Frajerkin byvaly je psychopat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jozinko napísal:Myslim ze qwerty to zabil :roll:
Jednoznacne sa rozpravaj s ocom, nie je to zalovanie sa ako to nazval qwerty, je to rada rodica + ked je policajt tak sa vyzna bude vediet poradit co sa da robit. A cakat..ja osobne by som necakal, lebo holka sa bude dlhsie trapit. Ty mas byt pre svoju holku oporou a musis vediet si ju ubranit a to uz akokolvek :wink: Ty jej mas vytvorit pocit bezpecia, tak necakaj. Tot moj nazor
:cry: Keby som nepoznal X policajnych deti ako sa spravaju a ich rodicov co ich vecne tahaju z malerov nejakych tak by som take daco napisal aj ja ale zazitky mi nedovolia. U mna je proste policajne decko sralo ktore si nevie pomoct inak ako zalovanim,naco ma dost rokov aby si taketo veci poriesilo samo!!!!!!!

nedalo mi nevyjadrit sa (uz cakam na lekoklatika a jeho hlasku o tom ze psychopat som tu jaaaa)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nemusis cakat na lekolklatika, psychopat si tu ty!
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

qwerty-xyz napísal::cry: Keby som nepoznal X policajnych deti ako sa spravaju a ich rodicov co ich vecne tahaju z malerov nejakych tak by som take daco napisal aj ja ale zazitky mi nedovolia. U mna je proste policajne decko sralo ktore si nevie pomoct inak ako zalovanim,naco ma dost rokov aby si taketo veci poriesilo samo!!!!!!!

nedalo mi nevyjadrit sa (uz cakam na lekoklatika a jeho hlasku o tom ze psychopat som tu jaaaa)
neviem kto z nas je divny, rep psychopat, ale kto riesi problemy stylom flase o hlavu, francuzak ap. je nielen ze srab ale podla mna uplny magor. Toto by som pouzil maximalne v nejakej zufalej sebaobrane, resp obrane niekoho, ale aj to az krajny pripad! Takto sa problemy neriesia :!:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

triple napísal:gangy s tebou súhlasím vo väčšine názorov ale toto si už asi kus prehnal...
Nic som neprehnal, policajt ti povie "nehaj tak, este sa nam nieco stane"?! Este ked sa vyhraza priatelke jeho syna? Tebe to pride normalne? Lebo mne ani trocha.
Grim-Reaperka napísal:nemoze tvoj oco vybavit povolenie na prehladanie bytu s tym ze tam ma v PC nelegalny obsah? HDD sa zobere a potom sa tie fotky mozu zmazat. A este bude sediet za to ze mal v PC nelegalny obsah. To ma dnes kazdy.
Jasneee a potom pride inspektor gadget, z malicka si vytiahne ztahovaci noz a urobi mu obriezku, pricom typka to na tolko zlozi ze bude dokonca zivota ucit slepe deti malovat.

Vravim ti, hod ten PC z balkona.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

ak ste si nevsimli tak to tu riesite uz len vy ten chalan sa ani neozval ja by som to lockol zbytocne sa tu uz len hadate jedny maju nazor aby isiel za policatmi druhy a pochybujem ze spravite daky kompromis len sa tu dalej budete zbytocne hadat
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jozinko napísal:neviem kto z nas je divny, rep psychopat, ale kto riesi problemy stylom flase o hlavu, francuzak ap. je nielen ze srab ale podla mna uplny magor. Toto by som pouzil maximalne v nejakej zufalej sebaobrane, resp obrane niekoho, ale aj to az krajny pripad! Takto sa problemy neriesia :!:
:evil: no jasne to by som ti povedal ked za tebou pridu 30 rocni nackovia,ze sa im nepaci ako jazdis s kamaratom na aute a ze ci cches na pcu. A poviem ti vsetci co tam boli sa zosrali na mraky a ja jediny s kamaratom som ostal stat na mieste. By som bol zvadavy co by si hrdina spravil ty,sorry ale ja chytim prvu vec po ruke s cim mam aku taku sancu ...
Ty asi nevies co je to bitka-BITKA nie strkanie do seba a nadavanie ako ked do seba skacu dvaja kohuti. Vsetci ste hrdinovia za pocitacom som zvedavy kto z vas vobec dostal na face,kto vobec vie ako vyzera ked sa do bitky vobec ide,take ze psychopat som ja si nechajte laskavo pre seba,kto sa nebil nevie. A ako vravim biju sa ine skupiny ludi ne 15 rocne decka co sa natahuju o desiatu v skole....
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Pokud uverejni fotky tak bez na policii. Mozna bych koupil nove SIM karty. To by zarucene pomohlo :) ale proc delat nco co ani nemusis a vlastne ani vubec nechces. Ted si tak rikam ono je to fakt tezke zbavit se takoveho krypla. Mno priji vam hodne uspechu a at Vam vztah vydrzi co nejdyl.
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

Mišo v prvom rade je to aspon ake take poucenie pre tvoje dievca - prečo sa preboha dala fotit naha?? ja to nepochopim take dievcata blaznivo zamilovane? toto je dostatocna priucka pre nu, ze musi rozmyslat ked nieco take dovoli aby si ju niekto nafotil nahu. kurnik nezavidim jej to, ale je to jej vina a vlastna hlupost co urobila. ale neskoro plakat teraz. jenoznacne chodte spolu na policiu a to hned teraz. bude mat zaznam, pokial aj napriek tomu zverejni fotografie na internete, bude mat z toho poriadny pruser - uz len z toho dovodu si myslim nezverejni tie fotky. ale pokial s tym nepojdete na policiu bude to len horsie. ver mi. nechapem na co cakate. kurnik sa spamatajte.

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 15:01 )
fikotek napísal:Pokud uverejni fotky tak bez na policii. Mozna bych koupil nove SIM karty. To by zarucene pomohlo :) ale proc delat nco co ani nemusis a vlastne ani vubec nechces. Ted si tak rikam ono je to fakt tezke zbavit se takoveho krypla. Mno priji vam hodne uspechu a at Vam vztah vydrzi co nejdyl.
Pokial pojdu na policiu po zverejneni fotiek uz bude neskoro. ta hamba pre to dievča. nech tam ide hned teraz. potom ich nezverejni urcite, ked to bude nahlasene ze chcel nieco take urobit. je to menej pravdepodobne.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

qwerty-xyz napísal::evil: no jasne to by som ti povedal ked za tebou pridu 30 rocni nackovia,ze sa im nepaci ako jazdis s kamaratom na aute a ze ci cches na pcu. A poviem ti vsetci co tam boli sa zosrali na mraky a ja jediny s kamaratom som ostal stat na mieste. By som bol zvadavy co by si hrdina spravil ty,sorry ale ja chytim prvu vec po ruke s cim mam aku taku sancu ...
Ty asi nevies co je to bitka-BITKA nie strkanie do seba a nadavanie ako ked do seba skacu dvaja kohuti. Vsetci ste hrdinovia za pocitacom som zvedavy kto z vas vobec dostal na face,kto vobec vie ako vyzera ked sa do bitky vobec ide,take ze psychopat som ja si nechajte laskavo pre seba,kto sa nebil nevie. A ako vravim biju sa ine skupiny ludi ne 15 rocne decka co sa natahuju o desiatu v skole....
njn mam 60 kilo aj s botami pri vyske 183 cm ale v pohode mam sancu s holymi rukami vymlatit 100 kilove hovedo.. myslim ze teleskop baseballka tycka palica deska cokolvek co je poruke je namieste.. nech si hovori kto co chce jateda na ferovkuvelmi niesom.. a nebijem s ani bitky nevyvolavam ale ket si do mna niekto skoci nech caka ze nemusi to dopadnut pre neho dobre viem byt pekne zakerny.. a som schopny pouzit cokolvek..
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

a este jedna vec. je dost blbe, ze sa nepriznala hlavne svojim rodicom. je blbe ze to nechava na teba. ine by bolo, keby podali zalobu jej rodicia ako ty. ale ako tu bolo spominane radsej si kup slzak, alebo paralizer.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

brainwirm napísal:njn mam 60 kilo aj s botami pri vyske 183 cm ale v pohode mam sancu s holymi rukami vymlatit 100 kilove hovedo.. myslim ze teleskop baseballka tycka palica deska cokolvek co je poruke je namieste.. nech si hovori kto co chce jateda na ferovkuvelmi niesom.. a nebijem s ani bitky nevyvolavam ale ket si do mna niekto skoci nech caka ze nemusi to dopadnut pre neho dobre viem byt pekne zakerny.. a som schopny pouzit cokolvek..
Tiez mam 65 kg pri vyske 183 cize tiez by som asi tazko poradil len tak s nejakym 120+ ... ale zas zvaz nasledky, je ine ked mu napr rafnes doskou po nohach ako flasu o hlavu :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

brainwirm napísal:njn mam 60 kilo aj s botami pri vyske 183 cm ale v pohode mam sancu s holymi rukami vymlatit 100 kilove hovedo.. myslim ze teleskop baseballka tycka palica deska cokolvek co je poruke je namieste.. nech si hovori kto co chce jateda na ferovkuvelmi niesom.. a nebijem s ani bitky nevyvolavam ale ket si do mna niekto skoci nech caka ze nemusi to dopadnut pre neho dobre viem byt pekne zakerny.. a som schopny pouzit cokolvek..
Amen. k+
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

brainwirm napísal:njn mam 60 kilo aj s botami pri vyske 183 cm ale v pohode mam sancu s holymi rukami vymlatit 100 kilove hovedo
preco by si ho mal mlatit sam ??? to by bola pekna pi*ovina ked vies aky je pober bandu a chodte tak
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Lisa napísal:Mišo v prvom rade je to aspon ake take poucenie pre tvoje dievca - prečo sa preboha dala fotit naha?? ja to nepochopim take dievcata blaznivo zamilovane? toto je dostatocna priucka pre nu, ze musi rozmyslat ked nieco take dovoli aby si ju niekto nafotil nahu. kurnik nezavidim jej to, ale je to jej vina a vlastna hlupost co urobila. ale neskoro plakat teraz. jenoznacne chodte spolu na policiu a to hned teraz. bude mat zaznam, pokial aj napriek tomu zverejni fotografie na internete, bude mat z toho poriadny pruser - uz len z toho dovodu si myslim nezverejni tie fotky. ale pokial s tym nepojdete na policiu bude to len horsie. ver mi. nechapem na co cakate. kurnik sa spamatajte.

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 15:01 )
Pokial pojdu na policiu po zverejneni fotiek uz bude neskoro. ta hamba pre to dievča. nech tam ide hned teraz. potom ich nezverejni urcite, ked to bude nahlasene ze chcel nieco take urobit. je to menej pravdepodobne.
jn ale tak blbe to funguje asik vsude .. dikud ten clovek nic neudelal tak mu nic policajti nemuzou udelat. I kdyby jim rekli ze ma nejake fotky a chce je dat na net. Nedal je tak na nej nemuzou. A navic by ten typek mohl rict ze tohle nechtel udelat. slovo proti slovu.
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

fikotek, ale vyhrazne sms a maily tusim. tak to je dostatocny dokaz. nech to aspon skusia.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Lisa napísal:Mišo v prvom rade je to aspon ake take poucenie pre tvoje dievca - prečo sa preboha dala fotit naha?? ja to nepochopim take dievcata blaznivo zamilovane? toto je dostatocna priucka pre nu, ze musi rozmyslat ked nieco take dovoli aby si ju niekto nafotil nahu. kurnik nezavidim jej to, ale je to jej vina a vlastna hlupost co urobila. ale neskoro plakat teraz.
neuraz sa ale teba tipujem na 14 ročného mazlíčka priveľmi katolícky založených rodičov. keˇ%d nemáš čo povedať, mlč.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

- eXo - napísal:preco by si ho mal mlatit sam ??? to by bola pekna pi*ovina ked vies aky je pober bandu a chodte tak
omg čo tu riešite bitku ?
Tú vylúčil už na začiatku internetovej diskusie (ktorá by mala byť nejakých 10 krát odvážnejšia ako v skutočnosti), tak myslíš, že sa vie postaviť tvárou v tvár ?
Myslím, že jeden telefonát z PZ by ho mohol ukľudniť napr. aj fingovaný od tvojho otca
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Sepiroth napísal:neuraz sa ale teba tipujem na 14 ročného mazlíčka priveľmi katolícky založených rodičov. keˇ%d nemáš čo povedať, mlč.
prosim? zle tipujes! preco katolicky zalozeneho? :roll: to podla coho si usudil? nechapem...

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 17:52 )
preco by som nemohla sepir povedat svoj nazor? toto je diskusia pre vsetkych, nielen pre teba. tak mlc a chod past kravky :wink:

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 17:55 )
Sepiroth napísal:neuraz sa ale teba tipujem na 14 ročného mazlíčka priveľmi katolícky založených rodičov. keˇ%d nemáš čo povedať, mlč.
ja ti tipujem zlaty moj 16 rokov, nestastny zakomplexovany chlapcek, ktory si zvysuje sebavedomie tu na nete. ale co uz, aj taky ako ty musia byt. a to ci moji rodicia su, alebo niesu katolici to je ich vec. a vlastne je to kazdeho vec a neodsudzujem ludi ktori veria napr. v boha, ze su nieco menej ako ti co neveria. je to kazdeho osobna vec a nikoho nebudem presviedcat ze boh existuje alebo nie.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Lisa napísal:bydlisko: boh je mrtvy! to čo je za hovadinu
to je Nietzsche
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Ahojte!Nečítal som asi dve strany, nemám teraz čas, len chcem napísať, že ten chalan dal pokoj...nepíše jej, neprezváňa , ignoruje ju ... dúfam, že sa uvedomil, keď nie, mám riešenie :twisted:
Napísať odpoveď