Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak, práve som sa vrátil z kina zo Super8, zodpovedne prehlasujem, že sa mi to páčilo, pokiaľ niekto obľubuje spielbergovské veci typu E.T., Goonies, natočené veľmi old school s pekným stupňovaním deja, tak toto je taký návrat do minulosti, svojím spôsobom. Hodnotenie 8-9 z 10, recenzia neskôr...

//karma: ee - do kina som šiel na 10AM môjho času, teda 11AM slovenského času...Je to najlepší čas, kedy je tam menej ľudí a hlavne keď sa tam nájdu hlavne ľudia, ktorí idú do kina na film a nie vyžierať 15-litrový kartón pukancov a 3-litrovú lepenkovú kasňu Coly...

///prvá mini-reakcia odo mňa je už aj na ČSFD http://www.csfd.cz/film/278163-super-8/ (zoradiť od najnovšieho po najstarší)
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Inception
Christopher Nolan opäť nesklamal, po filmoch ako Dokonalý trik, Temný Rytier, ďalší parádny kúsok.
Dlho som premýšľal či si film pozriem, nakoniec som si ho ale pozrel a neoľutoval som ;)
10/10

Kick-Ass
Super šialený film :D viac ani netreba písať. Odporúčam určite to stoji za to :)
10/10
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Cowboys & Aliens - divoky zapad, mimozemstania, nuda... akysi Wild Wild West bez naznaku humoru 4/10

//seth.. mozno som mal videnie :D

///nie, kvalitnejsi obraz z toho kvalitnejsi film neurobi..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Boha jeho, kde si to videl...Tu to malo mať premiéru vo štvrtok a nejako to v zoznamoch kín nevidno...
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Yes Man - celkom prijemna komedia aj ked Jima Carreyho moc rad nemam tak som sa celkom zabavil. A normalne som si povedal ze aj ja zacnem viac pouzivat slovicko ANO :wink: 7.5/10
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

seth82 napísal:Boha jeho, kde si to videl...Tu to malo mať premiéru vo štvrtok a nejako to v zoznamoch kín nevidno...
Je to v zoznamoch warez for :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Senna - CSFD 9/10
-ludia ktori sa zaujimaju o F1 tusia...a ti ktori netusia nech si kuknu aspon sa nieco nove dozvedia a ku koncu mozno aj rozplacu... :?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

The good guy
http://www.csfd.cz/film/250751-pan-dokonaly/

Veľmi príjemná oddychovka, nič náročné, romantika :) tak 8/10
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Heat -9/10- tolko znamych hercov v jednom a tak namakany scenar spolu s reziou som davno nevidel. vobec som si tento film 90tych rokov nepametal. hlavne roly tam hraju Al Pacino a De Niro a ujali sa ich excelentne. film ma spad, vobec nenudi, odsypa prefektne, dialogy su tiez fasa. typicke spravanie Al Pacina a De Nira. jednoducho fakt som sa bavil, skoda,ze sa dnes taketo flimy netocia.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aka to nahoda, nahodou som si aj ja dnes pozrel film Heat...
a mne to ako taka pecka neprislo, mal som z toho podobne pocity ako z mlcania jahniat, tiez som si uvedomoval, ze kvalitu to ma, ale nejak ma to nebralo...al pacino s de nirom perfektni, aj kilmer sa mi lubil, ale bolo to kur*a dlhe a v hromade scen na mna liezlo zelene platno
decentnych 7 z 10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Občianský preukaz
http://www.csfd.cz/film/257750-obcansky-prukaz/
velmi dobry film, velmi pekne ukazane, ako to vlastne v tych casoch prebiehalo, ako sa nedalo dostat za hranice, sikana zo strany policie, buzeracia zo strany ucitelov, z kazdej strany prikazy a zakazy, povinnost ist na vojnu, snaha utiect do zahranicia, naslo sa velmi vela vtipnych momentov a nostalgickych spomienok na oné časy, odporucam kazdemu kto pamätá, ale aj nepamätá :)
8/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Super 8

Bravissimo! Absolútne zbožňujem prípady, keď podľa recenzií a hodnotení ide len o jemne nadpriemerný film, no po pozretí ma prekvapí o to viac, ak sa mne zapáči. Abrams proste vie, o tom netreba. Žáner mi sadol ako riť na šerbel. Spielberg tomu dodal šťavu a cit, ktorý vystihol názor, ktorý zdieľa viac ľudí, prakticky máte niekedy pocit, že sa jedná o E.T Mimozemšťana v dospeláckej verzií. V niektorých scénach si zase zaspomínate na Cloverfielda. Čo ma trošku mrzí, že som zámerne videl iba prvý teaser trailer, a čakal som nejakú maximálne tajomnú mystery zábavku, (v čom je Abrams dosť zdatný), no nakoniec to miestami siaha až do rodinného posedenia. Našťastie to (aspoň do polovice) nebolo až tak predvídateľné. Skrátka, mna to určite prepvapilo, a páčilo sa mi to.

8,5/10
ventilare
Medium Star
Medium Star

mirak2 napísal:aka to nahoda, nahodou som si aj ja dnes pozrel film Heat...
a mne to ako taka pecka neprislo, mal som z toho podobne pocity ako z mlcania jahniat, tiez som si uvedomoval, ze kvalitu to ma, ale nejak ma to nebralo...al pacino s de nirom perfektni, aj kilmer sa mi lubil, ale bolo to kur*a dlhe a v hromade scen na mna liezlo zelene platno
decentnych 7 z 10
kolko ludi tolko chuti ale ak si pozries oficialne hodnotenie 8.3/10 tak je velmi vysoke a to len maloktory film dokaze dostat od ludi. ano je to pomaly film ma viac ako 2 hodiny. mne tam vsetko pasuje, ak ti chyba akcnost, vybuchy atpd. tak to si zle to nieje o tom.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To si fakt ziadalo reakciu, ze dal o bod menej ako masa ludi na csfd?
ventilare
Medium Star
Medium Star

mi-chau napísal:To si fakt ziadalo reakciu, ze dal o bod menej ako masa ludi na csfd?
neriadim sa podla csfd. :nono:

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 16:10)
Blitz -6/10- vydrzal som do konca ale slabe, mucne, cudujem sa ze Statham to zobral. typicky anglicky film. studeny, hoci ten jeden clovek opacne, tam bol teply. ak nepozries o nic neprides.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Len tak btw, ten film ma 8.3 / 10 na IMDB, na CSFD ma 89%, co je prakticky 8.9 / 10. Cize spominal hodnotenie IMDB, nie CSFD. A je tazke povedat, ze to je "oficialne hodnotenie". Kazdemu sa paci nieco ine, pre niekoho to moze byt odpad, pre niekoho kultove megadielo. Komentovat hodnotenia inych podla mna nie je na mieste.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Zrodenie planéty opíc
http://www.csfd.cz/film/281606-zrozeni-planety-opic/

no tento film ma naozaj dostal ci uz len samotne efekty / emocie / akcia
na zaciatku je to o tom Vedcovi neskor je hlavna postava CESAR (opica)
film ubehol az moc rychlo.
hodim sem nieco z CSFD scim uplne suhlasim a lepsie by som to ja aj tak nenapisal :)

Kód: Vybrať všetko

Najúchvatnejší blockbuster za posledné roky!!! Celý film je plný skvelých momentov, emócií, nádherných efektov, nápadov a to všetko má tak rýchly spád, že sa jednoducho nemáte čas nudiť. Posledných 25 minút je tak nadupaných, že som ledva dýchal.
9/10 :psssst:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Rise of the Planet of the Apes (Zrodenie plenéty opíc)

Dnes videné. Neviem, či je to len aktuálna mienka, ak som na niečo z tohto roku zabudol. No u mňa zatiaľ prvá priečka roku 2011. Zámerne som sa vyhýbal všetkým trailerom a TV spotom, keďže údajne prezrádzali viac, ako bolo treba, a myslím, že som spravil dobre. Ten film mal absolútne všetko, a určite naň len tak skoro nezabudnem. Ak mám pridať aj nejakú vsuvku z CSFD, ako kolega nado mnou, tak sa absolútne stotožňujem z názorom uživateľa POMO, takže nejak viac nemusím ani písať...

PS: Neviete, ako boli riešené tie opice? Bola to skôr digitálna záležitosť, alebo viac menej len masky? Pretože také vyjarenie emócií, ako mali tie zvieratá (a obzvlášť Caesar) majú problém vyjadriť aj tí najlepší herci. Zrejme ide o nejaké prvotriedny motion capturing...

Takže 9.5/10 (pol boda dole za jemnú predvídateľnosť nejakých 30 minút pred koncom. Bez toho by to ale asi nešlo.)
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Old Dogs vydarená komédia :smt048 za poslednú dobu som sa pri žiadnom filme nenasmial tak ako pri tomto. 8/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak som práve došiel z kina z Rise of the Planet of the Apes...Čo ja viem. moja chyba asi je, že som videl staré diely, vrátane toho, kde bolo vysvetlené, že ako to všetko vzniklo (režisér Wyatt sám priznal, že veľa myšlienok pobrali z Conquest of the Planet of the Apes). Takže v podstate som to mal celé vyspoilované, ak by som nemal o príbehu ani šajny, tak by som to určite žral. Avšak to je asi moja chyba, takže tuším by som mal spraviť dve hodnotenia - jedno s ohľadom na to, že som to videl a ďalšie všeobecné. Ale nespravím to - prižmúrim oči nad príbehom, ktorý samozrejme nie je zlý, iba som ho dopredu poznal, film bol ako taký spracovaný perfektne, Weta už má s opicami skúsenosti (King Kong) a aj tieto efekty boli skvelé, vidno, že motion capturing ide dopredu (zároveň som odpovedal na otázku, že ako tie opice boli spravené). Takže hodnotenie 8 z 10.
Napísať odpoveď