Už dávnejšie so mpresne z tohoto titulu upozorňoval na Tento link
http://www.hojko.com/fotite-t80428.html ... ght=fotite
Zrejme nedostatočne...
Jozinko, uvedom si, že keby sem chcel nahádzať chlapec10 z príspevku hore, tak mu nestačí kapacita príloh v troch správach za sebou. Pokiaľ by umeleckosť bral podľa tvojich kritérií.
Sám som sem kedysi prispieval často fotím veľmi veľa, ale neskôr si uvedomil, že to za prd stojí a odvtedy sem postnem iba niečo o čom si vyslovene poviem: "Jo, tak táto si zaslúži zverejniť."
Určite tie fotos pre Teba majú veľkú cenu spojenú so spomienkami, ktoré v Tebe vyvolávajú istú atmosféru. No iných neoslovujú...
="jozinko"Ja som tu ale nenahadzal len tak fotky zaradom ake mi padli pod ruku, myslim ze napr fotka 148 naozaj stoji za zmienku, staci si vsimnut ako sa spojila krasa prirody vysoka trava, zapad slnka, more, vietor ktory sa pohrava s vlasmi a silueta zeny.. a takisto tie fotky s oblohou myslim ze nie su celkom nanic..
Upozornil si na elementy fotografie, ktoré sú žiaľ potláčané nedokonalosťou technického spracovania. To, že ich vidíš Ty neznamená, že ich ta mvidí každý. A neznamená to, že pozorovateľ je slepý. Bol to dobrý koncept, no žiaľ slabšie spracovanie.
Ale pokiaľ sa chceš presvedčiť, tak tie fotos hoď napr na deviantart a popros pár ľudí o commenty.

jozinko napísal:a v tej poslednej fotke nejde iba o "fotku z auta", treba si vsimat inac tu fotku, skor tam islo o ten krizik
Toto by si ku fotke napísal aj na výstave? Think about it
//doublepost vzniknutý po vymazaní príspevku spojil erytrocyt