Game of Thrones - Seriál
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
8 cast neskutocna, ten novy kapitan denerys je damn hot ! 
Oh Seven save us! Kde su zlate zuby, brada, modre vlasy... aspon ze zenske ma na zbraniach...
ja som si ho tiez predstavoval trochu inak... tento vyzera ako nieco medzi drogom a lancelom lannisterom
ale blizsie k lancelovi...
To nejak nepoberám. Na tom fóre užívatelia vidia Martinovi do hlavy či čo?vendo napísal:uz som to tu spominal
asoiaf.westeros.org
tam najdes tony pridavnych informacii pre knihy, pozor heavy spojleroidne, takze sa tam mozes docitat veci ktore (ak sa teoria potvrdi, niektore su naozaj 99%) by ta mozno neskor prekvapili (ci uz prijemne ci neprijemne) takze len na vlastne riziko
odporucam thread http://asoiaf.westeros.org/index.php/to ... a-re-read/ taky prehlad
-
vendo
Guru
um nie? preco?
to patri asi k tomu ze ako moze byt akakolvek spekulacia "naozaj 99%"?
ten kapitan mal naozaj uplne inak vyzerat, hlavne mal byt starsi, ak sa dobre pamatam. Super cast, najma vdaka Tyrionovi. I am god of tits and wine 
boze ten samwell (tarly) je trdlo, co sa nevratil pre ten hrot
Aj mňa to najprv nasralo ale potom mi napadlo že si myslel že aj meč by ho zabil len akosi nemal príležitosť si to overiť 
Ak ma pamat neklame, tak tych hrotov ma viac. Ci?
Ak si dobre pamätám tak áno , asi aj hroty šípov
No ved doblba tam omielaju, ze ich das dole iba plamenom. Prve co chytrolin spravil, ked sa starky blizil bolo, ze pustil faklu na zem.Momo46 napísal:Aj mňa to najprv nasralo ale potom mi napadlo že si myslel že aj meč by ho zabil len akosi nemal príležitosť si to overiť
Daario ma uplne sklamal
a nebolo to v knihe nahodou tak, ze sa po zabiti toho white walkera rozpadla aj ta dyka ?..
-
vendo
Guru
plamenom ide len wight (zombik stvoreny ww z mrtvol)mi-chau napísal: No ved doblba tam omielaju, ze ich das dole iba plamenom. Prve co chytrolin spravil, ked sa starky blizil bolo, ze pustil faklu na zem.
mna daario prijemne prekvapil, je to stale pre mna slizky samec
To mas predpokladam z knihy. Ale to aj tak Samwell nemohol vediet rovnako ako javendo napísal: plamenom ide len wight (zombik stvoreny ww z mrtvol)
Je tam este nejaka hierarchia zombikov?
Knihu som nečítal a po pravde hoci stíham v pohode sledovať líniu príbehu pred Múrom (aj vďaka obrázkovým chart) tak za múrom mi to uniká. Absolútne netuším, kto sú to White Walkeri (teda viem, že je biely, starý a vetrom ošľahaný a strašne reve). Viem, že tam behajú nejaké mŕtvoly. Ale netuším, čo chcú, iba to vyzerá, že sa blížia smerom k Múru. No a potom tam behajú ešte kvázi normálny ľudia, ktorí bojujú proti Čiernym vranám. A vlastne neviem pred kým majú tie Čierne vrany brániť Sever & Juh. Proti tým ľuďom alebo proti tým White Walkerom? A aké sú ich ciele?
mozno som necital pozorne ani ja, ale tiez mi nie je jasne co WW chcu. teda okrem zombieho - "braaaains!"
Cierni su ochrancovia Rise pred vsetkym co je za Murom. ci uz WW ako Divokym. a nebudem davat spoilery ako to dopadne
Cierni su ochrancovia Rise pred vsetkym co je za Murom. ci uz WW ako Divokym. a nebudem davat spoilery ako to dopadne
Okey a Divoký chcú čo? Dostať sa do teplých krajín?
podla toho ako som to pochopil, ja tak im lepi, lebo ani oni sa nekamaratia s WW. je im jasne ze trieskami a kamienkami si nepomozu.
v case ked do teplych krajin neide zima Mur preskakuju len kvoli lupeniu a kradnutiu zien.
inak http://www.nme.com/filmandtv/news/game- ... of-thrones
v case ked do teplych krajin neide zima Mur preskakuju len kvoli lupeniu a kradnutiu zien.
inak http://www.nme.com/filmandtv/news/game- ... of-thrones
Spoiler
ona bude v 4. serii? aj po tom ako by mala tato seria skoncit? teda RW? je cas preskumat tie teorie na wiki, na ktoru odkazuje vendo
jackb - teraz máš na mysli tú devu, čo hrá nevestu Roba Starka? S ňou podľa mňa ešte počítajú, keďže z neznámych dôvodov jej charakter nechali otehotnieť. Okolo toho otehotnenia som čítal rôzne a rozsiahle špekulácie, ale nechcem to tu rozpitvávať spoilermi.