Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Mne to nepride nejako extra zaujimave, hlavne strasne vela nevyuziteho priestoru na tento styl fotky, aspon ja to tak vidim 
nie priamo fotka/y, ale video spravene zo serie fotiek z kamaratovej dielne 
// uplink - neviem, ale pravdepodobne nie
// uplink - neviem, ale pravdepodobne nie
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Veru, za timelapsy s takouto kvalitou by sa ani na istocku nemusel hanbiť. Aj ich predáva v nejakých obrázkových/video databankách?
Nádhera 
Pravdepodobne dostanem riadny diss, ale na obranu, fotak mam 2 dni, nikdy som zrkadlovku nemal a este len sa snazim chapat pojmy pre spravnu expoziciu 
-
chlapec10
Addict
dve pracovne... to bolo fotit
mozte kludne aj napisat co si o tom myslite, je mi jasne ze vela ludi ma bude povazovat za hyenu
viac fotiek tu: http://krimi.cas.sk/galeria/307687
viac fotiek tu: http://krimi.cas.sk/galeria/307687
niesú trochu presaturované? obzvlášt tá druhá...
-
jin
VIP
Ako reportážne OK....
Ale Steju má recht - tá saturácia...tststs
saj: Nuž...zistil si, že zrejme ani BF, ani FF nemáš. To je fajn.
Teraz to chce ešte nápad a zaujímavé prevedenie. Na. Študuj
http://www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/z ... rafovanim/ 
Ale Steju má recht - tá saturácia...tststs
saj: Nuž...zistil si, že zrejme ani BF, ani FF nemáš. To je fajn.
Teraz to chce ešte nápad a zaujímavé prevedenie. Na. Študuj
-
chlapec10
Addict
ad saturacia...
PP neni moj, a na 99% to je uprava pre tlac do novin kde maju nastavene zariadenia tak ze toto su tie spravne farby
PP neni moj, a na 99% to je uprava pre tlac do novin kde maju nastavene zariadenia tak ze toto su tie spravne farby
Jedna západovka 
//Dík
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2012, 16:25)
Dnešný Vápeč
//Dík
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2012, 16:25)
Dnešný Vápeč
par fotiek zo zombie walku
neukamenujte ma dost dlho som nic nefotil a bolo to prve fotenie s novym telom takze tak...
inak ak by niekoho zaujimali svetelne podmienky tak to bolo fotene od okolo 5tej cize uz sa velmi o svetle hovorit nedalo 
trocha bojujem s pp... biele objekty na svetlom pozadi, straca sa mi tam bod zaujmu
a taktiez orez, napr na prvej by som fotku robil alebo orezal horizontalne, rovno pod prsiami utal a z vrchu trosku, spodna ale aj stredna ma imho dost prazdna na vrchnej casti
a taktiez orez, napr na prvej by som fotku robil alebo orezal horizontalne, rovno pod prsiami utal a z vrchu trosku, spodna ale aj stredna ma imho dost prazdna na vrchnej casti
Tak bolo to fotene uz takmer za tmy v takom podchode kde bolo svetlo
a tam si pozadie moc nenavyberas
ale berem
A mas pravdu ked sa clovek na to pozre s odstupom (po vyspati) tak naozaj je tam zbytocne vela miesta a na tej 3. mi to vyslovene vadi..
A mas pravdu ked sa clovek na to pozre s odstupom (po vyspati) tak naozaj je tam zbytocne vela miesta a na tej 3. mi to vyslovene vadi..
jj kludne sa s tym orezom pohraj, fotky ako take nie su zle len treba na nich troska v pc popracovat
a kedze su to zombici ja by som tam kludne hodil silnejsi kontrast pripadne skusil nieco so saturaciou, ci cirny vineting...
netreba sa bat pp, ja ho vyuzivam velmi vela a niekedy na jednej fotke spravim viac verzii kym vyberiem tu co sa mi paci
este ako pises ze si fotil za sera, mal si skusit blesk aj mas mozno by to chytilo vacsiu dynamickost
inac v celku fajn
a kedze su to zombici ja by som tam kludne hodil silnejsi kontrast pripadne skusil nieco so saturaciou, ci cirny vineting...
netreba sa bat pp, ja ho vyuzivam velmi vela a niekedy na jednej fotke spravim viac verzii kym vyberiem tu co sa mi paci
este ako pises ze si fotil za sera, mal si skusit blesk aj mas mozno by to chytilo vacsiu dynamickost
inac v celku fajn
mam 430EX II aj ked doma mi bol na dve veci
thanks
thanks
-
uplink
VIP
Tak to už áno 10/10, paráda. Super ostrosť, parádna panoráma, fantastický detail, super farby.
Tak to, ze to ma skoro 3MB mi to pride kvalitou take poslabsie. Zaber je to krasny.
jeden dnesny a par starsich kuskov