Firefox 3 je vonku!
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
manager666
Star
Takze record som podporil aj ja. A samozrejme,ze som si hned Firefox 3 aj nainstaloval. A musim povedat,ze ma milo prekvapil.
Nove graficke rozhranie sa mi velmi paci. A prisiel som na jednu obrovsku novinku,po ktorej tuzim hadam odmalicka.
A to taku, ze ked mam spusteny firefox a dam vypnut PC,tak sa ma Mozilla spyta,ci chcem ulozit momentalne zobrazene stranky. A ak do niekolkych sekund nepotvrdite nic,tak nastane nieco co ma velmi potesilo. Pocitac sa nevypne pokial nevyberiete nejaku moznost. Ak date Ulozit,ci neulozit,tak sa mozilla vypne a aj PC,ale ak date storno, tak sa Mozilla nevypne a ani pocitac. Je to skvele,pretoze mna hocikedy napadne este nieco, co som chcel na internete pozriet, ale uz je neskoro,lebo som dal vypnut PC...
Naozaj pre mna velmi uzitocna novinka. Len malicke minus je to,ze vypne vacsinu procesov,ktore ste mali spustene(napr icq,skype,atd...),ale systemove procesy sa nevypnu,cize mozte pohodlne surfovat dalej.
Mozilla Firefox je pre mna volba cislo jeden.

Nove graficke rozhranie sa mi velmi paci. A prisiel som na jednu obrovsku novinku,po ktorej tuzim hadam odmalicka.
A to taku, ze ked mam spusteny firefox a dam vypnut PC,tak sa ma Mozilla spyta,ci chcem ulozit momentalne zobrazene stranky. A ak do niekolkych sekund nepotvrdite nic,tak nastane nieco co ma velmi potesilo. Pocitac sa nevypne pokial nevyberiete nejaku moznost. Ak date Ulozit,ci neulozit,tak sa mozilla vypne a aj PC,ale ak date storno, tak sa Mozilla nevypne a ani pocitac. Je to skvele,pretoze mna hocikedy napadne este nieco, co som chcel na internete pozriet, ale uz je neskoro,lebo som dal vypnut PC...
Naozaj pre mna velmi uzitocna novinka. Len malicke minus je to,ze vypne vacsinu procesov,ktore ste mali spustene(napr icq,skype,atd...),ale systemove procesy sa nevypnu,cize mozte pohodlne surfovat dalej.
Mozilla Firefox je pre mna volba cislo jeden.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
manager666
ta tvoja novinka je neviem ci blbost.. ale prisiel som domov.. a PC zapnuty...
mozilla bezala a popritom som vypol PC a hned odisiel.. ale prisiel som domov a stale PC bezal.. a mozilla vykazovala ze proces prestal pracovat a moznost ukoncit.. cize som dal ukoncit a potom sa vypol cely PC... kktina podla mna.. predtym to bolo lepsie, kedze bola zapnuta mozilla a vypol som PC bez vypnutia mozilly a po opätovnom spusteni PC a mozilly sa ma opytalo ci obnovit predchadzajucu relaciu.. cize kartu alebo len stranku...
ta tvoja novinka je neviem ci blbost.. ale prisiel som domov.. a PC zapnuty...
mozilla bezala a popritom som vypol PC a hned odisiel.. ale prisiel som domov a stale PC bezal.. a mozilla vykazovala ze proces prestal pracovat a moznost ukoncit.. cize som dal ukoncit a potom sa vypol cely PC... kktina podla mna.. predtym to bolo lepsie, kedze bola zapnuta mozilla a vypol som PC bez vypnutia mozilly a po opätovnom spusteni PC a mozilly sa ma opytalo ci obnovit predchadzajucu relaciu.. cize kartu alebo len stranku...
-
manager666
Star
Asi nemas Vistu,pretoze na nej zobrazi krasne cierne hlasenie, kde si vyberies moznost ulozenia a tym padom vypnutia PC, alebo zrusenia vypinania...
Na XP som to tiez prave skusil a tam to este nie je doladene asi,pretoze aj mne vypisalo,ze program nereaguje,ale potom to hlasenie zmizlo a spytala sa ma mozilla,ci chcem ulozit- tym padom vypnut aj pc,alebo nie + vypnutie pc,alebo storno = nevypnutie pc...
Mne osobne tato moznost chybala v OS ako takom,ze ked dam vypnut,aby som stihol este do nejakych 4s zrusit vypinanie,ak by som potreboval...Vidim,ze Mozillaci sa pokusaju o take nieco,co ma velmi tesi...
Cize suma-sumarum: Na Viste je to dokonale a na XP-cku este nie celkom vyladene...
Na XP som to tiez prave skusil a tam to este nie je doladene asi,pretoze aj mne vypisalo,ze program nereaguje,ale potom to hlasenie zmizlo a spytala sa ma mozilla,ci chcem ulozit- tym padom vypnut aj pc,alebo nie + vypnutie pc,alebo storno = nevypnutie pc...
Mne osobne tato moznost chybala v OS ako takom,ze ked dam vypnut,aby som stihol este do nejakych 4s zrusit vypinanie,ak by som potreboval...Vidim,ze Mozillaci sa pokusaju o take nieco,co ma velmi tesi...
Cize suma-sumarum: Na Viste je to dokonale a na XP-cku este nie celkom vyladene...
Fx 3 sa oplati stiahnut uz len kvoli tej opravenej alokacii pamati, lebo minimalne ja to viditelne citim (pozitivne, zere 3-4xmenej pamati ako zvykol po dlhsej dobe bezania, menej mrzne atd.), rozsireni z tych mojich funguje asi 1/3(tie dolezitejsie nastastie, ostatne sa samozrejme tiez daju rozbehat ale to sa mi nechce)
taky maly negativny postreh je u mna na status bar - pri maximalizovanom okne mam par pixelov zospodu okna odrezanych, takze obsah, hlavne ikony su z casti orezane
...vyvoj ale ide spravnym smerom, len tak dalej
P.S.: nevedel by niekto poradit preco rozsirenia SpeedDial ani FastDial pri robeni nahladov generuju stranku iba z textu a zakladnych formatovacich prvkov? Obrazky, pluginy a dokonca ani CSS nechcu pouzit a tak nahlady vyzeraju uplne hrozne
(robi to iba od upgrade na Fx 3.0) -za riesenie vopred dakujem 
taky maly negativny postreh je u mna na status bar - pri maximalizovanom okne mam par pixelov zospodu okna odrezanych, takze obsah, hlavne ikony su z casti orezane
...vyvoj ale ide spravnym smerom, len tak dalej
P.S.: nevedel by niekto poradit preco rozsirenia SpeedDial ani FastDial pri robeni nahladov generuju stranku iba z textu a zakladnych formatovacich prvkov? Obrazky, pluginy a dokonca ani CSS nechcu pouzit a tak nahlady vyzeraju uplne hrozne
russ1.. kukni Sovietov príspevok:
http://www.hojko.com/post906842.html#906842
Trochu zložitejší spôsob je v mojom príspevku tu:
http://www.hojko.com/post906970.html#906970
http://www.hojko.com/post906842.html#906842
Trochu zložitejší spôsob je v mojom príspevku tu:
http://www.hojko.com/post906970.html#906970
Firefox som si stiahol, ale nie v ramci ich reklamnej kampane ale asi 5 min po tom
Skusam, skusam.. ako vzdy opat sa utvrdim ze je to az moja volba c2.
S velkym zaujmom na roznych forach a clankoch sledujem tentotyzdnovy/mesacny boj FF 3.0 a Opera 9.50 a stale ma prekvapuje jedna vec: velmi vela ludi s objavnym jasotom
prezentuje nejaku "prevratnu" novinku vo FF a mna to len udivuje pretoze vacsinu z tychto noviniek ma Opera uz pekne davno, nie len v najnovsej verzii.
PS: Zacal som s IE6 velmi rychlo som presiel na FF 2.0 u ktoreho som bol cca 1,5 roka, potom uz len Opera. Tym chcem povedat ze sa snazim o nezaujaty postoj pretoze neobhajujem to s cim som sa prvykrat stretol. FF je kvalitny browser, zial pre mna c 2. najma pre jeho filozofiu rozsireni.
S velkym zaujmom na roznych forach a clankoch sledujem tentotyzdnovy/mesacny boj FF 3.0 a Opera 9.50 a stale ma prekvapuje jedna vec: velmi vela ludi s objavnym jasotom
PS: Zacal som s IE6 velmi rychlo som presiel na FF 2.0 u ktoreho som bol cca 1,5 roka, potom uz len Opera. Tym chcem povedat ze sa snazim o nezaujaty postoj pretoze neobhajujem to s cim som sa prvykrat stretol. FF je kvalitny browser, zial pre mna c 2. najma pre jeho filozofiu rozsireni.
Njn.. niekto to berie ako výhodu, iný ako nevýhodu. Niekto chce mať kopec vymožeností od základu, hoci polovicu nemusí vôbec použiť (ja napr. nikdy nepoužíval emailový klient ani irc chat v opere), druhý chce tam mať len to, čo naozaj využije..gwixt napísal:napr to ze ich potrebujes dodatocne instalovat aby si ziskal seriozny browser?
No jo. Presne. Ked mam Operu nepotrebujem mat Thunderbird ani mIRC. Miesto 3 programov mam jeden. Pouzivatel rieseni od Mozilly ma programy tri (v tomto priklade) a predtym nez z FF a TB nieco vyzmyka musi doinstalovat min 5 rozsireni do kazdeho... To je ta filozofia ktora sa mi nepaci.brm napísal:Njn.. niekto to berie ako výhodu, iný ako nevýhodu. Niekto chce mať kopec vymožeností od základu, hoci polovicu nemusí vôbec použiť (ja napr. nikdy nepoužíval emailový klient ani irc chat v opere), druhý chce tam mať len to, čo naozaj využije..