gamepad - problem s pravou packou

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
K.U.S.H
Novice
Novice

gamepad - problem s pravou packou

Príspevok od používateľa K.U.S.H »

zdravim .. kupil som si novy gamepad ... ale blbne mi prava packa ... teda kamera ... ked hram napr. Dead space tak miesto aby isla kamera hore ide doprava , dole ide dolava .... ked dam dolava tak ide hore ... a ked dam doprava ide dole .... cim to je ? ked mi treba nejake ovladace tak mi mozte poradit ake ? alebo ako ho nakalibrovat ... toto je ten gamepad... http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14801 ,,,, inac OS : Windows 7 , 64bit. dik
Filipito
Darca
Darca

Re: gamepad - problem s pravou packou

Príspevok od používateľa Filipito »

to všetko si musíš nastaviť v nastaveniach.
K.U.S.H
Novice
Novice

Príspevok od používateľa K.U.S.H »

no v nastaveniach :D robi mi to pri Dead Space 2 ,Assassins Creed 2 a pri PES 2010... ale zase ked zapnem resident evil 5 tak mi to ide tak ako ma ... no netusim co mam robit... ako sa to vlastne kalibruje ? v hry / herne zariadenia a tam vstupne ovladace ci co to je ... ? alebo je na to nejaky soft. ? driver na oficialnej stranke nie je ... nvm co s tyym... len ma stve ze v jednej hre to ide ako ma a v dalsej nie... inac neboj sa aj v nastaveniach priamo v hre som sa s tym pohral a nic ... :evil:
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

To je celkom evidentne chybny kus, ak je este v zaruke tak ho reklamuj, ak nie tak ho skus otvorit a packu otocit do spravnej pozicie (ak je to mozne vzhladom na pripojenie), ak nie tak napis a skusime najst ci sa niekde neda kupit nova osobitne.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

gangy nemyslíš že to je zlou kalibráciou? keďže na resident evil 5 mu to fachá dobre? :)
tak to dopadne keď sa kupuje gamepad podľa ceny :(
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Hmm ten druhy post som necital, K.U.S.H. -> Ovladaci panel -> Hracie zariadenia -> vlastnosti. Tam ti to ide spravne?
Napísať odpoveď