Firefox - Plugin - otvoriť rovnaky odkaz x-krat

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Firefox - Plugin - otvoriť rovnaky odkaz x-krat

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Zdravim,

prosim vas, neexistuje nahodou nejaky plugin do firefoxu, ktory mi umožni otvoriť jeden odkaz v prehliadači viackrat? Teda po kliknuti pravym tlačitkom myšky tam nebude možnosť "otvoriť odkaz v novom okne/otvoriť odkaz"... ale pribudla by tam možnosť "otvoriť odkaz x-krat v novom okne"... napriklad 50/100/200-krat...

//Nemusi sa jednať konkretne o firefox... ak ma takuto funkciu vstavanu nejaky iny prehliadač, velmi by mi to pomohlo... dakujem za akukolvek pomoc...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

vyhod si odkaz tej stranky na plochu a na ikone drz enter ako dlho len chces :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

zrejme neviem docielit taky efekt, aky z toho maš ty :) ... odkaz na ploche mam, ale ked si ho označim a nasledne stlačim enter alebo ho len držim, vždy mi ten odkaz v prehliadači otvori 1krat...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

skus si naprogramovat stranku, kde budes mat len jeden odkaz a pop kliknuti nan prebehne cyklus, ktory otvori XY okien, teda kolko budes chciet. da sa to v javascripte, pouzi cyklus for a funkciu window.open :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

hej hej... keby som vedel programovať, nehladam hotovy software :) ale dik mno :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Môžeš si urobiť takýto bookmarklet:

Kód: Vybrať všetko

javascript:(function(){var l=[];var dl=document.links;var dll=dl.length;function linkIsSafe(u){if(u.substr(0,7)=='mailto:')return false;if(u.substr(0,11)=='javascript:')return false;return true}for(var i=0;i<dll;i++){if(window.getSelection().containsNode(dl[i],true)&&linkIsSafe(dl[i].href)){l.push(dl[i])}}if(l.length===0){if(confirm('Nebol zvoleny ziadny link. Pridat vsetky linky?')){for(var i=0;i<dll;i++){if(linkIsSafe(dl[i].href)){l.push(dl[i])}}}}if(l.length>0){var c=parseInt(prompt('Pocet okien','Zadajte pocet okien'));if(c>0){for(var i=0;i<l.length;i++){for(var j=0;j<c;j++){window.open(l[i])}}}}})();
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

skopiroval som to do adress baru :) potvrdil a vybehlo mi okno "Nebol zvoleny ziadny link. Pridat vsetky linky?" tak som klikol OK, zadal som počet 100 stranok odklikol to a potom mi zmrzol prehliadač :)

//samozrejme, že to robim zle, ja viem :D
//no už viem ako to funguje, len by som potreboval zistiť ako sa voli ten link :D funguje mi to iba pre celu domenu nech som na akejkolvek stranke... a otvara mi sice počet stranok aky si určim... lene nie odkaz, na ktorom sa nachadzam... ale všetky podstranky z danej domeny :(
chrono
VIP
VIP

Funguje to tak, že ty buď vyberieš ten link (môžeš vybrať aj o niečo viac textu, nevadí to) a ten link sa ti potom otvorí vo viacerých oknách (prípadne, ak si nevybral žiadny text, tak sa ťa opýta, či má otvoriť všetky linky).

Ale pochopil som, že ty potrebuješ zduplikovať jednu kartu (a keby si to napísal hneď, mohol si mať bookmarklet, ktorý by robil to, čo potrebuješ). ;)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Ale kde čo ako vyberiem? Ked skopirujem ten javascript do adress baruˇ, potvrdim a hned mi tam piše "Nebol zvoleny ziadny link. Pridat vsetky linky?" ? :?

//zle som sa vyjadril? je to možne :) ano... da sa povedať, že stači... ak by sa jedna aktivna karta otvorila naprikald stokrat...
chrono
VIP
VIP

Re: Firefox - Plugin - otvoriť rovnaky odkaz x-krat

Old Dirty Bastard napísal:Zdravim,

prosim vas, neexistuje nahodou nejaky plugin do firefoxu, ktory mi umožni otvoriť jeden odkaz v prehliadači viackrat? Teda po kliknuti pravym tlačitkom myšky tam nebude možnosť "otvoriť odkaz v novom okne/otvoriť odkaz"... ale pribudla by tam možnosť "otvoriť odkaz x-krat v novom okne"... napriklad 50/100/200-krat...
Presne to sa pomocou toho skriptu dá urobiť. Označíš ten link (vyberieš ten text myšou) a klikneš na ten bookmarklet. Opýta sa ťa to, koľko krát sa to má otvoriť...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

aha, čiže to funguje len vo firefoxe :D skušal som operu... ok, nainštalujem :D pôvodne som to chcel pre firefox, lebo ten ma vela pluginov, tak som myslel, že take niečo tam je... :)
chrono
VIP
VIP

Môžeš vyskúšať toto:

Kód: Vybrať všetko

javascript:(function(){var c = parseInt(prompt('Pocet okien', 'Zadajte pocet okien'));if (c > 0) {for (var j = 0; j < c; j++) {window.open(document.location)}}})();
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Skvelee :) to funguje, dik :) nič viac nič menej som nepotreboval :) si proste dobry... preto ťa tu ma každy rad :D
Napísať odpoveď