/10

Superbad - celkom dobra teenagerska komedia, cely film som sa usmieval vdaka velkemu mnozstvu dobrych forikov. Na moj vkus to bolo vsak na takyto zaner az prehnane dlhe (2 hodiny), pokojne to tvorcovia mohli vtesnat tak do 1.5 h. 7/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

KLASS 4/5
Film má takmer TV spracovanie, ale príbeh je tak silný, že by potiahol aj slabšieho režiséra. V istom momente, cca v 40% minutáže mi to prišlo až temer nudné... ale rýchlo to dostalo spád.
Najhoršie je, že na konci filmu som hlavným hrdinom prial
Spoiler
aby tých hajzlov a suky rozstrieľali na cucky...
DILEMMA 2/5
Žiarivý príklad filmu, ktorého bezduchosť a sterilitu nepotiahne ani žánrovo superhviezdne obsadenie. Podpriemerná vec dokonca v rámci žánru.

It's Kind of a Funny Story 3/5
Taký ten príjemný film, kde sa trochu zamyslíte, trochu zasmejete a tak trochu vás aj dojme. V celku je priemerná chuťovka na večer, ktorá nikoho neurazí. Silnejšie 3/5
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

L'affaire Farewell, koniec studenej vojny v Rusku, spionaz, ale spracovana inak ako sme na nu zvyknuti, v hlavnych ulohach hraju reziseri Guillaume Canet a Emir Kusturica. U mna 8.5/10
17
Light Professional
Light Professional

Jeden blbec na večeru - komedia, mozno nie s nejakym svetabornym humorom, ale velmi pobavila. Samozrejme bolo tam vela sikovnych hlasok a scenok, na ktorych sa dalo schuti zasmiat. Vacsina filmu sa odohrava v jednom byte, ale to vobec nie je na skodu veci. Vysoke hodnotenie davam kvoli famoznemu a fenomenalnemu vykonu Jacquesa Villereta, jeho mimika a celkove stvarnovanie role, to je nieco uzasne a kazdemu tento film odporucam prave kvoli nemu. Bez neho by ten film bol dost nudny (I think...).
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

The Thing 9/10 IMDB | CSFD
Hmm. Tak na zaklade odporucania v teme som si pozrel tuto pomaly vykopavku z 1982 a klobuk dole. Film ma ani chvilku nenudil a sam clovek nevedel co kto kde atd. Sice to premna horror nebol, ale mystery to bolo pekne s kuskou krvy. Pozeram vsak, ze sa chysta remake v oktobri 2011 a podla traileru to pekne idu zhovadit. Takze odporucam kazdemu, kto nechce prist o kvalitny film zhliadnut original z 1982.
17
Light Professional
Light Professional

Truman Show - velmi silny film co sa tyka prenosu emocii z obrazovky na divaka. Perfektny vykon Jima Carreyho, ktory 30 rokov zil svoj zivot vo svete, kde bol nonstop pod dohladom kamier a okolity lud boli iba komparzisti. Koniec bol dost dojimavy. Velmi originalny namet aj scenar. Davam plne hodnotenie.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Tacho
7.6/10

http://www.csfd.cz/film/269230-tacho

Landa je skôr cez muziku a muzikály = film mal "mušky" a iné zvieratá :D ale dal sa, určite sa zabavíte a môžete sa aj zamyslieť.
Hodnotenia na CSFD sú príliš kruté, kvôli tomu, aký je tento aj Český národ ....* (*doplňte si čo sa vám hodí)

určite neľutujem že som ho pozrel aj napriek nízkym hodnoteniam.
Napísať odpoveď