Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ziegel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa ziegel »

Friends with Benefits - prijemna komedia na sobotny vecer, aj ked Timberlakea moc neoblubujem tak Mila Kunis to dokazala dokonale vyvazit :smt007 Jedine co ma na tom stve su tie stupidne preklady filmov do cestiny a slovenciny :D 9/10
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Tak ja nemám moc slov po ruke v tejto chvíli, takže iba by som vyzdvihol filmy Crazy, Stupid, Love (*****/*****), ďalej Friends with benefits (****/*****) a No strings attached (****/*****) pričom všetko sú to v podstate romantické komédie, takže ak je niekto romantik so zmyslom pre humor ako ja, tak verím, že by sa mohlo páčiť :smt006

// dodal by som ešte akčnú vec Drive (*****/*****) dlho som to ani nechcel pozrieť, no oplatí sa. V rámci tohto žánru mi to príde ako jeden z naj kúskov (nechty som si dokúsal ako som bol v neustálom napätí).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Four Lions jedna z mala komedii, na ktore som sa dal nahovorit, ale stal za to. Bavil som sa cely cas. 8/10
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bad Teacher (Mrcha učiteľka/Zkažená úča) - Nic moc. Ak si spominam, davnejsie to malo vyssie hodnotenie, tak som to stiahol a vcera som si to pozrel. Ked divam dnes, tak to hodnotenie je aj realne, tych 60 percent je akurat, pretoze film nicim neohuril, ba dokonca som sa pri nom este aj nudil, pretoze niektore scenky ci dialogy boli nudne a zbytocne. Cameron Diaz nemam prilis v laske, ale tuto rolu ako tak zahrala, ved hrat zlatokopku by zvladla dnes mozno kazda druha zena, ci??? Ohodnotil by som to tak 50-60 percentami, viac urcite nie a kto ma na vyber iny film, tak nech si pozrie ten, tento film netreba veru vidiet.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Drive - konecne po dlhom, ale naozaj dlhom case som videl film, po ktorom sa mi chcelo este chvilu nad nim premyslat a neodist hned ako zacali titulky. Film bez zbytocnych akcnych scen a pritom zaujimavy, akoby z realneho zivota. Hudba prefektne dotvara situacie a hlavny hrdina nie je neohrozeny Bruce Willis ale normalny clovek. Realne az naturalisticke sceny, neotrepany pribeh lasky a neokukane tvare. Jeden z najlepsich filmov, ktore som videl v poslednej dobe. 10/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

limitless - 9,5/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no dnes som si dal maraton...
Vreskot 2
videne ako jediny z vreskotov v dabingu, mozno aj pre to mu davam najnizsiu znamku zo vsetkych, nebavilo ma to az tak ako 1, zaver bol sice dobry, ale 1 bola celkovo lepsia
6/10
Vreskot 3
videne opat v eng, original ghostfaceov hlas na nezaplatenie, bolo to lepsie ako 2, horsie ako 1, bavilo ma to "patranie" po fotkach a Jenni McCarthy :smt059
6,5/10
Vreskot 4 2o11
no a konecne film, kvoli ktoremu som vlastne zacal pozerat vsetko preto, pretoze na seba nadvazuju a ja som predtym ziadny vreskot nevidel a nechcel som hned zacat s pozeranim 4
a dobre som urobil, pretoze nemal by som z toho taky zazito, aky som mal, nechapal by som suvislosti, zaverecny ghostface prekvapil, posledna scena prekvapila, nove metody potesili, celkovo podla mna vydarene pokracovanie
7/10
Spoiler
a vraj nie posledne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Crazy, Stupid, Love 8/10 IMDB | CSFD
Komedia, ktora konecne nieje nadhodnotena. Pacilo sa mi to od zaciatku do konca. Aj ked tam bolo kusok klise ku koncu, ale tak tomu sa clovek uz asi ani nevyhne v dnesnej dobe..

28 Days Later... 7/10 IMDB | CSFD
Infekcia, za ktoru si mozu ludia a jeden chlap sa snazi prezit. Celkom dobre spracovany celkovo tento film. Na jedno pozretie dobre, aj ked naslo by sa tam par logickych chyb, ale inak fajn :)

The Guard 7/10 IMDB | CSFD
Mierne nadhodnoteny tento Irsky film na imdb. Komediou by som to mozno nazval sprvu, potom to stagnuje a je to take male CSI. Neviem, dako ma to specialne nechytilo. Ale pozriet sa to dalo a zopar dobrych hlasok tam padlo.

Sunshine Cleaning 6/10 IMDB | CSFD
Prijemny snimok, kde sa dve sestry ocitaju pred branami, ked potrebuju prachy a zacnu si teda zarabat upratovanim po mrtvolach :) Dobry filmec na vecer.

Submarine 4/10 IMDB | CSFD
Bud som ten film nepochopil, alebo vazne je tak nadhodnoteny namna. Nuda a nuda, nejako ma to vobec nezaujalo. Ako vidim, ledva si pamatam, ze o com to vobec bolo.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Comedy Central Roast of Charlie Sheen - 10/10
vyborny stand-up, dlho som sa tak nezasmial. 90minut mi ubehlo strasne rychlo, mohlo to byt dlhsie : )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Drive: http://www.csfd.cz/film/240522-drive/
Z Drive sa vyklulo velmi mile prekvapenie, uvod sa tvaril ako variacia na Fast & Furious, ale nakoniec sa ukazalo, ze o auta tam az tak nejde. Dej sa dalej odvija za doprovodu originalnej hudby a znamych skladieb, ktore posobili velmi sviezo a bez nich by to nebolo ono. Pribeh ako taky nie je nicim originalny, ale mlcanlivy hlavny hrdina a uz spominana hudba tomu dodavaju svojske caro a tu spravnu atmosferu. Drive stoji za pozretie, ak hladate temnejsi thriller/dramu.
4/5

Limitless: http://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/
Coopera som si oblubil vdaka prvemu Hangoveru a kedze v Limitless ma jeho postava podobny charakter, tak sa mi pacil tiez. Cely film na nom pevne stoji a nevsimol som si ziadne zavahanie. K tomu treba pripocitat zaujimavu hudbu, inovativne pouzivanie digitalnych efektov, sympaticku herecku v hlavnej ulohe, neotrely namet a samozrejme zaujimavy scenar a mame vybornu oddychovku takmer pre kazdeho.
5/5
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pridam aj jaComedy Central Roast of Charlie Sheen o ktorom sa pise o dva prispevky vyssie. Zo zaciatku som sa strasne bavil, prve minuty boli bravurne a uz som rozmyslal, ze si stiahnem aj ine casti Comedy Central, ale casom moje nadsenie opadlo. Po par minutach mi napadli Silne reci v podani Jana Gordulica (toho trola z Posty pre teba, ktory nosi obalky), kde pri Silnych reciach nadava, nadava, az to niekedy je trapne a nasilu vtipne. Kazdopadne toto je iny typ humoru a vtipne poznamky na adresu Sheena posobia dost dobre, aj ked sa medzi sebou este "porotcovia" doberaju. Kto sa chce dobre pobavit a nevadi mu privela vulgarizmov, tak nech sa paci, toto je ako stvorene na pobavenie, aj ked niektore hlasky mi prisli nevhodne, ba az hlupe. Hodnotit to radsej nebudem, pretoze neviem vyjadrit bodove ci percentualne hodnotenie k tomuto stylu humoru, ale hodnotenie 84 percent na CSFD hovori za vsetko. Je vsak mozne, ze sa to nebude pacit kazdemu a tento typ humoru moze mnohych odradit. Odporucam vsak pozriet a koho nechytia prve minuty, tak to moze rovno vypnut.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

3 Idiots
Výborný kúsok z Indie. Už zo začiatku pri titulkoch sa mi neskutočne páčila kamera a celková farebnosť krajiny. Tiež nápady ktoré tam odzneli, dialógy ktoré boli možno každému známe, ale bral ich akosi podvedome. Kto dokáže prekusnúť prvú pol hodinu filmu s trošku (na mňa) homo vsuvkami, a dokáže si zvyknúť na hudbu zo Sám doma (niečo na ten detský, sladký štýl), myslím že sa dokáže dobre zabaviť a možno aj zamyslieť. Herci Sympatický, jazyk tiež, prostredie veľmi príjemné a celková zápletka proste totálne ohromujúca a na konci tých 2:30hodín (aspoň pre mňa) nečakaná.
Doporučujem nečítať na csfd obsah filmu, malinko mi to dojem z filmu pokazilo kvôli tomu ukrutnému spoileru... omfg
Maximálne spokojnosť, spať som šiel s príjemným úsmevom na tvári. Klobúk dolu pre režisérom. 9.8/10

Rubber
Tak toto bola taká kktina až ma z toho zuby boleli...
Zo začiatku mi to prišlo veľmi zaujímavé, umelecké. Zaujal ma príhovor toho policajta, ktorý z toho auta vyšiel úplne divne :D
Povedal som si že toto môže byť fajn. Ale potom tie nekonečné zábery blúdiacej gumy (stále som premýšľal nad tým ako to kurňa urobili), opakovaným vraždením a totálnym trollingom všetkých vo filme som si povedal dosť, tento film proste vsádza na "umeleckosť" dnešných trendov.
Zlé zlé zlé. Už na začiatku chalan povedal "tento film je totálne o ničom" a tak sa to teda aj viezlo.
Musím však povedať že tie metafory ktoré chalani použili boli do istej mieri zaujímavé, ale už toho bolo moc. Hlavne druhá polovica filmu, ktorú som radšej prespal...
3/10 3 body dávam za občas vtipnú/trefnú hudbu a miestami skvelú kameru
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Limitless - jednym slovom, pecka! Niet o com, treba kuknut 9.5/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak pridam sa aj ja k Comedy Central Roast of Charlie Sheen, už pocas uvodnych 10 minut som zistil ze to bude pecka a pohodlnejsie som sa usadil do kresla, tie video ukazky so Sheenovych filmov nemali chybu, vsetci roasteri boli uplne super, niektore "vtipy" boli namna az prilis silne a cakal som ze uz uz niekto niekoho udrie ale vidno ze to vsetci brali s vtipom a na to aj koniec koncov isli, zabavit sa a pobavit ostatnych ;) vrelo odporucam, strasne rychlo mi to ubehlo a nadavky mi vobec nevadili ;)
winner winner sheen dinner :D
9/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak dnes som si pozrel filmy s relatívne podobnou tématikou, Donnie Darko a Butterfly Effect. Donnieho som videl prvý krát, a Butterfly Effect asi tretí, no pri oboch som sa dosť bavil...

Donnie Darko

Parádna atmosféra, motivácia sledovať až do konca a celkovo kvalitne spravené dielo. Divák počas celého filmu nevie, o čo poriadne ide, a väčšina divákov to nevie ani po dopozeraní. Ja som to prakticky pochopil (možno po svojom), no bol tam ten pocit, to nutkanie hľadať si teórie na nete, a presvedčiť sa, či to niekto pobral rovnako ako ja. Teórií som našiel desiatky, ale dôležitá vec, ktorú som našiel je stručný popis filozovie cestovania časom toho filmu, potom mi bolo všetko jasné. (údajne sú podobné nápovedy aj v director's cut verzii, no neviem, tú som nevidel). Film má aj pokračovanie, S.Darko, ktoré ale pozerať rozhodne nejdem, asi by mi to pekne pokazilo pocit z tohto filmu...

8.5/10

Osudový Dotyk (Butterfly Effect)

Po dlhom čase som si to pozrel znova. Počas celého filmu zimomriavky, často viac ako dojemné scény, geniálny scenár, atmosféra a hlavne nápad. Jediná chybička je klišé a naivita v správaní postáv, no ja to za chybu nepovažujem - pozeral som totiž film, nie inteligentný logický dokument. Dej na prvý pohľad zložitý, no je to servírované tak, že to pochopí aj cvičená opica. Koniec viac ako výborný. Aj tento film má pokračovania, a to dokonca dve, no tiež ich pozerať nejdem, kvôli "úcte" k tomuto filmu. Nerobím to často, no tento má u mňa plný počet...

10/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

The Island: Taký ten klasický dobrý hollywoodsky film, určite sa nebudete nudiť. A ako bonus Scarlettka :smt007 . V podstate aj nápad to istej miery originálny (do akej, to neviem, možno sa mýlim).

8 z 10

Filth: Tak na toto som sa tešil (horor z prostredia stredoveku), ale..Celkovo mám odolnosť voči "nudným" filmom, nemám problém dopozerať hocičo, ale toto.. Neviem či sa to spojilo aj s nejakou mojou únavou, ale dopozeral som to ledva ledva na trikrát, obrovská nuda, pritom hodnotenia na čsfd to malo na "horor" veľmi dobré. No proste otras. :)

3 z 10

Kill The Irishman: Mafiánsky film, navyše podľa skutočnej udalosti, podľa ktorej sa celkom presne išlo. A Ray Stevenson sa mi ako herec páči, hodí sa to týchto rôl. Parádička.

8 z 10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Green Lantern (2011) - napad zaujimavy no film slabota 5/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

...povodne som si chcel pozriet už videný a oblubený Undisputed III, ale nakoniec
Never back down 2
http://www.csfd.cz/film/290737-never-back-down-2/
pokracovanie jedneho z mojich najoblubenejsich filmov, a poviem uprimne, bal som sa...bal som sa toho hodnotenia na csfd, ale myslim ze mozem povedat ze neopravnene, sice to nebolo ako jednotka, bolo to uplne o inom, jednotka bola silnejsia, emotivnejsia, ved predsa laska a cest su silnejsie motivy ako pomsta, pacit sa mi to pacilo, soundtrack tiez, herci na pocudovanie tiez a v polke filmu som sa pristihol ze ma to baví :lol:
7/10
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Paranormal Activity 3 - 5/10-očákaval som viac a hlavne neviem prečo sa niektoré scény z traileru vôbec neukázali vo filme (napr. Bloody Mary kt. tam síce bola ale nie s 2 sestrami)
Horrible Bosses- 9/10-takéto komédie môžem :)
Friends with benefits-7/10-Mila Kunis :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Scream 4 (2011) - hayden panettiere s tym hot ucesom ala kirby sa podarila :)
Napísať odpoveď