Gaya Internet MT,ZA
torrenty z free trackerov
zapol som DHT. mal som to vypnute kvoli TL, tam je to zakazene. Skusal som torrentov viacero, vsetky s dobrym zdravim (napr taky co mal 11758 seeds, 15357 leechers) ale stale nic. vzdy mi vypise spojenie ukoncene peerom.hojko napísal:tomasno1: Pre tahanie z verejnych trackerov potrebujes mat v nastaveni klienta zapnutu funkciu DHT.
Re: torrenty z free trackerov
na TL mozes mat kludne zapnute DHT ak mas novych klientov ako utorrent,,tomasno1 napísal:zapol som DHT. mal som to vypnute kvoli TL, tam je to zakazene. Skusal som torrentov viacero, vsetky s dobrym zdravim (napr taky co mal 11758 seeds, 15357 leechers) ale stale nic. vzdy mi vypise spojenie ukoncene peerom.
to je takzvane 'pretazenie' sietepetinoSK napísal:Vie mi niekto povedat co sa deje zase s MW pripojenim v okr. Turcianske Teplice ? Pozorujem uz niekolko dni vypadky pripojenia. Vie o tom niekto nieco ? Pisal som aj do firmy GAYA, ale po skusenostiach od tych zasranov sa asi nedockam ziadnej odpovede. Za kazde info vopred dakujem.
Ako je to vlastne v Gayi s tou verejnou IP? Stale ma presviedcaju ze mam verejnu IP, ale ked nabehnem napr. na rapidshare, tak vidim, ze tam uz niekto taha. Pokial viem, tak ked mi pridelili verejnu, tak ta by mala byt len moja a nikoho ineho. Len neviem ako im dokazat, ze verejnu Ip nemam. Prist tam s tym, ze som videl na rapide niekto taha za mna? Vsak uz vidim ako by niekto z nich vedel co je to rapid.
Opravte ma ak sa v niecom mylim a sorry ak to tu uz bolo riesene ale nejako som to nenasiel
Opravte ma ak sa v niecom mylim a sorry ak to tu uz bolo riesene ale nejako som to nenasiel
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
verejna IP je taka, ze ju mas priamo na sietovej karte v kompe.
tj ides: start - run - cmd - ipconfig
v riadku IP Address nesmie byt lokalna adresa, tj. mala by sa zhodovat s adresou, ktoru ti ukaze trebars na tejto stranke
//hojko: ale jasne, ked napr. router takpovediac "smeruje vsetky porty na jeden komp a to ten tvoj", ale toto sa velmi casto nevyskytuje, naviac je to bezpecnostne riziko...
tj ides: start - run - cmd - ipconfig
v riadku IP Address nesmie byt lokalna adresa, tj. mala by sa zhodovat s adresou, ktoru ti ukaze trebars na tejto stranke
//hojko: ale jasne, ked napr. router takpovediac "smeruje vsetky porty na jeden komp a to ten tvoj", ale toto sa velmi casto nevyskytuje, naviac je to bezpecnostne riziko...
-
hojko
Site Admin
picuge: Pozeram tu na fore a z pocitaca z ktoreho si poslal tento prispevok, tak ten verejnu IP nema urcite, pretoze pise z tej IP tu pise viacej ludi. Pokial si si zaplatil tych 200 korun mesacne ci kolko za to pytaju, tak na nich tlac.
Mek: Vobec to tak nie je, kludne mozes mat na sietovke nastavenu IP 192.168.1.1, ale na nete budes vystupovat pod verejnou IP, je to vsetko vecou nastavenia providera.
Mek: Vobec to tak nie je, kludne mozes mat na sietovke nastavenu IP 192.168.1.1, ale na nete budes vystupovat pod verejnou IP, je to vsetko vecou nastavenia providera.
Mam ju zadarmo, len ma to stve, lebo este ked so mtam aj prisiel povedat im, ze tu verejnu IP ktoru mam napisanu aj v zmluve vobec nemam, tak ma poslali domov, ze to neni mozne, ze ju mam nastavenu. Len vtedy ma nenapadli nejake noralne argumenty, co im na to povedat, lebo vysvetlovat im tam ze som nahoodu videl niekolko ludi s rovnakou IP je trosku divne a dost tazko dokazatelne.
-
hojko
Site Admin
Tak im to musis nejak dokazat. Na strasne www.whatismyip.com ti napise tvoju IP adresu, ta sa v tvojom pripade konci .40 a to urcite verejna IP nie je, pretoze uz len na toto forum pise z nej viacej ludi. Ked si das tu IP do Googla, tak sam uvidis kolko ludi ju pouziva.
Ked som sa bol naposledy stazovat, tak mi napisali nejaku Ip a ze si mam skontrolvoat ci mam rovnaku, teraz som si na to spoemnul pozeram a je ina. Tak som im to poslal na cez servisny formular, nech si to tam riesia. Aj ked ako poznam tu rychlost odpovedi, tak za mesiac pride mail s odpovedou...aj to budem rad.
-
Daggertail
Light Professional