Funkčné microSD karty pre Nokiu Lumia 820
Funkčné microSD karty pre Nokiu Lumia 820
Zdravím všetkých "Hojkárov". Plánujem kúpu Nokie 820 a dočítal som sa o probléme s microSD resp. microSDHC kartami. O niečom podrobnejšom sa dopátrať znemená ale nadľudský výkon, takže som sa rozhodol založiť túto tému s nádejou, že sem užívatelia Nokie 820 uvedú svoje skúsenosti s pamäťovými kartami.
Takže:
Ktorá značka? Aká veľkosť (kapacita)? Aká rýchlostná trieda? A nakoniec to najdôležitejšie: funkčná - nefunkčná, príp. s tým súvisiace postrehy.
Verím tomu, že túto dilemu rieši viac ľudí aj z inými modelmi Nokie (napr. 720, 620 a pod), takže táto problematika bude osožná viacerým.
Všetkým prispievateľom budiž vyslovená srdečná vďaka.
Takže:
Ktorá značka? Aká veľkosť (kapacita)? Aká rýchlostná trieda? A nakoniec to najdôležitejšie: funkčná - nefunkčná, príp. s tým súvisiace postrehy.
Verím tomu, že túto dilemu rieši viac ľudí aj z inými modelmi Nokie (napr. 720, 620 a pod), takže táto problematika bude osožná viacerým.
Všetkým prispievateľom budiž vyslovená srdečná vďaka.
Re: Funkčné microSD karty pre Nokiu Lumia 820
Pokial viem, tak tento problem bol viac pritomny v minulosti. Mam Lumiu 620 a dal som do nej 3 rozne znacky pamatovych kariet, co som mal doma a vsetky boli akceptovane.
Osobne by som sa toho nebal a proste to neriesil.
Osobne by som sa toho nebal a proste to neriesil.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mal som Lumiu 820
a skusal som tam rozne microSD 8-16gb a ziadna nebola problem
a skusal som tam rozne microSD 8-16gb a ziadna nebola problem
Dobrá správa, že to už vyriešili. Naštvalo by ma, keby som musel kupovať ďalšiu pamäťovku. Takže ten telefón asi objednám. Dúfam, že nenarazím na žiadnu napodobeninu..!?
Tak mi napadlo: vyskytli sa už napodobeniny aj nokie 820? Jeden môj kolega mal fake Samsung S3. Bol to neskutočný šmejd, ale on ho kupoval pod rukou. Ja vsadím radšej na klasický kamenný obchod.
Tak mi napadlo: vyskytli sa už napodobeniny aj nokie 820? Jeden môj kolega mal fake Samsung S3. Bol to neskutočný šmejd, ale on ho kupoval pod rukou. Ja vsadím radšej na klasický kamenný obchod.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napodobneniny pravdepodobne existujú ale šanca že na ňu natrafíš je absolútne minimálna. Väčšina napodobnenín je na high-endy
Zaujímalo ma to čisto zo zvedavosti a tiež trošku aj z opatrnosti (pirznávam). Objednal som to ale z vyzdvihnutím v kamennom obchode, takže tam by sa to stať nemalo.MichalkoOo napísal:Napodobneniny pravdepodobne existujú ale šanca že na ňu natrafíš je absolútne minimálna. Väčšina napodobnenín je na high-endy
Vraj už sú "v obehu" aj falošné Samsungy S4, a podľa toho čo som sa dočítal tieto čínske výtvory možno prostredníctvom webu dostať aj u nás.
PS: Inak díki chlapi za informácie o tých micro SD kartách. Koncom týždňa by mal telefón doraziť, tak potom dám vedieť čo a jak.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
fake na windows phone 8 som este nevidel
a kazdy fake sa da poznat, staci vediet co kupujes a hlavne byt 2x opatrny ak je cena "velmi vyhodna"
a kazdy fake sa da poznat, staci vediet co kupujes a hlavne byt 2x opatrny ak je cena "velmi vyhodna"
Tak telefón je už doma. Všetko prebehlo jak malo, 100% funkčné, pravé a bez problémov. S telefónom som nadmieru spokojný. Hoci si na seba zatiaľ ešte len zvykáme, je to presne to čo som očakával. Pamäťovka funguje takisto úplne bez problémov. (mám tam 32GB microSD Adata class10)
Ďakujem všetkým ktorý reagovali. Pomohlo mi to pri rozhodovaní.
Ďakujem všetkým ktorý reagovali. Pomohlo mi to pri rozhodovaní.
skoda ze adata, mne ani jedna nevydrzala viac ako 2 roky a nie som jediny
Bola dobrá cena. Inak do kamery používam Kingston-ku, ale velkú - SD kartu. Mám aj Transcend a Scandisk, ale to sú všetko malé (2GB). Adata mám po prvý krát, a 32GB som tiež ešte predtým nemal. Dostal som ju pod stromček od synátora, takže musí byť dobrá. Snáď vydrží, uvidíme..