Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
no v knihe nebolo pisane ci je tehotna alebo nie a kedze na serialy spolupracuje aj Martin, tak je pravdepodobne ze jej otehotnenie planoval, akurat v knihach sa k tomu este nedostal.
k wildlingom, ano, vlastne sa boja walkerov a zaroven si chcu uzit teplucko na juhu, ako bolo povedane aj v serialy, toto nie je prvy "king beyond the wall" a wildlingovia sa uz viac krat v historii pokusali obsadit juh, zatial vzdy neuspesne.
co mi pride ze je malo vyzdvihovane v seriali, ze posledny najazd ci uz wildlingov alebo white walkerov bol velice davno, Night Watch upada, z 20 (ci kolko) hradov na Stene su strazene iba 3 a severania maju trochu ine starosti aktualne...
k wildlingom, ano, vlastne sa boja walkerov a zaroven si chcu uzit teplucko na juhu, ako bolo povedane aj v serialy, toto nie je prvy "king beyond the wall" a wildlingovia sa uz viac krat v historii pokusali obsadit juh, zatial vzdy neuspesne.
co mi pride ze je malo vyzdvihovane v seriali, ze posledny najazd ci uz wildlingov alebo white walkerov bol velice davno, Night Watch upada, z 20 (ci kolko) hradov na Stene su strazene iba 3 a severania maju trochu ine starosti aktualne...
To bolo spomenuté tuším v 6.-7. časti, keď sa trošku venovali Johnovi Snow-ovi a tej jeho ryšavej kurv****.
Spomenul presne to, čo píšeš - na stene sú obsadené len 3 hrady.
Spomenul presne to, čo píšeš - na stene sú obsadené len 3 hrady.
Nehovor tak skaredo o Ygritte 
GRR sa "este" nedostal? Tam preklade ten cas asi ide inak
GRR sa "este" nedostal? Tam preklade ten cas asi ide inak
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
tu je o čom je Nights Watch vo videu ktoré nahovoril posledný komander
Spoiler
Sam si odkašlal. „P-pane. Ta dýka..., když jsem se pokusil bodnout jí nemrtvého, dračí sklo se rozbilo.“
Melisandra se usmála. „Nemrtvé oživuje nekromancie, ale přesto je to pořád jen mrtvé maso. Na ty postačí ocel a oheň. Ti, kterým říkáš Jiní, jsou něco víc.“
Melisandra se usmála. „Nemrtvé oživuje nekromancie, ale přesto je to pořád jen mrtvé maso. Na ty postačí ocel a oheň. Ti, kterým říkáš Jiní, jsou něco víc.“
Včera som zmastil 4 diely po sebe. 
knizne? 
Inak keď už by som to chcel začať čítať tak, ktorá je prvá kniha? Je to nejak prehľadne označené?
-
lowmanek
Light Professional
Po pol minute - http://www.hojko.com/post1934024.html?h ... a#p1934024 to sa ti ozaj ani v tejto teme nechcelo hladat?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ked to citam (ak je to teda citat z knihy v cestine) tak je mi zle a som nesmierne rad ze to citam v anglictinematki napísal:Spoiler
Sam si odkašlal. „P-pane. Ta dýka..., když jsem se pokusil bodnout jí nemrtvého, dračí sklo se rozbilo.“
takze begbee, ak mozes, ber orig. v anglictine tie knihy su lacnejsie a ten preklad.....
Nechcelo, díky
Áno, práve rozmýšľam, čo by som mohol prečítať v angličtine, takže sa mi to hodí.
preklad knih je uplne v pohode. Len si treba dat pozor, lebo pokial viem, su dva preklady, jeden normalny a ten druhy prekladala nejaka ceska prekladatelka a prelozila aj vsetky mena.
To je česká špecialitka, viď Harry Potter alebo Pán prstenov.
Toho som bol vďakabakuninovi uchránený. 
Tak ale určite si minimálne v TV zachytil niekedy v živote český dabing..oni vedia neskutočne domrviť názvoslovie.
Tak to poznám z počutia, asi najviac z toho Pottera. Neviem čo to majú z stupídny zvyk.
Neviete kedy bude dalsia epizoda? Nemala uz byt dneska? (teda vcera v USA)
Zrejme si dali prestavku. Dalsia by mala byt 2.6.
hej uz viem kvoli nejakemu americkemu sviatku 
natahuju to smradi
posledne 2 casti, ide do tuheho
- Prílohy
-
- got.jpg (10.83 KiB) 995 zobrazení