na FSI som dva roky studoval Mechatroniku ... vyjadrim sa k tomu tak ako to je konkretne u mna

... mal som velke ocakavania hlavne co sa tyka smerovania k automatizacii a robotike ale v abstraktnejsom ponimani (k synergickym systemom a podobnym zaujimavym vtakovinkam) ... prakticky sme sa ale k tomu nedostali ... ucili nas miestami zbytocne veci, ktore nas nemali kam dalej posuvat ((trebars za vsetky taka pruznost pevnost - modla kazdeho strojara - na mechatronike

)) ... na druhej strane je celkom dobry uvod do simulacnych prostredi a rozne take ciastkove veci, ktore sa daju aj prakticky vyuzit

... mne to ale nedalo to, co som chcel, tak som odisiel ...
... uplatnenie ? ja myslim ze ked clovek len trochu chce, tak bezproblemove

sama FSI spolupracuje s hodne vela firmami (napr. Bosch, MANN, Skoda, ABB atd.)
pravda je ale taka, ze keby som bol na tvojom mieste, tak rozhodne volim Brno a FSI, pretoze v BA to bude este vacsia pakaren a navyse za tie iste prachy dostanes menej ako v Brne (co sa tyka kvality vyuky celkovo) ... co sa holky tyka nic ti nebrani travit vikendy v BA - mechatronici takmer vzdy mavali fajn rozvrhy a ja som trebars v druhaku mal iba dva dni skolu

.. z Brna do BA tak hodka autom a hodka a pol busom (?), spoje asi urcite dobre

... a ked nebude vztah na dialku klapat - Brno je v tom na nezaplatenie - kazdy den je tu hafo zenskych po roznych diskach a kulturnych podujatiach ... je to ciste studentske mesto, takze vyber je velky

... a moravacky ? na to poviem iba ajaaaaaaaaaaj a styristo blahom chrochtajucich smajlikov - Brno by som nemenil

... a navyse sa vyhnes zlatemu bazantovi, corgonovi a podobnym, budu ta tu napajat na kazdom kroku najlepsimi pivami z celej CR ... a moravskymi vinkami