gamepad - problem s pravou packou
gamepad - problem s pravou packou
zdravim .. kupil som si novy gamepad ... ale blbne mi prava packa ... teda kamera ... ked hram napr. Dead space tak miesto aby isla kamera hore ide doprava , dole ide dolava .... ked dam dolava tak ide hore ... a ked dam doprava ide dole .... cim to je ? ked mi treba nejake ovladace tak mi mozte poradit ake ? alebo ako ho nakalibrovat ... toto je ten gamepad... http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14801 ,,,, inac OS : Windows 7 , 64bit. dik
Re: gamepad - problem s pravou packou
to všetko si musíš nastaviť v nastaveniach.
no v nastaveniach
robi mi to pri Dead Space 2 ,Assassins Creed 2 a pri PES 2010... ale zase ked zapnem resident evil 5 tak mi to ide tak ako ma ... no netusim co mam robit... ako sa to vlastne kalibruje ? v hry / herne zariadenia a tam vstupne ovladace ci co to je ... ? alebo je na to nejaky soft. ? driver na oficialnej stranke nie je ... nvm co s tyym... len ma stve ze v jednej hre to ide ako ma a v dalsej nie... inac neboj sa aj v nastaveniach priamo v hre som sa s tym pohral a nic ... 
To je celkom evidentne chybny kus, ak je este v zaruke tak ho reklamuj, ak nie tak ho skus otvorit a packu otocit do spravnej pozicie (ak je to mozne vzhladom na pripojenie), ak nie tak napis a skusime najst ci sa niekde neda kupit nova osobitne.
gangy nemyslíš že to je zlou kalibráciou? keďže na resident evil 5 mu to fachá dobre? 
tak to dopadne keď sa kupuje gamepad podľa ceny
tak to dopadne keď sa kupuje gamepad podľa ceny
Hmm ten druhy post som necital, K.U.S.H. -> Ovladaci panel -> Hracie zariadenia -> vlastnosti. Tam ti to ide spravne?