Dôležité je to čo máš v hlave a čo im môžeš ponúknuť.
francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)
Re: francuzska cudzinecka legia (legion-etrangere)
Ak si nevieš ani len predstaviť koľko je 100m, tak na légiu prosím ťa rýchlo zabudni
Nie je to len o tom koľko zabehneš, a akého typu máš postavu.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hlavne je, ze akonahle im spomenies ze mas astmu, jej forma irelevantna pre nich, tak ta vyhodia odtial
naco by brali niekoho kto prizna akykolvek zdravotny problem, ked za branami maju stovky 100% zdravych
naco by brali niekoho kto prizna akykolvek zdravotny problem, ked za branami maju stovky 100% zdravych
jazyk nemusi ovladat,maju tam tlmocnikov,bude sa ho tam ucit ak nespravi skusky leti,s astmou by ta skor nevzali,zvladol by si prezit brazilsku klimu?danodrevo napísal:Zase si tu niekto robí srandu..
Neprijali by ťa tam už len preto, lebo ak neovládaš slovenský jazyk, tak pochybujem, že ovládaš nejaký cudzí na takej úrovni aby si sa tam vôbec dorozumel. 2. Čas 35 sekúnd na 100 metrov, dám aj po štyroch , zgrcaný a s barlou a 9 km bez prestávky je nič. AK zabehneš maratón, potom si môžeš povedať, že si dobrý. Rozlúč sa so svojou utopistickou predstavou
Robite z toho taku vedu .
skusil som beh na 100 m zabehol som to za 9,35 sekundy 
a volas sa Usain Bolt, ze? 
Nie naozaj som to dal
myslim si ze aj ked mam tu astmu a dokazem im ze som dobry a hodim sa im tam zoberu ma...
-
senator8008
Light Star
Tak rýchlo choď na olympiádu, ešte to stihneš. Nech máme konečne nejaký svetový rekord.
Kašli na celú cudzineckú légiu, zaregistruj sa v miestnom altetickom krúžku a za rok z teba bude hviezda svetového formátu nakoľko už teraz si spravil čas ďaleko lepší ako Usain Bolt
Lebo im nič iné netreba len to koľko zabehneš na 100 M
Tak ale každý z nás mal 14 ....
Uz dost dlho studujem vsetko o FCL a nikde som sa este nedocital ze by nebrali ludi s astmou,,, vzdy som nasiel ze neberu ludi s inymi chorobami... bol niekto z vas v cudzineckej legi?!
este mam jednu otazku, kolko mas, prosim ta, rokov?
-
senator8008
Light Star
Pozri sa na to takto. S tou tvojou astmou ťa na 99% nezoberú do OSSR a nie ešte do légie.
Neberiem ani lieky ani inhalátor nemám 
a preco to teda nejdes vyskusat, ale pytas sa po forach?
Chcem mat istotu,,, nerobit si velke nadeje lebo nakoniec ma neprijmu koli astme a sralo by ma to po zvysok svojho zivota.. 
To je zaujímavý život, keby ťa sralo, že ťa nepríjmu do légie. Môžeš ešte apelovať na slovenskú armádu, ale tam by si nedostal asi toľko zaplatené.
Btw. ak patríš v telesnej medzi najlepších z triedy, tak to znamená, že si ešte stredoškolák, že? Myslíš, že máš šancu sa tam dostať ako 18-19 ročný (ak vôbec toľko máš) a predčiť povedzme 23-26 ročných legionárov z iných kútov sveta?
Btw. ak patríš v telesnej medzi najlepších z triedy, tak to znamená, že si ešte stredoškolák, že? Myslíš, že máš šancu sa tam dostať ako 18-19 ročný (ak vôbec toľko máš) a predčiť povedzme 23-26 ročných legionárov z iných kútov sveta?
tak ked nechces riskovat tak im napis emaila alebo zavolaj a budes to mat z prvej ruky
som stredoškolák... ale mám 20 rokov
neprepadol som... zle mi padaju roky.
Veď to, my ti tu neporadíme. Nevyznáme sa do toho. Takže pokiaľ chceš vedieť, či je astma veľký problém (imho to je zásadný problém v takejto légii), tak kontaktuj príslušnú osobu, tipujem, že minimálne v angličtine budeš musieť.