Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Takto sa pripraviť o zážitok. Na spominanom HBO GO to bolo s cz titulkami hneď o 03:00
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ja si to idem davat 1 cast za tyzden lebo potom zase mesiac cakat by ma asi slahlo 
-
Soviet
Darca
Netusim o akom "pripraveni o zazitok" je tu rec. Umna je jedno, ci si to pozriem raz za tyzden, alebo vsetko za 2 dni. GoT umna nieje na poprednych miestach v mojom rebricku serialov, ze by som sa nevedel dalsej casti dockat (Game of Talking), ale rad si ho pozriem, takze umna pohoda to mrknut ked mam viac casu. Chcel by som vsak vidiet, ze keby vyda HBO vsetky 4ri casti naraz v jeden den (a teda oficialne su dostupne) a hned nato povie, ze dalsia bude az za mesiac, ci aj vtedy si to rozdelis na 4ri tyzdne, alebo to pozries hned, kedze to uz bolo vydane oficialne.Rad8) napísal:Takto sa pripraviť o zážitok. Na spominanom HBO GO to bolo s cz titulkami hneď o 03:00
Ale chapem, ze fans si radsej pockaju kazdy tyzden na jednu cast, vec nazoru
Tuto s tebou súhlasím.
Ale chápeš, desať mesiacov čakám a potom si to takto narýchlo pozriem? Radšej si to budem dávkovať rovnomerne ako lieky.
Mimochodom, nevšimol som si, že by niekto spomenul 5.,6. leaknutú časť. Tie by mali byť na nejakom súkromnom serveri.
Ale chápeš, desať mesiacov čakám a potom si to takto narýchlo pozriem? Radšej si to budem dávkovať rovnomerne ako lieky.
Mimochodom, nevšimol som si, že by niekto spomenul 5.,6. leaknutú časť. Tie by mali byť na nejakom súkromnom serveri.
-
guess.whoo
Redeemer
nepozrel by som si to aj tak naraz, lebo potom nasleduje uz len par casti a zase rok nic. aj tieto si pozriem ked budem v tom spravnom rozpolozeni a nic ma nebude rusit 
Soviet: Ja som si to tiež stiahol, a nie, mne to teda nepostačuje. Najdrahšia séria jedného z najdrahších seriálov = seriál si z veľkej časti zakladá na vizuále (fantasy) - čiže mne tie nekvalitné uniknuté ripy proste nestačia.
Od kvalitného HDTV x264 ripu to má ďaleko. Niektoré súbory majú dokonca v technickom infe, že sú 480p, čo fyzicky sú, ale reálne to vyzerá ako 240p video na YouTube, a aj tá kompresia je hrozná.
Niekomu to stačí, osobne takých ľudí poznám. Niekomu dokonca stačí aj pozrieť si (poviem príklad) Avatara ako CAM rip, čo je proti logike, mne to proste nestačí. Každý nech spraví, ako uzná za bhodné.
Aj keď priznám sa, keby unikli kvalitné HD ripy, asi si to kuknem aj ja.
Od kvalitného HDTV x264 ripu to má ďaleko. Niektoré súbory majú dokonca v technickom infe, že sú 480p, čo fyzicky sú, ale reálne to vyzerá ako 240p video na YouTube, a aj tá kompresia je hrozná.
Niekomu to stačí, osobne takých ľudí poznám. Niekomu dokonca stačí aj pozrieť si (poviem príklad) Avatara ako CAM rip, čo je proti logike, mne to proste nestačí. Každý nech spraví, ako uzná za bhodné.
Aj keď priznám sa, keby unikli kvalitné HD ripy, asi si to kuknem aj ja.
z refresheru...A teď pár příjemnějších informací na závěr. Pro ty diváky, kteří nepropadnou pirátství, nebo prostě neumí s torrenty, máme skvělou zprávu. V rámci chystané premiéry (té legální) budou moct v pondělí 13. dubna (apríl) sledovat kanály HBO a HBO HD i diváci, kteří je nemají předplacené. Všichni významní čeští a slovenští operátoři tak zpřístupní kanál HBO pro všechny televizní diváky. Zpřístupnění začíná už v 17:35 filmem Kráska a zvíře a končí ve 21:30. Samotná první epizoda Hry o trůny začíná přesně ve 20:00 a bude trvat klasických 60 minut. Vysílání pochopitelně proběhne v originálním jazyce s titulky. Dáš přednost oficiální premiéře, nebo si epizody stáhneš z netu? Pevně věříme, že si všichni zvolíte první možnost.
aj na HBO webe sa už da pozrieť prva čast, ale nejaka velmi slaba kvalita tam je, nevie niekto ako nastaviť lepšiu?
tak som si prvú časť pozrel v HD na veľkej telke, myslím že sa oplatilo tých pár dní počkať na poriadnu kvalitu
Tiež som už pozrel, paráda. 
-
R1k1nko
Darca
uplne hotovy som !! z S05E01 a 02 !!
nesukotocne sa mi to pacilo to cakanie(rok) a potom toto jaaaj lepsie nez orgazmus ...velmi spokojny !!
zrusit na kazdom programe spravy a pocasie , davat to od 19.00 do 20.00
zrusit na kazdom programe spravy a pocasie , davat to od 19.00 do 20.00
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som si to pozrel na svojej 55ke v HD a ozaj sa to oplatilo avsak cast ako taka ma nenadchla az tak, uvidime dalsie casti
Ja som sa vcera nechal presvedcit na tento serial. Sice som iba v season 1, episode 7, ale zatial sa nestazujem, je to pecka. Sice niekedy krutim hlavou, ze co to pozeram, hlavne pri tolkych sexualnych scenach, odtatych hlavach a hlavne pri tych menach stracam prehlad. 
-
R1k1nko
Darca
uvidis tie sa tak naucis casom ze ich budes vediet recitovatdeszka3 napísal: a hlavne pri tych menach stracam prehlad.
my sme dostali na vianoce tuto krasnu knihu, tam je krasne vsetko popisane od historie cez rody a konkretne postavy, tak vzdy ked si niecim nie som isty tak pozriem tam 
ale samozrejme sam by som si tu knihu nekupil, vsetko co clovek moze potrebovat je na awoiaf, len treba davat pozor ak clovek necital knihy, pretoze spoilery su sice pekne rozdelene podla knih, ale v seriali sa mozu trochu lisit.
no a posledna srandicka je interaktivna mapa, kde si vies tiez vyklikat postavy ktore ta zaujimaju a na mape vidis kde sa nachadzali v konkretnej kapitole knihy alebo epizode serialu.
ale samozrejme sam by som si tu knihu nekupil, vsetko co clovek moze potrebovat je na awoiaf, len treba davat pozor ak clovek necital knihy, pretoze spoilery su sice pekne rozdelene podla knih, ale v seriali sa mozu trochu lisit.
no a posledna srandicka je interaktivna mapa, kde si vies tiez vyklikat postavy ktore ta zaujimaju a na mape vidis kde sa nachadzali v konkretnej kapitole knihy alebo epizode serialu.
Pozrel som prve 4 diely (kvalita uplne v pohode, neviem co ludia cakaju).
Neskutocne odklonenie sa od knih
Akoze mam pocit, ze sledujem nieco celkom ine ako som cital. Na jednej strane je to super, lebo je to akokeby novy pribeh, na druhej strane sa citim tak cudne, ze ved to som cital a tam to bolo uplne inak!
Ale musim uznat, ze tento zmeneny serialovy dej sa mi paci asi viac ako ten knizny (okrem Tyriona, tam nechapem ze to zmenili az tak brutalne), mozno to aj GRR Martin posvatil, mozno si myslel ze tie knihy mal nakoniec napisat trosku inak
Neskutocne odklonenie sa od knih
Ale musim uznat, ze tento zmeneny serialovy dej sa mi paci asi viac ako ten knizny (okrem Tyriona, tam nechapem ze to zmenili az tak brutalne), mozno to aj GRR Martin posvatil, mozno si myslel ze tie knihy mal nakoniec napisat trosku inak
Dosť sa riadia diváckym ohlasmi a na prispôsobení sa inému médiu nevidím nič zlé. Čo funguje v knihe nemusí na plátne.
Frco:
co take brutalne zmenili na Tyrionovom pribehu? akurat vynechali jednu cast, pravdepodobne preto lebo este nechcu ukazat jednu konkretnu postavu.
ja som na tom tiez uz tak ze uz to s knihou neporovnavam, proste je to iny pribeh. napriklad Sansa ma celkom tesi ako sa to vyvija, ovela lepsie nez v knihe.
co take brutalne zmenili na Tyrionovom pribehu? akurat vynechali jednu cast, pravdepodobne preto lebo este nechcu ukazat jednu konkretnu postavu.
ja som na tom tiez uz tak ze uz to s knihou neporovnavam, proste je to iny pribeh. napriklad Sansa ma celkom tesi ako sa to vyvija, ovela lepsie nez v knihe.
No ved prave to, ze Tyrion mal putovat na lodi, s tou skupinkou, v ktorej boli inak celkom zaujimave postavy (a ta jedna velmi dolezita). Na tie som sa celkom tesil v serialy. Ziaden Pavuk ho nesprevadzal, pokial si dobre pamatam, ten ani neopustil Kings Landing, len sa tam schovaval niekde.
A ano, aj mne sa Sansin pozmeneny pribeh paci viac ako v knihe, tak isto aj Briennina cast (ta bola brutal nudna v knihe) a aj Jamieho ze dali dokopy s Bronom je zaujimave
A ano, aj mne sa Sansin pozmeneny pribeh paci viac ako v knihe, tak isto aj Briennina cast (ta bola brutal nudna v knihe) a aj Jamieho ze dali dokopy s Bronom je zaujimave
som zvedavy na vyvoj v Kingslanding. media uz na jesen spolierovali, ze cirkev v Dubrovniku zakazala natacat scenu, ktora prislusi ku zaveru 5. knihy. ista postava mala naha vyjst z kostola. takze ta scena by mala byt v 5. serii.