Flákáte / flákali jste školu ? :)
Flákáte / flákali jste školu ? :)
Tak co ?... Ked ste boli na stredni, psali jste si sami omluvenky ci nejake jine finty ? A dostali jste se na vysku bez problemu ? 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
flakam
.. poznamky len veelmi sporadicky.. vyuzivam tzv. multifunkcne zosity, jeden na dva tri predmety a tak
.. ked sa uliat da, preco nie.. ak uz mas stempel od zubara kde si bol rano.. naco sa tam vracat
.. ak ucitelka nezapisuje chybajucich, naco tam byt a tak dalej...na znamkach sa to neprejavuje, nemam dovod sa poriadne ucit, ked mam dobre znamky aj takto..
minulôý rok som aj blicoval, nič extra ale blicoval. tento rok som ešte neblicol, čo mňa samého udivuje... Ale zato viac flákam školu, kašlem na písomky, prepadol som na štvrťroku z chémie... ale zase mám dve známky z dvoch 5 minútoviek-zo vzorcov-za celý štvrťrok...
proste ťahám to, na čom mi záleží (NOSka, Deják, slovina, anglina) a na prírodné vedy kašlem... už aby bol štvrták nech sa ich konečne nadobro zbavím...
proste ťahám to, na čom mi záleží (NOSka, Deják, slovina, anglina) a na prírodné vedy kašlem... už aby bol štvrták nech sa ich konečne nadobro zbavím...
-
R1k1nko
Darca
mal som na strednej 3 a 4 rocnik dvojky zo spravania hlavne za to ze som utekal domov zo skoly ( po piatej hodine a tak alebo naopak dosiel som na piatu hodinu
)
ale ta ulava ked som dosiel po maturite troska v nalade vsetko som rodicom povedal ze ako som rano chodil na parky na miesto toho aby som siel do skoly ..
alebo ked som mame povedal ze mami zajtra mame prvu volnu tak ma nebud pojdem na neskorsi vlak a to som jej tiez povdal ze to boli klamstva ...
a ked triedna volal som sa vzdy nejak vykrutil ale triedna mala pravdu
no hlavne je ze sme sa s rodicmi dobre na tom zasmiali ... lebo papier od maturity uz som mal

ale ta ulava ked som dosiel po maturite troska v nalade vsetko som rodicom povedal ze ako som rano chodil na parky na miesto toho aby som siel do skoly ..
alebo ked som mame povedal ze mami zajtra mame prvu volnu tak ma nebud pojdem na neskorsi vlak a to som jej tiez povdal ze to boli klamstva ...
a ked triedna volal som sa vzdy nejak vykrutil ale triedna mala pravdu
no hlavne je ze sme sa s rodicmi dobre na tom zasmiali ... lebo papier od maturity uz som mal
-
blazer
Professional
so stvrtak na strednej, od prveho rocnika som doma otrovil zosit asi 10 max 15x ze by som sa seriozne ucil, dochadzku mam v pohode ale ked sa da ujdem ked sa da ani nepridem
Prejavuje sa to dost zle kazdy rok prechadzam ledva na stvorky, neviem to napravit no...
Ale tak prvy krok je uvedomit si chybu a priznat ju nie?
Ale tak prvy krok je uvedomit si chybu a priznat ju nie?
-
bolek
Guru
Príležitostne, najmä v takom druháku a tretiaku. Inak som nemala potrebu a vedela som, že to, čo si v škole odsedím je ti najmenej, čo môžem urobiť
V maturitnom som flákala len tie predmety, ktoré som absolútne nepotrebovala, t.j učila som sa nárazovo na dve písomky a jednu odpoveď za pol roka a takú matiku som ignorovala úplne. Aj to tak na konci vyzeralo. 
//Teraz už neflákam. Vážim si, že som sa dostala na školu, kam som chcela ísť.
//Teraz už neflákam. Vážim si, že som sa dostala na školu, kam som chcela ísť.