Je to stary zidovsky cintorin vo Vranove. Opusteny, ale tym je peknyLub0$ napísal:Januschka nieje to nahodou zidovsky cintorin? Ked ano kde to je?
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
lekoklatik
VIP
Odfot to co mas rad.Joxxo napísal:Zdravim , vidim ze je tu dost "profi" fotografov a tak potrebujem radu , na esteticku výchovu musím urobiť 2 snímky ---> Jedna má byť umelecká fotka a druhá informatívna a tak mu vnúknite niečo čo by som moho sfotiť v prvom prípade a niečo čo môžem cvaknúť v druhom (západ slnka atd...)... Dik
Ja osobne som proti zapadu slnka. To ma kazdy. To je bezna tema. Skus vyniknut.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
umelecka moze byt hocico co je pre teba aspon trochu umelecke. mozes kludne odfotit prazdnu cestu, hodit do ciernobielej farby a mas cestu do neznama. informativna, napr. havaria alebo ked je daka akcia v meste tak toto odfotit. napr.Joxxo napísal:Zdravim , vidim ze je tu dost "profi" fotografov a tak potrebujem radu , na esteticku výchovu musím urobiť 2 snímky ---> Jedna má byť umelecká fotka a druhá informatívna a tak mu vnúknite niečo čo by som moho sfotiť v prvom prípade a niečo čo môžem cvaknúť v druhom (západ slnka atd...)... Dik
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najjednoduchsie to spravis tak ze pojdes niekde do lesa a budes fotit koooooopu fotiek a daco si uz vyberies. Ak ti ide len o to aby si spravil ulohu ... ak budes vyberat foto ktora ma yt informativna tak musi byt vidno co to je ... napriklad ked fotis strom tak na tej fotke by malo byt vidno co je to za strom... Ale ako hovorim ked pojdes do lesa a budes fotit co ta napadne tak asi minimalne 70% fotiek budu informativne ... potom budu nejake nepodarky a nejake aj trochu esteticke ... ja som nieco take robil ked som prvy krat bol v lese s fotakomJoxxo napísal:Zdravim , vidim ze je tu dost "profi" fotografov a tak potrebujem radu , na esteticku výchovu musím urobiť 2 snímky ---> Jedna má byť umelecká fotka a druhá informatívna a tak mu vnúknite niečo čo by som moho sfotiť v prvom prípade a niečo čo môžem cvaknúť v druhom (západ slnka atd...)... Dik
ak by sa ti nechcelo robit nejake informativne fotky tak ti nieco mozem poskytnut ...