Game of Thrones - Seriál
-
nejakymarko
Addict
Re: Game of Thrones - Seriál
Nie je moznot, ze Mel je Jonova matka? Uz tam vela potencialnych matiek nezostava 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nejakymarko:
Spoiler
Už bolo veľa šialených teórií vo svete piesne alebo hry, ale táto je už dosť mimo
ja si myslím, že to už bolo načrtnuté v minulej sérií, kto sú jeho rodičia. Tých náznakov tam bolo príliš veľa na to, aby to nemalo žiadny zmysel, keďže do seriálu sa dostane iba časť liniek. Alebo sa tvorcovia hrajú s čitateľmi a motajú im hlavy, ale to si nemyslím, že je pravdepodobné.
Presne Thoros ani nevedel čo robí , to Lord of light sa rozhodol "priniesť Berica naspať medzi živých
Nevykašleme sa na ten spoiler tag ? Hádam sem nikto nebude chodiť deň po vysielaní s tým že nevidel epizódu
Mne sa prvá časť nepáčila hlavne z dôvodu toho čo sa deje v Dorne... Príde mi to že mali rozpísanú silnú linku v Dorne a potom sa rozhodli to škrtnúť a takto to vyzerá. Čo ma najviac nahnevalo bola smrť Areo Hotaha , jeden z najlepších bojovníkov vo Westerose s tou majestátnou sekerou , a dostane dýku do chrbta a koniec. Mohli ho aspoň nechať rozsekať pár strážnikov - pre efekt.
Čo sa týka Jona , jedna špekulácia hovorí že:
Myslím že zase vidieť rukopis scenáristov čo sa týka istých nelogických vecí a shock efektu 
Nevykašleme sa na ten spoiler tag ? Hádam sem nikto nebude chodiť deň po vysielaní s tým že nevidel epizódu
Mne sa prvá časť nepáčila hlavne z dôvodu toho čo sa deje v Dorne... Príde mi to že mali rozpísanú silnú linku v Dorne a potom sa rozhodli to škrtnúť a takto to vyzerá. Čo ma najviac nahnevalo bola smrť Areo Hotaha , jeden z najlepších bojovníkov vo Westerose s tou majestátnou sekerou , a dostane dýku do chrbta a koniec. Mohli ho aspoň nechať rozsekať pár strážnikov - pre efekt.
Čo sa týka Jona , jedna špekulácia hovorí že:
Spoiler
vstane z mŕtvych až niekedy v polke série lebo sa chcú teraz zamerať na Sansinu linku
tema na spoilery tu uz myslim bola. vysledok bol taky ze ak chceme pisat bez spoiler tagov, tak treba spravit novu temu kde to bude explicitne napisane uz v nazve.
-
p4ra
Redeemer
Velmi dobra cast. A ten koniec - hah, zacalo to tak dobre a skoncilo to tak.. No ved viete ako. 
-
Grim
Darca
...skončilo to tiež dobre. Nejakí ste zrazu všetci precitlivelí. Asi ste zabudli, aký seriál pozeráte.
-
guess.whoo
Redeemer
ale kazdeho oko zaplesalo ked sa vyzliekla a potom uz len cez prsty 
-
p4ra
Redeemer
Presne toto som hovoril bratovi, haha.
-
AllGoneDead
Medium Star
V tom dorne to celkom kvalitne po*****
Spoiler
Posledná scénu radím medzi najsilnejšie z GoT a určite nie kvôli odporu, dobre že ste sa z toho nepogrciali... A nie, nie som nekrofil
Najprv nadržanosť, potom odhalenie ktoré som síce pokladal za pravdepodobné no vidieť to som teda nečakal... A nakoniec absolútna skľúčenosť ako šla do postele... Takto zmiešané pocity som nemal poriadne dlho, úžasne natočené. V tom celom si zvyšok epizódy pamätám matne. Okrem Dorne.
10/10 masterpiece.
Najprv nadržanosť, potom odhalenie ktoré som síce pokladal za pravdepodobné no vidieť to som teda nečakal... A nakoniec absolútna skľúčenosť ako šla do postele... Takto zmiešané pocity som nemal poriadne dlho, úžasne natočené. V tom celom si zvyšok epizódy pamätám matne. Okrem Dorne.
10/10 masterpiece.
dosť meh celý diel, ide to cestou Vikingov.. do nudnej prdele
Odhalenie Mellissandry akože, no wow, je stará, to sme už vedeli/tušili.. posun v deji akomkoľvek? Nijaký.
Odhalenie Mellissandry akože, no wow, je stará, to sme už vedeli/tušili.. posun v deji akomkoľvek? Nijaký.
-
guess.whoo
Redeemer
begbee - ja som to napriklad nepredpokladal, nikdy som sa nad nou ako postavou nepozastavoval a tak ma to prekvapilo
Presne, v seriáli nebola ani žiadna indícia, že by mala byť stará. Možno tak tí, ktorí čítali knihy, vedeli, že je stará, ale zvyšok publika nie.
Podľa mňa prvá časť vcelku v pohode.
Som zvedavý dnes na 2.
Spoiler
-
Steven666
King
Spoiler
Praise the Lord of the Light!!!
Spoiler
Dnes výborná časť - to že Jonov návrat nenaťahovali neviem koľko je super , Tyrionová konfrontácia s drakmi , Branová vízia a potom také cool momenty ako keď Zombie Hora rozdrtil týpkovu hlavu či Wun wunová "šleha" o stenu 
https://www.youtube.com/watch?v=y685gVGRQ98