frame rate converter
frame rate converter
poradíte prosím nejaký free frame rate converter ktorý mi dá z 23,976 do 25 fps?? - je jedno či video alebo audio....potrebujem spojiť tie dve veci a je mi jedno čo zkonvertujem na iné- či video alebo zvuk
len aby to vedel 
Re: frame rate converter
to dokáže hocijaký strihový program, aj Movie Maker.. ale pokiaľ myslíš že to tie snímky dopočíta, tak ja poznám jedine plug-in Twixtor napr. do Sony Vegasu, Premieru a After Effectov.. snáď som ťa dobre pochopil
Nesedí ti audio s videom? Nejak extra sa nevyznám, ale pomôže ti konverzia? Aj audio aj video sú merané od dĺžky trvania, nie od nejakých snímkov. Rovnako ako aj titulky, ktoré ti rovnako sadnú na 24FPS verziu ako aj na 48. Navyše, audio stopa a FPS nejdú dokopy. V skratke, ak máš 23,976 video súbor, a nesedí ti audio, tak ti zvuk nebude sedieť ani po konverzii, pretože konverziou sa dĺžka video-stopy nezmení.
eac3toGUI
presne... nesedí mi audio s videom... a to čo si napísal viem, ale v jednom návode sa písalo, že to musí byť.. takže aj tak keby som to musel robiť cez nejaký strihový program len od oka... chcel som to mať skonvertované ...