gaming pc
Ozaj a chcel som ta na nieco upozornit...pred kupou ramiek si FAKT DOBRE prezri stranku vyrobcu dosky a najdi si tam kompatibilne ramky. Tie ASUS p5q maju dost problemov hlavne s A-DATA. Minuly mesiac som kupoval presne tuto dosku a nezistil som si kompatibilitu ramiek a ked som tam nasadil moje A-DATA extreme vitesta 2x1Gb tak som bol velmi nemilo prekvapeny ked som uvidel aky bordel to vie narobit...
-
Hoodwinked
Light Expert
a-data?shit this fakedufusak napísal:Ozaj a chcel som ta na nieco upozornit...pred kupou ramiek si FAKT DOBRE prezri stranku vyrobcu dosky a najdi si tam kompatibilne ramky. Tie ASUS p5q maju dost problemov hlavne s A-DATA. Minuly mesiac som kupoval presne tuto dosku a nezistil som si kompatibilitu ramiek a ked som tam nasadil moje A-DATA extreme vitesta 2x1Gb tak som bol velmi nemilo prekvapeny ked som uvidel aky bordel to vie narobit...
ja kupim corsair alebo kingstony
reci mas jak guru, napriek tomu tato tema ma uz 3 strany plne otazok od teba - tak potom naco sa pytas, ked sa tvaris ze sa vyznas? Ak ta to potesi - srali ma uz aj corsairy, niekedy si proste nevyberes. A A-Data vobec nie je zla znacka. Najma co sa pomeru cena/vykon tyka.
Rada ohladom podporovanych typov pamati - nie je vyslovene ze zla, ale nachadzaju sa tam len pamate, ktore boli s doskou otestovane ze idu urcite. Je logicke ze vsetky sa otestovat nedaju. Ale takych 99,9% ostatnych ramiek s tou doskou bude fachat tiez bez problemov, kludne aj nejake noname.
este drobnost - davat dneska tolko penazi do PC, je ciste vyhadzovanie. Viac sa ti oplati ist s dobou, ako sa ju pokusat predbehnut.
Rada ohladom podporovanych typov pamati - nie je vyslovene ze zla, ale nachadzaju sa tam len pamate, ktore boli s doskou otestovane ze idu urcite. Je logicke ze vsetky sa otestovat nedaju. Ale takych 99,9% ostatnych ramiek s tou doskou bude fachat tiez bez problemov, kludne aj nejake noname.
este drobnost - davat dneska tolko penazi do PC, je ciste vyhadzovanie. Viac sa ti oplati ist s dobou, ako sa ju pokusat predbehnut.
-
Hoodwinked
Light Expert