Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
No ale podporuje to teórie.
teorie to urcite podporuje, ale spoiler to v ziadnom pripade nie je.
Na jednej strane si myslim ze john prezije,ale zase na druhej strane sa mi nechce verit, ze by zverejnili takyto do oci bijuci spoiler 
hmm... super prispevok, na takuto reakciu som cakal cely den 
Ja si zase myslím, že Jon Snow neprežije. Prečo?
Pochybujem, že by na hlavnú stránku a titulnú fotku dali momentálne asi najväčší spoiler. Ak Snow neprežije, tak to môže byť fotka mŕtvoly, nejaký pohreb, alebo čo.
Ak prežije, tak všetci to budú spätne považovať za spoiler, a už to nebude prekvapenie.
Podľa tejto logiky by sa dalo vydedukovať, že Snow nežije, lebo si ho dali na titulku. Ale zase, ak tam sedia idioti, tak neviem.
Pochybujem, že by na hlavnú stránku a titulnú fotku dali momentálne asi najväčší spoiler. Ak Snow neprežije, tak to môže byť fotka mŕtvoly, nejaký pohreb, alebo čo.
Ak prežije, tak všetci to budú spätne považovať za spoiler, a už to nebude prekvapenie.
Podľa tejto logiky by sa dalo vydedukovať, že Snow nežije, lebo si ho dali na titulku. Ale zase, ak tam sedia idioti, tak neviem.
http://www.independent.co.uk/arts-enter ... 49421.html
ale mam pocit ze riesite moc jeden plagat... riesit mozte kolko chcete, aj tak nic nevyriesite
ale mam pocit ze riesite moc jeden plagat... riesit mozte kolko chcete, aj tak nic nevyriesite
No mna by dost mrzelo keby ho nechali mrtveho. Pre mna je Daenerys, Tyrion a Jon ustredne trio, okolo ktoreho sa to toci.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
kto sa teší?
Možno po mne niekto hodí kameňom, ale neteším sa ani trochu. Ako čitateľ sa cítim sklamaný, že budem mať vyspojlerované knihy čo sú ešte v nedohľadne.
Viem, že to nemusím pozerať, ale po internete sa budú spojlery aj tak šíriť jak mor, skôr či neskôr by som aj tak na mnohé z nich nedopatrením naďabil, takže si to radšej pozriem osobne, ale neteším sa
Viem, že to nemusím pozerať, ale po internete sa budú spojlery aj tak šíriť jak mor, skôr či neskôr by som aj tak na mnohé z nich nedopatrením naďabil, takže si to radšej pozriem osobne, ale neteším sa
mne ako citatelovi je to jedno. precital som vsetky knihy co doteraz vysli, videl som vsetky serie. uz to mam v hlave tak prepojene ze mi je jedno ci pokracovanie pribehu dostanem v kniznej alebo video forme 
Ja sa tesim
Kedze kniha sa natahuje jak sopel, tak si urcite pozriem radsej serialy.
5. vysla v 2011, aj keby teraz vysla hned sestka v lete (v CZ na Vianoce), tak to je 5 rokov
Ak bude intervaly dodrzovat, tak 7. tu mame "uz" v 2021
Cize 7 knih za 25 rokov
Nehovoriac o tom, ze sa mi viac pacilo ako tie dejove linky spravili v serialy. V knihe ich bolo dost vela nadbytocnych a nudnych.
Kedze kniha sa natahuje jak sopel, tak si urcite pozriem radsej serialy.
5. vysla v 2011, aj keby teraz vysla hned sestka v lete (v CZ na Vianoce), tak to je 5 rokov
Ak bude intervaly dodrzovat, tak 7. tu mame "uz" v 2021
Nehovoriac o tom, ze sa mi viac pacilo ako tie dejove linky spravili v serialy. V knihe ich bolo dost vela nadbytocnych a nudnych.
V podstate aj mne. Nie som fanatický čitateľ GoT a nememorujem všetko, čo sa tam stalo. Knihy som čítal pár rokov späť a pamäť už vypadáva. Ako tu bolo spomenuté, Martin to nestíhať písať, tlak na seriál a zisky sú, takže je toto asi jediný variant.aacid napísal:mne ako citatelovi je to jedno. precital som vsetky knihy co doteraz vysli, videl som vsetky serie. uz to mam v hlave tak prepojene ze mi je jedno ci pokracovanie pribehu dostanem v kniznej alebo video forme
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
kukiak
Addict
Na HBO GO sa to da kuknut zadarmo aj s titulkami uz aj teraz.
No tu poslednu scenu si mohli odpusit, zle sa nato pozeralo
-
Sphinx
Addict
old red .. hroza , ale zas cast ,, o nicom a o vsetkom .. tyzdenne trapenie zas
-
vendo
Guru
Spoiler
teoria z knih v ktorej sa spekulovalo, ze mel moze byt starsia ako doom of valyria (minimalne velmi, velmi stara) sa zda pravdepodobna
Spoiler
mna zaujima preco teta Mel neurobila co robia ini knazi R'hllora - nevratila Jonovi zivot bozkom
-
Grond
Medium Professional
sa zase cela seria bude vliect jak sopel na rukave ohladom Jonovej smrti respektive jeho mrtvoly a nakoniec zistime ze je mrtvy na totalku 
-
vendo
Guru
jackb napísal:Spoiler
mna zaujima preco teta Mel neurobila co robia ini knazi R'hllora - nevratila Jonovi zivot bozkom
Spoiler
pretoze to ini nerobia, spravil to len Thoros a on ani nevedel co vlastne robi, a ako to dokazal