frame rate converter

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
yelvík
Medium Expert
Medium Expert

frame rate converter

Príspevok od používateľa yelvík »

poradíte prosím nejaký free frame rate converter ktorý mi dá z 23,976 do 25 fps?? - je jedno či video alebo audio....potrebujem spojiť tie dve veci a je mi jedno čo zkonvertujem na iné- či video alebo zvuk :D len aby to vedel :)
Zymeth
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: frame rate converter

Príspevok od používateľa Zymeth »

to dokáže hocijaký strihový program, aj Movie Maker.. ale pokiaľ myslíš že to tie snímky dopočíta, tak ja poznám jedine plug-in Twixtor napr. do Sony Vegasu, Premieru a After Effectov.. snáď som ťa dobre pochopil
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Nesedí ti audio s videom? Nejak extra sa nevyznám, ale pomôže ti konverzia? Aj audio aj video sú merané od dĺžky trvania, nie od nejakých snímkov. Rovnako ako aj titulky, ktoré ti rovnako sadnú na 24FPS verziu ako aj na 48. Navyše, audio stopa a FPS nejdú dokopy. V skratke, ak máš 23,976 video súbor, a nesedí ti audio, tak ti zvuk nebude sedieť ani po konverzii, pretože konverziou sa dĺžka video-stopy nezmení.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

eac3toGUI
yelvík
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa yelvík »

presne... nesedí mi audio s videom... a to čo si napísal viem, ale v jednom návode sa písalo, že to musí byť.. takže aj tak keby som to musel robiť cez nejaký strihový program len od oka... chcel som to mať skonvertované ...
Napísať odpoveď