Game of Thrones - Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Game of Thrones - Seriál

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

OMG, hold the door,
Spoiler
Hodor!

Ten koniec bol parádny, konečne vieme, ako chudák Hodor dostal meno. Len si neviem predstaviť, ako bude toto raz zmrzačené dabingom.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no páni!

Celá 6 séria ma neskutočný spád máme za sebou 5 častí ale udialo sa toho viac než za celú 5 sériu, a dnes ten koniec patrí k tomu vôbec najemotívnejšiu čo som v rámci seriálov videl.
Spoiler
Hold the door! :(
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Pozor SPOILER ktory nedam do /spoiler/ naco :)

hej suhlasim ! uplne wau koniec, ale mna trapi este aj dalsi havino ktory zomrel :( precoooooooooooooo ty vlci su tak epic !!!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale ako musel mat GRR Martin dobre vymyslene, ked od prva kniha vysla pred 20 rokmi a odhalili to az teraz.

havovia mrzia aj mna, no dufam, ze Ghost to prezi az do konca
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Zase, je otázne, či to naozaj plánoval. :) Možno ho to proste napadlo časom, takéto mindfuck momenty boli vo viacerých seriáloch/filmoch, kde sa ukázalo, že to nebolo plánované, ale časom sa len naskytla príležitosť. Každopádne, bolo to parádna, smutné, to ticho v titulkách úplne tip top. Vygradované,... Celá tá časť bola špičková. Neskutočný spád to malo, páči sa mi to. :)

A tiež som zvedavý, ako si s tým poradia dabéri, a ako sa ľudia, čo to pozerajú v CZ budú škrabať na hlave, že čo to do pi*i vlastne malo znamenať. "Drž tie dvere, drž tie dvere, drž dvere, hodor, hodor". :D
jackb
Redeemer
Redeemer

predabuju na Drždver :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

nejak tomu asi nerozumiem, celkovo si už 4tu seriu nepamatam kde sa začala dejova linia s Branom.. To akože udalosti z dalekej buducnosti ho ovplyvnili už v detstve ?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Hensym napísal:Zase, je otázne, či to naozaj plánoval. :) Možno ho to proste napadlo časom
a tak ja si myslim, ze to bolo dopredu dane. stacila mu zakladna kostra "hodor zachrani branna podrzanim nepriatela, je to fatalicke, preto to meno". akym sposobom, pred cim konkretne a ako sa odhali zmysel jeho mena sa uz mohlo domysliet a zasadit do pribehu neskor.
Spoiler
inac nepride vam to vysvetlenie odkial sa zobrali nemrtvi trocha nemotorne? lesne tvory si na obranu proti ludom vytvoria bodnutim akymsi zazracnym predmetom nemrtveho a vymkne sa im to z ruk? mozno je to lespie v knihe vysvetlene, ale neviem..
a je niekde vysvetlene, odkial sa vlastne zobral ten muz v korenoch, kto to je a preco robi co robi?
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Myslím, že väčšina z vás to už videla, ale aj tak, čekujte dátum:

SPOILER ALERT back from 2008
http://asoiaf.westeros.org/index.php?/t ... nt=1236249
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Velmi dobra cast. Necakal som, ze to dopadne tak, ako to dopadlo. A paci sa mi, ako sa pohrali s tymi titulkami. Aj matka drakov ma prekvapila trosicku s jej postojom ku Jorahovi. 6. seria zatial velmi dobre.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

skjerp-deg napísal:Myslím, že väčšina z vás to už videla, ale aj tak, čekujte dátum:

SPOILER ALERT back from 2008
http://asoiaf.westeros.org/index.php?/t ... nt=1236249
Pekny mindfuck :)

Konecne ma to bavi opat naplno pozerat, ked sa tam kazdu ast uz realne aj deje nieo zaujiaveho a nieje to len rozpravanie :) Velmi dobra cast aj koniec
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Fajn. Nejaké vysvetlenie na Hodora a časovú slučku?
Niečo som prečítal.. ale skúsim moju teóriu.
Takže Bran je mentálne v minulosti, kde ovplyvnil cez minulého Hodora súčasného Hodora. Minulý Hodor sa mentálne nachádza v minulosti, ale fyzicky v prítomnosti, preto epizáchvat a Holdthedoor... Fzyicky Hodor umrie v prítomnosti a mentálne v minulosti, preto celý čas od minulosti po prítomnosť je vlastne mentálne prázdny a zaseknutý pri dverách...
Nové fakty:
1. Chodci "vidia" wargov
2. Močiarnica je badass, druhý človek, čo zabil chodca
3. cestovanie v čase je nový element GoT a za mňa osobne nie som si celkom istý, že je to pozitívne
4. Varys vie viac ako si myslíme a vedením nemyslím vtáčikov
5. Železné ostrovy pekne zapadajú do príbehu, Euron túži postaviť flotilu pre celú armádu khalasaarov a nepoškvrnených a dúfa, že za to dostane, čo..? Manželstvo s kráľovnou? :)

Čo sa týka samotného dielu, tak vybuchujúce "granáty" boli pekne za čiarov toho, čo od seriálu čakám a toto režisér prepískol.
Inak fasa diel a konečne staré dobré GoT je po 2 vatových sezónach späť :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

praveze tych vyletov do minulosti moze byt este viac aby sa niektore veci vysvetlili. granaty mozno boli over the top, ale nijak mi neprekazali
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

tie granaty mi pripadali tak ze mohli zapadat do toho fantasy/carovna co v tom seriali je. Ako keby draky a White Walkers boli realni :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tiez tam podla mna tie granaty nemuseli byt... ale najviac mi vadil klasicky moment "chodte, ja sa obetujem pre vas", pritom by uplne stacilo ten granat hodit, nie?

s tym varysom neviem ci ozaj vie viac, ja som to pochopil tak ze ta knazka mu akurat pripomenula nieco na co mozno uz aj zabudol (co vlastne povedal hlas ked jeho "nadobicko" bolo hodene do ohna. ale samozrejme mozno ozaj vie viac, len sa mi moc nepaci predstava ze vsetkymi dobrymi vecami by mal ozaj stat R'hllor.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

on bol podla mna len prekvapeny, ze to ta carodejnica vie. lebo za cely serial o tom povedal zatial len jednej osobe
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Môže byť aj to, to je pravda. Zatiaľ jednoznačne vyzerá, že najsilnejšie božstvo je Pán Ohňa. Nikto sa tak aktívne neprejavuje.
Povedzme, že Mnohotvárny boh je prostredníctvom svojich služobníkov ako tak činný, ale to je všetko. To sú malé služby, Pán Ohňa hrá hru o trony.
Sedma je úplne nečinná ak nerátame vrabčiaka, ale to nie je prejav božstva. A čarostromy akurát ronia krvavé slzy.
jackb
Redeemer
Redeemer

este mame Drowned god-a, ale ten teda tiez velmi nezamiesal karty, kedze na Iron islands to bola vrazda a nezmiatla ho vlna
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ja sa vo vašich postoch strácam, nieje nejaký český "manuál" k tomuto serialu ? Viem že anglicka verzia existuje

Inak ak pod močiarnicou rozumieme tú žensku čo sa starala o Brana a Hodora tak bola tretím človekom, prednou Sam a Jon
Močiarnica je badass, druhý človek, čo zabil chodca
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jop jasne, máš pravdu, veď on mal vtedy ten meč z valýrskej ocele... To nič nemení na fakte, že je členkou úzkej elitnej skupinky :D
Napísať odpoveď