Frajerkin byvaly je psychopat
-
yamahaMiso
Star
Frajerkin byvaly je psychopat
Vyriesene 
-
yamahaMiso
Star
-
mastermind
VIP
-
yamahaMiso
Star
-
yamahaMiso
Star
-
Sagittarius
Guru
-
qwerty-xyz
Re: Frajerkin byvaly je psychopat
yamahaMiso napísal:Ahojte.Mam premna a pre moju holku dost velky problem.Jej byvaly ju neustale prezvana, vypisuje jej posty a vyhraza sa jej, ze zverejni jej nahe fotky na internete atd...Proste ju uplne psychicky nici.Da sa s tym nieco robit? Bitku som vylucil, je asi 3 krat vacsi ako ja.
Dik moc za odpovede
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
najskor sa porad s holkou co by nanho mohlo platit, je to jej byvaly, aspon trochu by ho mohla poznat ... ked zistis co je jeho slabinou, tak mas aspon nejake to eso ... moze byt aj tri krat vacsi ako ty, ale to neznamena ze sa nemoze bat napr. avizovaneho stretu s policiou ... tazko poradit ked nevieme o akeho cloveka ide ... kazdopadne tvoj otec ako policajt, ktory ak nie sam tak niekto z jeho kolegov sa s takymito vecami stretava, by ti mohol poradit asi najskor ...
... hodne zdaru, je to velmi osemetna situacia a nechapem co to je za slabocha, ked nedokaze pochopit ze pre nu neni dost dobry ...
... hodne zdaru, je to velmi osemetna situacia a nechapem co to je za slabocha, ked nedokaze pochopit ze pre nu neni dost dobry ...
nech si frajerka zmeni cislo alebo nech ho nahlasi ako zlomyselne volanie ... a k tym fotkam: takychto fotiek svojich "ex" je na nete strasne vela, aj keby to zverejnil tak to nikoho nebude zaujimat... frajerka sa bude tak max. dva tyzdne hanbit pred kamaratmi, ale aspon to uz bude mat za sebou a jej "psycho-ex" uz nebude mat na nu ziadnu paku
-
triple
Guru wannabe
ja som to tu ani nečítal.. jednoznačne chod s tým na políciu..
aj ked s tým nič nespravia ale aspon ho to vystraší ..
raz si ma jeden takýto bývalý počkal aj s dvoma kamarátmi a fajne mi naložil .. nemal som šancu.. pak sa to náhodou dozvedel jeden môj kamarát HOVADO a naložil mu tak že letel hlavou cez vchodové dvere.. kápo zavolal fízlov a ešte ja som mal z toho problémy.. ani nie tak s fízlami ale rodičia do mna hučali.. ..
vtedy som sa rozhodol že nech sa stane čo i len aká malé hovadina idem s tým za poldami nech má kápo aspon doma ako také ko*ot
Vytlač si tie maily a zober zo sebou
aj ked s tým nič nespravia ale aspon ho to vystraší ..
raz si ma jeden takýto bývalý počkal aj s dvoma kamarátmi a fajne mi naložil .. nemal som šancu.. pak sa to náhodou dozvedel jeden môj kamarát HOVADO a naložil mu tak že letel hlavou cez vchodové dvere.. kápo zavolal fízlov a ešte ja som mal z toho problémy.. ani nie tak s fízlami ale rodičia do mna hučali.. ..
vtedy som sa rozhodol že nech sa stane čo i len aká malé hovadina idem s tým za poldami nech má kápo aspon doma ako také ko*ot
Vytlač si tie maily a zober zo sebou
Je mi luto ze ty a tvoja draha ste vstupili do sraciek bez vlastneho zavinenia.....jednoznacne chod s tvojou polovickou na policiu.NEBOJ SA KONAT SPRAVNE!!!!kup si sprej alebo paralizer(ked budes chodit von a nahodou by ta stretol)neboj sa......poradim ti este najst si dobich kamaratov co by spolu s tebou isli aj do fightu.....tvojej milej povedz ze nech neplace ze to jjej nepomoze a ze teraz musi byt silna(+povedz ze ju milujes a ze si snou)......a policia to isti......ked este aj tvoj otec je policajt.....
-
yamahaMiso
Star
Uvidím, či zverejní tie fotky, potom zajdeme na políciu.On jej stále volá a keď si vypne mobil zase volá jej mamine a ked ta ho vypne tak jej brachovi.Chce od nej veci, ktoré mu mala dať ona na nejaké vyročie, ktoré ani nebolo, pretože to predtým skončili.-bol to hnusný násilník
Kamaratov, ktorý by somnou išli do fightu mam, ale nerád riešim veci takýmto spôsobom(možno by som ho zvládol aj sám, chodil som na kickbox, ale fakt to takto nerád rieším, aj preto, lebo on má kamarátov vyhadzovačov, ktorý by si ma počkali ihneď pri výstupe z autobusu.)
uvídíme...
Kamaratov, ktorý by somnou išli do fightu mam, ale nerád riešim veci takýmto spôsobom(možno by som ho zvládol aj sám, chodil som na kickbox, ale fakt to takto nerád rieším, aj preto, lebo on má kamarátov vyhadzovačov, ktorý by si ma počkali ihneď pri výstupe z autobusu.)
uvídíme...
-
addictor
Medium Star
no ty sa za davac... keby sa potulovali tvoje inkriminovane fotografie po nete, a sirili by sa tvojim okolim, tak by si to neriesil...? Zober si to z druhej stranky... ked bude dospela a bude mat serioznu robotu(priklad - sudkina) a niekto bude chciet na tu vytiahnut nejaku spinu, tak daleko nebude musiet zajst....kupo napísal:nech si frajerka zmeni cislo alebo nech ho nahlasi ako zlomyselne volanie ... a k tym fotkam: takychto fotiek svojich "ex" je na nete strasne vela, aj keby to zverejnil tak to nikoho nebude zaujimat... frajerka sa bude tak max. dva tyzdne hanbit pred kamaratmi, ale aspon to uz bude mat za sebou a jej "psycho-ex" uz nebude mat na nu ziadnu paku
Je to hodne blba situacia a dementni ludia co maju rozum v svaloch alebo rozkroku tu budu vzdy... si sa s nim uz bavil? alebo by mu mohla ona pekne vysvetlit, ze to nema zmysel a ze sa uz k nemu nevrati... ak to nepojde dobrou cestou, tak jednoznacne oznamenie za psychicke tyranie a sikanovanie... Nech sa ten zmrd nauci, ze sa okolo neho svet netoci...
ked uz tie fotky zverejni tak uz bude neskoro 
//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 11:22 )
myslim zeby sa to tu mohlo locknut lebo niet ocom rozmysllat....proste chod na policiu udaj a je to........keby nateba isli vyhadzovaaci,tak zavolaj znova policiu ........proste zabezpec si ochranu(aj pre svoju damu)
//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 11:22 )
presne.....addictor napísal:no ty sa za davac... keby sa potulovali tvoje inkriminovane fotografie po nete, a sirili by sa tvojim okolim, tak by si to neriesil...? Zober si to z druhej stranky... ked bude dospela a bude mat serioznu robotu(priklad - sudkina) a niekto bude chciet na tu vytiahnut nejaku spinu, tak daleko nebude musiet zajst....
Je to hodne blba situacia a dementni ludia co maju rozum v svaloch alebo rozkroku tu budu vzdy... si sa s nim uz bavil? alebo by mu mohla ona pekne vysvetlit, ze to nema zmysel a ze sa uz k nemu nevrati... ak to nepojde dobrou cestou, tak jednoznacne oznamenie za psychicke tyranie a skanovanie... Nech za ten zmrd nauci, ze sa okolo neho svet netoci...
myslim zeby sa to tu mohlo locknut lebo niet ocom rozmysllat....proste chod na policiu udaj a je to........keby nateba isli vyhadzovaaci,tak zavolaj znova policiu ........proste zabezpec si ochranu(aj pre svoju damu)
Už si sa o tom porozprával so svojim otcom? Toho zasrana treba iba postrašiť, veď má 18 rokov a pocit, že jemu sa nič nemôže stať. Očividne mu to žereš.yamahaMiso napísal:Uvidím, či zverejní tie fotky, potom zajdeme na políciu.On jej stále volá a keď si vypne mobil zase volá jej mamine a ked ta ho vypne tak jej brachovi.Chce od nej veci, ktoré mu mala dať ona na nejaké vyročie, ktoré ani nebolo, pretože to predtým skončili.-bol to hnusný násilník
uvídíme...
Ako poznám svojho otca, keby bol policajt, zalarmoval by kolegov a nabehli by k nemu v služobnom aute. Chalan by bol rád, že sa iba posral a neodviedli ho. O to sa neboj, že by si mal ty alebo tvoj otec problemy. ..
Naozaj, bitka nie je riešenie. Okrem toho to v 90% pripadov konči fiaskom, nič sa nekoná. Buď je predposraty dotyčný alebo jeho kamaráti. Viď krádeže v Bazare tu na fore. 5 stran je zapísaných tým, ako ktosi naloži 2 auta kamaratmi a rozbije mu hubu a zvyšok fora prikivuje, že nie je problem pridať sa.