Flákáte / flákali jste školu ? :)
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
RoQa
Darca
To si presne mňa teraz vystihol ja tiež čakám na štvrty ročník ,ale ešte by som k oblúbeným doplnil rusinu...Sepiroth napísal:minulôý rok som aj blicoval, nič extra ale blicoval. tento rok som ešte neblicol, čo mňa samého udivuje... Ale zato viac flákam školu, kašlem na písomky, prepadol som na štvrťroku z chémie... ale zase mám dve známky z dvoch 5 minútoviek-zo vzorcov-za celý štvrťrok...
proste ťahám to, na čom mi záleží (NOSka, Deják, slovina, anglina) a na prírodné vedy kašlem... už aby bol štvrták nech sa ich konečne nadobro zbavím...
Co sa mna tyka tak z extremu do extremu: v niecom uplny flakac a lenoch, niekde megaexcelentne vykonny. Priemer som obhadzal, riadil som sa emociou co bolo pre mna lakave a nie. Ak bolo, tak som sa tomu hlboko oddal a kazdy cumel aky mam pre to talent. A pritom som sa nechal len uniest, viem byt velmi vasnivy, nech je to hocico...
Naopak, ak ma nieco neoslovilo, velmi som sa musel nutit a aj tak som to (podvedome) pokazil ako sa len dalo. Takze kazda tema mala pre mna svojsky ucinok, nemusel to byt predmet sam osebe. Myslim ze v kazdom bolo nieco super.
Co sa dochadzky tyka, to bolo horsie - bol som sebe panom az rebel, casto nezodpovedny dogme skolskeho casu. Aj ked niekedy to bol opak, proste som sa vymykal z radu, asi mi to robilo potesenie z vynimocnosti..
Ale mal som "zlatu hubu", takze nakoniec som bol ten dobry.. 
Naopak, ak ma nieco neoslovilo, velmi som sa musel nutit a aj tak som to (podvedome) pokazil ako sa len dalo. Takze kazda tema mala pre mna svojsky ucinok, nemusel to byt predmet sam osebe. Myslim ze v kazdom bolo nieco super.
Co sa dochadzky tyka, to bolo horsie - bol som sebe panom az rebel, casto nezodpovedny dogme skolskeho casu. Aj ked niekedy to bol opak, proste som sa vymykal z radu, asi mi to robilo potesenie z vynimocnosti..
jj, ja detto vzdy som bola v skole a skoro nic som nevynechala a na konci roka po maturach som bola vyznamena za dochazku .moni19 napísal:ja som flakala najcastejsie telesnu-tu som z duse neznasala a vzdy som si nieco vymyslela,aby som nemusela cvicita este ked sme mali branne,tak som isla k zubarke alebo mi mama napisala ospravedlnenku,ze mi bolo zle.inak som bola dost poctiva
urcite nepatrim medzi flakacov
-
Runes
Addict
no ked sa budem drzat iba otazky v nazve tak hej flakam
buduci tyzden konci semester a mne skoro vsetko chyba zapoctovky som do... jedna radost heh no veselo mi bude.
A co sa tyka strednej na silu som nechybal iba fakt ked choroba a podobne. Poznamky som si robil ale vzivote som sa z nich neucil skor som mal tu vyhodu ze co mi na strednej preslo rukou to som vedel takze som sa nemusel ucit a mal som cca3 co mi bohate stacilo
skoda ze to nefunguje tak aj na VS
A co sa tyka strednej na silu som nechybal iba fakt ked choroba a podobne. Poznamky som si robil ale vzivote som sa z nich neucil skor som mal tu vyhodu ze co mi na strednej preslo rukou to som vedel takze som sa nemusel ucit a mal som cca3 co mi bohate stacilo
ja flakam a to strasne proste uzivam si mladost kym som mlady vychutnavam si zivot a to statocne co si budem vychutnavat ked budem na dvochodku nic potom si mozno skolu spravim poriadne
ale zatial uzivam zivot mlady som len raz a tak sa to snazim naplno vyuzit nie ako iny kockaci co poznam travia tristvrtinu svojho zivot za compom a za knihami ja som tiez za compom ale iba takto net icq a aj tak som vacsinu casu von a skola na tu uplne kaslem viem je to zla volba do buducna ale nemyslim na buducnost uzivam si pritomnost aspon takto to vidim ja ak niekto inac neberem mu to ved kazdy sme iny
aby si nedopadol ako spolužiačka-minulý trok dva mesiace NON STOP chýbala, potom jej začalo "lepiť" ako sa hovorí, začala chodiť do školy, týždeň sa vyhovárala že si zabudla študentský a potom v pondelok ďalší prišla ku katedre nemožne simulujúc brutálne krívanie a ukázala ospravedlnenku od chirurga, na dva mesiace, podpísaný Dr. Horeličan
lamersky vytlačené na bežnej tlačiarni, nič, žiadne techniky ako tlač na igelit a z neho do študentského, iba jednoducho vytiahnutá strana, vytlačené, strana opäť založená. a sfalšovaný podpis.
Ja neviem no, je na gympli ale takú naivnú kozu len tak ĺahko nenájde ščlovek.
Jasné, že z toho mala prúser, ale skôr u rodičov ako v škole. Na zástupcu vytiahla triko s výstrihom jak svet, spravila pár svojich póz, vypla pár krát hruď, zaklipkala viečkami morzeovku a voilá, "všaqk sa vlastne nič nestalo"...
bohactvo, aj ja chcem kozy
s kozami by som dobil svet.
Ja neviem no, je na gympli ale takú naivnú kozu len tak ĺahko nenájde ščlovek.
Jasné, že z toho mala prúser, ale skôr u rodičov ako v škole. Na zástupcu vytiahla triko s výstrihom jak svet, spravila pár svojich póz, vypla pár krát hruď, zaklipkala viečkami morzeovku a voilá, "všaqk sa vlastne nič nestalo"...
bohactvo, aj ja chcem kozy
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
podobne ako tom4s3 .. len s tym rozdielom, ze ked je mozne legalne sa uliat zo skoly, tak moznost neprepasnem, ja som clovek ktory potrebuje v zivote klud a tak musim podlozit najskor vsetko urcitym planom a vopred pripravenymi papiermi, aby neboli zbytocne stresy
... PVD vydalo zatial vzdy, ale niektore predmety ultimativne flakam, napr. taka telesna, anglictina, matematika 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict