Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
tak ja mam za sebou prve studiove fotenie - islo o low-key headshoty... sice niesu najlepsie, ale rozhodne to slo ku mojej spokojnosti nato ze som nieco take fotil 1x... jedine co ma stve je retus, s tym sa mi nechce babrat, ale fotenie samotne ma bavilo a portrety chcem fotit aj dalej... 2 sem prihodim, ostatok mozno v buducnosti na portfoliu ked dake bude
kritikou nesetrite
"Update:- From: "Eduardo Frances" <eduardofrances(AT)gmail.com>
Subject: about the Nikkor 1200mm-1700mm Hello, first of all I hope you are fine and enjoying life!! I wanted to thank you for the Nikkor and nikon information sanctuary you have built it has been very useful
povodny link: http://www.mir.com.my/rb/photography/co ... 1700mm.htm
ono tieto skla sa casto poziciavaju nakolko su vysoko naklade a v malom spektre pouzitelne takze zas az tak strasne by som to nevidel ze ho raz pouzili na fotenie fr. prezidenta na canone...
ale na spehovanie susedy odvedla je to ako stvorene
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je mod ostrenia ze ostri STALE pokial mas polostlacenu spust.... pouzivana na hybajucesa predmety ze neustale menia vzdialenostToy M@ch!n3 napísal: Sony A580 a Sony HVL-F42AM, dufam teda, ze AF-C na Sony je to iste ako pri Nikonoch
Bohuzial ten blog neni uz online kde popisoval celu story o foteni tej prehliadky
Pisal ze v canone nemali nic k dispozicii nakolko potrebovali fotku zblizka ako je Sarkozy v jeepe a tak teda dostal doporucanie z reuters nikon skladu zobrat tuto tele-bazooku
no tak to je to iste, len ty si pisal ze "vsetky mody AF-C", tak ma to poplietlochlapec10 napísal: to je mod ostrenia ze ostri STALE pokial mas polostlacenu spust.... pouzivana na hybajucesa predmety ze neustale menia vzdialenost
za tie peniaze co stoji to sklo si kupis susedu a nemusis ju spehovat.... 
-
chlapec10
Addict
Nikon ma okolo 3 pod-modov AF-C, a teda ked v tme s tymto ostrtis, tak stale ti to svieti a dokym neodfotis alebo ako?Toy M@ch!n3 napísal:no tak to je to iste, len ty si pisal ze "vsetky mody AF-C", tak ma to poplietlo
viem pozeral som ze link na blog uz je off... skoda
ale mohol alternativu http://www.bhphotovideo.com/c/find/news ... Lenses.jsp
ale asi nemali na sklade, ako pisem vyssie tieto skla nema kazdy a vo vseobecnosti sa prenajimaju ako auta kedze ta cena je v cene luxusneho porshe alebo inej chutovky
ale mohol alternativu http://www.bhphotovideo.com/c/find/news ... Lenses.jsp
ale asi nemali na sklade, ako pisem vyssie tieto skla nema kazdy a vo vseobecnosti sa prenajimaju ako auta kedze ta cena je v cene luxusneho porshe alebo inej chutovky
-
chlapec10
Addict
nechcem zas zniet povysenecky a namyslene, ale ako, fotka o com? X sposobov ako tu fotku urobit zaujmavu, ty si z tych sposobov vyuzil presne nula..Acer01 napísal:Nedelna nuda...
nemyslim ze je to povysenecke... mam rovnaky nazor
proste vypovedna hodnota fotky je na bode mrazu...
pripada mi to ako ked omylom v mobile odfotis vnutro vacku
acer mas tu prvy sneh a aj ked je to sice klise a foti to naozaj kazdy... ale nudis sa tak chod von a nafot zimu tak ako ju iny nefoti a uspech zaruceny...
proste vypovedna hodnota fotky je na bode mrazu...
pripada mi to ako ked omylom v mobile odfotis vnutro vacku
acer mas tu prvy sneh a aj ked je to sice klise a foti to naozaj kazdy... ale nudis sa tak chod von a nafot zimu tak ako ju iny nefoti a uspech zaruceny...
-
klm16
Medium Professional
pár záberov zasneženej prírody a nažej záhrady...
Ono to nie je až taká tvorivá fotografia, skôr len pár cvakov
Ono to nie je až taká tvorivá fotografia, skôr len pár cvakov
nikdy predtym som to neskusal, ale vyzerato tak, ze s AF lampou sa AF-C sprava ako AF-S, ze len raz napevno zaostri. cize ziadna vyhodachlapec10 napísal: Nikon ma okolo 3 pod-modov AF-C, a teda ked v tme s tymto ostrtis, tak stale ti to svieti a dokym neodfotis alebo ako?
chlapec10 napísal: nechcem zas zniet povysenecky a namyslene, ale ako, fotka o com? X sposobov ako tu fotku urobit zaujmavu, ty si z tych sposobov vyuzil presne nula..
No ako by si ju urobil ty na X sposobov.... skus dat par typov...
acer: uz len keby si to nasnimal zo zaujimavejsieho uhla, pohral sa s nasvietenim a teda tienmi, pouzil farebne filtre, pripadne v postprocese z toho spravil nejaky duplex, triplex, kvadruplex tak by bola ta fotka zaujimava...
-
chlapec10
Addict
uplne najlhasie by som urobil 2 veci inac: odfotil bez blesku, a odfotil bez z ineho uhla(napr isiel co najblizsie ako zaostri fotak, a dal najsirsie ohnisko)
Mno jo nabuduce sa poznazim
ono sa clovek najviac dozvie od skusenejsich...pre mna to je napr pekna foto ale pre vas nic moc,..heh
Len podotknem ze zrkadlom fotim necely mesiac,.. tak som len v zakladoch...
btw Len ma teraz neukamenujte clankami atd to mam precitane a stale aj citam ale najlepsie sa uci praxou
Len podotknem ze zrkadlom fotim necely mesiac,.. tak som len v zakladoch...
btw Len ma teraz neukamenujte clankami atd to mam precitane a stale aj citam ale najlepsie sa uci praxou
ono dolezite je si ujasnit co chces fotit...
odfotil si sluchatka... a co teraz?
vies keby ich odfotim mobilom rozdiel nespoznas...
zrkadlovka ma potencial niekde uplne inde a taketo pouzivanie je bohapuste znehodnotenie...
takze smelo do serioznejsich projektov!
zrkadlovka ma potencial niekde uplne inde a taketo pouzivanie je bohapuste znehodnotenie...
takze smelo do serioznejsich projektov!
Niekde zacat musimPolo-X napísal:ono dolezite je si ujasnit co chces fotit...
Lub0$ tretia zo spodku je parádna.