u SK-NICU co som kukal, tak asi nie, ale napr. com/org/net domeny by sa dali? kde maju vobec tieto domeny nejake zazemie (nieco ako SK-NIC pre *.sk), kde by som si precital ich podmienky pripadne poziadal o status registratora?
inak momentalne mam par domen u WebSupportu, ale celkom ma desi to, ze vlastne ta domena je pravne ich .. ako je toto podchytene? co ked napr zabudnu zaplatit a domena prepadne? chapem ze to maju vsetko zautomatizovane a pod., ale ciste hypoteticky, povedzme ze ma nemaju radi a domena sa im nahodou strati spod ruk. co dalej? mna nezaujima ziadna financna nahrada, ale prave ta domena .. dalo by sa to pripadne nejak riesit a domenu si vysudit spat? samozrejme ze by som vydokladoval, ze ja som domenu WebSupportu zaplatil, ale to je asi fuk, ved WebSupport je obycajna srocka aku si mozem spravit aj ja a ked uz domenu vlastni niekto iny, tazko z ich pozicie mozu oni alebo asi aj samotny stat nieco robit .. takze som si asi aj odpovedal, ze by ta domena bola proste v prdeli ..
diky