Firefox - Plugin - otvoriť rovnaky odkaz x-krat
-
Old Dirty Bastard
Guru
Firefox - Plugin - otvoriť rovnaky odkaz x-krat
Zdravim,
prosim vas, neexistuje nahodou nejaky plugin do firefoxu, ktory mi umožni otvoriť jeden odkaz v prehliadači viackrat? Teda po kliknuti pravym tlačitkom myšky tam nebude možnosť "otvoriť odkaz v novom okne/otvoriť odkaz"... ale pribudla by tam možnosť "otvoriť odkaz x-krat v novom okne"... napriklad 50/100/200-krat...
//Nemusi sa jednať konkretne o firefox... ak ma takuto funkciu vstavanu nejaky iny prehliadač, velmi by mi to pomohlo... dakujem za akukolvek pomoc...
prosim vas, neexistuje nahodou nejaky plugin do firefoxu, ktory mi umožni otvoriť jeden odkaz v prehliadači viackrat? Teda po kliknuti pravym tlačitkom myšky tam nebude možnosť "otvoriť odkaz v novom okne/otvoriť odkaz"... ale pribudla by tam možnosť "otvoriť odkaz x-krat v novom okne"... napriklad 50/100/200-krat...
//Nemusi sa jednať konkretne o firefox... ak ma takuto funkciu vstavanu nejaky iny prehliadač, velmi by mi to pomohlo... dakujem za akukolvek pomoc...
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
Môžeš si urobiť takýto bookmarklet:
Kód: Vybrať všetko
javascript:(function(){var l=[];var dl=document.links;var dll=dl.length;function linkIsSafe(u){if(u.substr(0,7)=='mailto:')return false;if(u.substr(0,11)=='javascript:')return false;return true}for(var i=0;i<dll;i++){if(window.getSelection().containsNode(dl[i],true)&&linkIsSafe(dl[i].href)){l.push(dl[i])}}if(l.length===0){if(confirm('Nebol zvoleny ziadny link. Pridat vsetky linky?')){for(var i=0;i<dll;i++){if(linkIsSafe(dl[i].href)){l.push(dl[i])}}}}if(l.length>0){var c=parseInt(prompt('Pocet okien','Zadajte pocet okien'));if(c>0){for(var i=0;i<l.length;i++){for(var j=0;j<c;j++){window.open(l[i])}}}}})();-
Old Dirty Bastard
Guru
skopiroval som to do adress baru
potvrdil a vybehlo mi okno "Nebol zvoleny ziadny link. Pridat vsetky linky?" tak som klikol OK, zadal som počet 100 stranok odklikol to a potom mi zmrzol prehliadač 
//samozrejme, že to robim zle, ja viem
//no už viem ako to funguje, len by som potreboval zistiť ako sa voli ten link
funguje mi to iba pre celu domenu nech som na akejkolvek stranke... a otvara mi sice počet stranok aky si určim... lene nie odkaz, na ktorom sa nachadzam... ale všetky podstranky z danej domeny 
//samozrejme, že to robim zle, ja viem
//no už viem ako to funguje, len by som potreboval zistiť ako sa voli ten link
Funguje to tak, že ty buď vyberieš ten link (môžeš vybrať aj o niečo viac textu, nevadí to) a ten link sa ti potom otvorí vo viacerých oknách (prípadne, ak si nevybral žiadny text, tak sa ťa opýta, či má otvoriť všetky linky).
Ale pochopil som, že ty potrebuješ zduplikovať jednu kartu (a keby si to napísal hneď, mohol si mať bookmarklet, ktorý by robil to, čo potrebuješ).
Ale pochopil som, že ty potrebuješ zduplikovať jednu kartu (a keby si to napísal hneď, mohol si mať bookmarklet, ktorý by robil to, čo potrebuješ).
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Firefox - Plugin - otvoriť rovnaky odkaz x-krat
Presne to sa pomocou toho skriptu dá urobiť. Označíš ten link (vyberieš ten text myšou) a klikneš na ten bookmarklet. Opýta sa ťa to, koľko krát sa to má otvoriť...Old Dirty Bastard napísal:Zdravim,
-
Old Dirty Bastard
Guru
Môžeš vyskúšať toto:
Kód: Vybrať všetko
javascript:(function(){var c = parseInt(prompt('Pocet okien', 'Zadajte pocet okien'));if (c > 0) {for (var j = 0; j < c; j++) {window.open(document.location)}}})();-
Old Dirty Bastard
Guru