Game of Thrones - Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Rad8)
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Game of Thrones - Seriál

Príspevok od používateľa Rad8) »

Takto sa pripraviť o zážitok. Na spominanom HBO GO to bolo s cz titulkami hneď o 03:00
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no ja si to idem davat 1 cast za tyzden lebo potom zase mesiac cakat by ma asi slahlo :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Rad8) napísal:Takto sa pripraviť o zážitok. Na spominanom HBO GO to bolo s cz titulkami hneď o 03:00
Netusim o akom "pripraveni o zazitok" je tu rec. Umna je jedno, ci si to pozriem raz za tyzden, alebo vsetko za 2 dni. GoT umna nieje na poprednych miestach v mojom rebricku serialov, ze by som sa nevedel dalsej casti dockat (Game of Talking), ale rad si ho pozriem, takze umna pohoda to mrknut ked mam viac casu. Chcel by som vsak vidiet, ze keby vyda HBO vsetky 4ri casti naraz v jeden den (a teda oficialne su dostupne) a hned nato povie, ze dalsia bude az za mesiac, ci aj vtedy si to rozdelis na 4ri tyzdne, alebo to pozries hned, kedze to uz bolo vydane oficialne.
Ale chapem, ze fans si radsej pockaju kazdy tyzden na jednu cast, vec nazoru :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Tuto s tebou súhlasím.
Ale chápeš, desať mesiacov čakám a potom si to takto narýchlo pozriem? Radšej si to budem dávkovať rovnomerne ako lieky. :D
Mimochodom, nevšimol som si, že by niekto spomenul 5.,6. leaknutú časť. Tie by mali byť na nejakom súkromnom serveri.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nepozrel by som si to aj tak naraz, lebo potom nasleduje uz len par casti a zase rok nic. aj tieto si pozriem ked budem v tom spravnom rozpolozeni a nic ma nebude rusit :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Soviet: Ja som si to tiež stiahol, a nie, mne to teda nepostačuje. Najdrahšia séria jedného z najdrahších seriálov = seriál si z veľkej časti zakladá na vizuále (fantasy) - čiže mne tie nekvalitné uniknuté ripy proste nestačia.

Od kvalitného HDTV x264 ripu to má ďaleko. Niektoré súbory majú dokonca v technickom infe, že sú 480p, čo fyzicky sú, ale reálne to vyzerá ako 240p video na YouTube, a aj tá kompresia je hrozná.

Niekomu to stačí, osobne takých ľudí poznám. Niekomu dokonca stačí aj pozrieť si (poviem príklad) Avatara ako CAM rip, čo je proti logike, mne to proste nestačí. Každý nech spraví, ako uzná za bhodné. :)

Aj keď priznám sa, keby unikli kvalitné HD ripy, asi si to kuknem aj ja. :D
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

A teď pár příjemnějších informací na závěr. Pro ty diváky, kteří nepropadnou pirátství, nebo prostě neumí s torrenty, máme skvělou zprávu. V rámci chystané premiéry (té legální) budou moct v pondělí 13. dubna (apríl) sledovat kanály HBO a HBO HD i diváci, kteří je nemají předplacené. Všichni významní čeští a slovenští operátoři tak zpřístupní kanál HBO pro všechny televizní diváky. Zpřístupnění začíná už v 17:35 filmem Kráska a zvíře a končí ve 21:30. Samotná první epizoda Hry o trůny začíná přesně ve 20:00 a bude trvat klasických 60 minut. Vysílání pochopitelně proběhne v originálním jazyce s titulky. Dáš přednost oficiální premiéře, nebo si epizody stáhneš z netu? Pevně věříme, že si všichni zvolíte první možnost.
z refresheru... :)
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

aj na HBO webe sa už da pozrieť prva čast, ale nejaka velmi slaba kvalita tam je, nevie niekto ako nastaviť lepšiu?
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

K!K0 napísal:
z refresheru... :)
tak som si prvú časť pozrel v HD na veľkej telke, myslím že sa oplatilo tých pár dní počkať na poriadnu kvalitu :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tiež som už pozrel, paráda. :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

uplne hotovy som !! z S05E01 a 02 !! :smt009 :smt009 nesukotocne sa mi to pacilo to cakanie(rok) a potom toto jaaaj lepsie nez orgazmus ...velmi spokojny !!
zrusit na kazdom programe spravy a pocasie , davat to od 19.00 do 20.00
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tiez som si to pozrel na svojej 55ke v HD a ozaj sa to oplatilo avsak cast ako taka ma nenadchla az tak, uvidime dalsie casti
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som sa vcera nechal presvedcit na tento serial. Sice som iba v season 1, episode 7, ale zatial sa nestazujem, je to pecka. Sice niekedy krutim hlavou, ze co to pozeram, hlavne pri tolkych sexualnych scenach, odtatych hlavach a hlavne pri tych menach stracam prehlad. :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

deszka3 napísal: a hlavne pri tych menach stracam prehlad. :D
uvidis tie sa tak naucis casom ze ich budes vediet recitovat :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

my sme dostali na vianoce tuto krasnu knihu, tam je krasne vsetko popisane od historie cez rody a konkretne postavy, tak vzdy ked si niecim nie som isty tak pozriem tam :)

ale samozrejme sam by som si tu knihu nekupil, vsetko co clovek moze potrebovat je na awoiaf, len treba davat pozor ak clovek necital knihy, pretoze spoilery su sice pekne rozdelene podla knih, ale v seriali sa mozu trochu lisit.

no a posledna srandicka je interaktivna mapa, kde si vies tiez vyklikat postavy ktore ta zaujimaju a na mape vidis kde sa nachadzali v konkretnej kapitole knihy alebo epizode serialu.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pozrel som prve 4 diely (kvalita uplne v pohode, neviem co ludia cakaju).

Neskutocne odklonenie sa od knih :lol: Akoze mam pocit, ze sledujem nieco celkom ine ako som cital. Na jednej strane je to super, lebo je to akokeby novy pribeh, na druhej strane sa citim tak cudne, ze ved to som cital a tam to bolo uplne inak! :lol:

Ale musim uznat, ze tento zmeneny serialovy dej sa mi paci asi viac ako ten knizny (okrem Tyriona, tam nechapem ze to zmenili az tak brutalne), mozno to aj GRR Martin posvatil, mozno si myslel ze tie knihy mal nakoniec napisat trosku inak :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dosť sa riadia diváckym ohlasmi a na prispôsobení sa inému médiu nevidím nič zlé. Čo funguje v knihe nemusí na plátne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Frco:
co take brutalne zmenili na Tyrionovom pribehu? akurat vynechali jednu cast, pravdepodobne preto lebo este nechcu ukazat jednu konkretnu postavu.

ja som na tom tiez uz tak ze uz to s knihou neporovnavam, proste je to iny pribeh. napriklad Sansa ma celkom tesi ako sa to vyvija, ovela lepsie nez v knihe.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No ved prave to, ze Tyrion mal putovat na lodi, s tou skupinkou, v ktorej boli inak celkom zaujimave postavy (a ta jedna velmi dolezita). Na tie som sa celkom tesil v serialy. Ziaden Pavuk ho nesprevadzal, pokial si dobre pamatam, ten ani neopustil Kings Landing, len sa tam schovaval niekde.

A ano, aj mne sa Sansin pozmeneny pribeh paci viac ako v knihe, tak isto aj Briennina cast (ta bola brutal nudna v knihe) a aj Jamieho ze dali dokopy s Bronom je zaujimave :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

som zvedavy na vyvoj v Kingslanding. media uz na jesen spolierovali, ze cirkev v Dubrovniku zakazala natacat scenu, ktora prislusi ku zaveru 5. knihy. ista postava mala naha vyjst z kostola. takze ta scena by mala byt v 5. serii.
Napísať odpoveď