gaming pc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dufusak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dufusak »

Ozaj a chcel som ta na nieco upozornit...pred kupou ramiek si FAKT DOBRE prezri stranku vyrobcu dosky a najdi si tam kompatibilne ramky. Tie ASUS p5q maju dost problemov hlavne s A-DATA. Minuly mesiac som kupoval presne tuto dosku a nezistil som si kompatibilitu ramiek a ked som tam nasadil moje A-DATA extreme vitesta 2x1Gb tak som bol velmi nemilo prekvapeny ked som uvidel aky bordel to vie narobit...
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hoodwinked »

dufusak napísal:Ozaj a chcel som ta na nieco upozornit...pred kupou ramiek si FAKT DOBRE prezri stranku vyrobcu dosky a najdi si tam kompatibilne ramky. Tie ASUS p5q maju dost problemov hlavne s A-DATA. Minuly mesiac som kupoval presne tuto dosku a nezistil som si kompatibilitu ramiek a ked som tam nasadil moje A-DATA extreme vitesta 2x1Gb tak som bol velmi nemilo prekvapeny ked som uvidel aky bordel to vie narobit...
a-data?shit this fake
ja kupim corsair alebo kingstony
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

reci mas jak guru, napriek tomu tato tema ma uz 3 strany plne otazok od teba - tak potom naco sa pytas, ked sa tvaris ze sa vyznas? Ak ta to potesi - srali ma uz aj corsairy, niekedy si proste nevyberes. A A-Data vobec nie je zla znacka. Najma co sa pomeru cena/vykon tyka.

Rada ohladom podporovanych typov pamati - nie je vyslovene ze zla, ale nachadzaju sa tam len pamate, ktore boli s doskou otestovane ze idu urcite. Je logicke ze vsetky sa otestovat nedaju. Ale takych 99,9% ostatnych ramiek s tou doskou bude fachat tiez bez problemov, kludne aj nejake noname.

este drobnost - davat dneska tolko penazi do PC, je ciste vyhadzovanie. Viac sa ti oplati ist s dobou, ako sa ju pokusat predbehnut.
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

presne tak ako powedal Koci...ja pouzivam A -daty a uplne f poho EE verziu...aj do buducna bud do nich abo do corsairov zalezi od cien...
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hoodwinked »

ST1 napísal:presne tak ako powedal Koci...ja pouzivam A -daty a uplne f poho EE verziu...aj do buducna bud do nich abo do corsairov zalezi od cien...
ja vravim iba ze a datu nechcem nie ze su zle
teda ze a datu by som nekupil
Napísať odpoveď