Už som fakt zúfalý a hlavne nervózny keď mi ku koncu dôležitej misie sekne komp a neostáva mi nič iné ako len resetnúť . Keby to bolo o savoch tak by som musel save-ovať každú minútu a keď sa vžijem do hry tak to nejde veď to poznáte
GeForce 7600- seknutie obrazu (pomôže len reset)
-
cico410
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
GeForce 7600- seknutie obrazu (pomôže len reset)
Takže názov témy vystihuje môj problém. Už som vyskúšal aj chladič. Nemôže to byť aj tým že mám procesor len 1,8 GhZ ?? CElková pamäť grafiky je 512 MB. Dokonca som už dokúpil aj chladič na procák a nič. Neviem čím to môže byť a tento problém ma už trápi polroka. Ani v opravi mi nevedeli povedať, čo s ním je ! ! !
Už som fakt zúfalý a hlavne nervózny keď mi ku koncu dôležitej misie sekne komp a neostáva mi nič iné ako len resetnúť . Keby to bolo o savoch tak by som musel save-ovať každú minútu a keď sa vžijem do hry tak to nejde veď to poznáte
Vopred ďakujem za rady ! !
-
vikko78
Medium Professional
môže aj procák, ale najprv si vylúč tie najjednoduhšie možnosti. výmena grafi ke jednoduhšia ako výmena procáku(pastovanie a podobne). inak môžeš otestovať ramky (memtestom) hdd (hd tune) napr. stlač win+R tam napiš dxdiag v tabulke vyber zobrazenie a tam daj test rozhrania dx a fakt to mrznutie môže sposobovať milion príčin. predpokladam, že teploty maš o.k.