vilko napísal:presne tak,, ak by to nezabralo,staci si nejakym softom zmerat rychlosti a kvalitu pripojenia a vypovedat zmluvu kvoli nedodrzaniu zmluvnych podmienok z ich strany plus ziadat nahradu zo zaplatenych predavkov
Nie som si isty, ze je to tak jednoduche. Mnohi ISP negarantuju vobec nic. Ak aj nieco garantuju, potom je to tereticka maximalna rychlost programu predelena agregaciou, co obvykle vychadza na niekolko kilobitov alebo prinajlepsom desiatok kilobitov za sekundu.
teraz som pocuval rozhlas a hlasili ze ponukaju na dedine bezdrotovy vysokorychlostny net od nejakeho partnera T-comu.Neviete nieco viac onom webova stranka apod.? Lebo s tymto pripojenim vela nespravim
Mne fachci celkom dobre len ma uz stvu aj s tym blbym obmedzenim stahovania. Predsa ked je to raz neobmedzene tak je to neobmedzene. ked potrebujem nieco stiahnut tak to musim prekrocit ale inokedy neprekrocim ani 30% denneho limitu. Keby sa do toho niekto obul tak si myslim ze by s tym nieco robili. Ale to by sa musel obut poriadne. Raz ma nastvu a mozu ma dat aj nastalo do tej tahacskej agregacnej skupiny ich slavnej a budem stahovat 24/7
mobiloman napísal:Mne fachci celkom dobre len ma uz stvu aj s tym blbym obmedzenim stahovania. Predsa ked je to raz neobmedzene tak je to neobmedzene. ked potrebujem nieco stiahnut tak to musim prekrocit ale inokedy neprekrocim ani 30% denneho limitu. Keby sa do toho niekto obul tak si myslim ze by s tym nieco robili. Ale to by sa musel obut poriadne. Raz ma nastvu a mozu ma dat aj nastalo do tej tahacskej agregacnej skupiny ich slavnej a budem stahovat 24/7
nikto sa do toho obuvat nebude, rozumny clovek presedla na DSL