Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
fajn. mozno by som spravil krok doprava aby delo vytvaralo viac diagonalnejsiu liniu.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
malo miesta
dole to posobi strane rusivo, mal si dat krok dozadu
-
RomanB
Medium Professional
Caute , tiez som si zakupil pred mesiacom zrkadlovku a snazim sa sem tam cosi nafotit , bol by som rad ak by mi cosi ktosi vytkol , coho sa mam vyvarovat atd , tak pridavam par mojich vycvakov z opekacky a jednu s prechadzky ..
chlapec10 ja by som to fotil z lavej strany a slnko by som dal na opacnu stranu, ta pozicia dela na tanku si to pyta... vynechani miesta dole tu uz pripomienka padla tak ju nebudem opakovat... a ked uz to fotit takto priamo na delo tak by som slnko dal za tank a ostlil na hlaven dela a samozrejme dal to na vysku
romanB mas velmi vela zbytocneho priestoru okolo objektu fotenia... musis si rozmysliet co presne chces na tej fotke mat, vsetko na fotke byt nemoze... skus tie fotky orezavat alebo ked fotis tak sa zameraj na dany objekt, predmet... pretoze ak mas vela priestoru objekty ti na fotke zanikaju v priestore... najviac viditelne je to na zenskej dole... skus ju orezat len na babu a potom si porovnaj tie fotky...
tot moj nazor
romanB mas velmi vela zbytocneho priestoru okolo objektu fotenia... musis si rozmysliet co presne chces na tej fotke mat, vsetko na fotke byt nemoze... skus tie fotky orezavat alebo ked fotis tak sa zameraj na dany objekt, predmet... pretoze ak mas vela priestoru objekty ti na fotke zanikaju v priestore... najviac viditelne je to na zenskej dole... skus ju orezat len na babu a potom si porovnaj tie fotky...
tot moj nazor
-
chlapec10
Addict
dakujem za ohlasy,
to co pise polo sa bohuzial nedalo(ak som to spravne pochopil), lebo ten tank nebol priamo otocny chrbtom ku slnku ale lavym bokom, ten fisheye objektiv to trocha skresluje.. tym padom by som nemal tank pozerajuc ku mne... mam aj z opacej strany, ale vobec sa mi nepacia
Tu este jedna verzia
to co pise polo sa bohuzial nedalo(ak som to spravne pochopil), lebo ten tank nebol priamo otocny chrbtom ku slnku ale lavym bokom, ten fisheye objektiv to trocha skresluje.. tym padom by som nemal tank pozerajuc ku mne... mam aj z opacej strany, ale vobec sa mi nepacia
Tu este jedna verzia
nemal by si namierene delo do objektivu ale to by nevadilo kedze ani na tvojej nie je zaostrene...
inac bocnu siluetu som zachytil minuly rok aj ja repliku tanku tiger len mi prach nedovolil zaostrit tak ako som chcel... tak som to musel upravovat...
inac bocnu siluetu som zachytil minuly rok aj ja repliku tanku tiger len mi prach nedovolil zaostrit tak ako som chcel... tak som to musel upravovat...
Panoramaticke fotky mi moc nesedia a tato obzvlast, je mala, nie je tam poriadne nic vidiet a su tam aj divne farby. Podla mna velmi podpriemerna fotka.
-
hojko
Site Admin
KoCi: Exkluzivne, co dodat
Prva a druha je kde fotena??? Tretiu si nerozmyslal orezat, ci by bol potom seknuty ten krik???
Prva je kdesi pod Schäfflerom v alpach, druha je z lietadla rano nad alpami, tretia je zo zvieracieho parku - nad jej orezom som nielen rozmyslal, ale ho aj skusil, ale bola by bud kompozicia prilis natesno, alebo na stred - a to prostredie som tam zanechat chcel. To uz radsej tu skalu v popredi, hoci aj mna irituje.
Ale 4 example:
Ale 4 example:
Super fotky KoCi, atmosféra v prvej je geniálne, chcel by som vidieť naživo.
K tej tretej, nerozmýšľal si nad fotomanipuláciou? Ten šuter v popredí by mal ísť ľahko preč.
K tej tretej, nerozmýšľal si nad fotomanipuláciou? Ten šuter v popredí by mal ísť ľahko preč.
-
Grim
Darca
...úplna pecka...
KoCi.. tú prvú si z ktorej počítačovej hry vybral? Zo Skyrimu? 
Uf, dakujem za ohlasy. Ono v tak peknom a fotogenickom prostredi je celkom aj problem urobit zly zaber, tak si to hadam ani nezasluzim
Hensym - fotomanipulaciu, myslis retus, ci orez?
Retus obavam sa nedokazem zvladnut na takej urovni, aby to na vysledku nebolo poznat. Orez som dal nizsie, tak je na zvazeni, ci je to tak lepsie (
nerusi kamen,
je to na moj vkus dost natesno)
brm - z pripravovaneho Hearthfire
Hensym - fotomanipulaciu, myslis retus, ci orez?
brm - z pripravovaneho Hearthfire
KoCi z tej druhej som padol na zadok.
-
chlapec10
Addict
prva a druha uplne wow
tu tretiu si ani nahravat nemusel kedze tymi prvymi dvoma si vypail rybnik
tu tretiu si ani nahravat nemusel kedze tymi prvymi dvoma si vypail rybnik
brutal fotky fakt klobuk dole, len ta trava je neprirodzena, polarizak by to vedel poriesit 
A hneď mám nový wallpaper na iPade 
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 20:09)
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 20:09)