GeForce 7600- seknutie obrazu (pomôže len reset)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

GeForce 7600- seknutie obrazu (pomôže len reset)

Príspevok od používateľa cico410 »

Takže názov témy vystihuje môj problém. Už som vyskúšal aj chladič. Nemôže to byť aj tým že mám procesor len 1,8 GhZ ?? CElková pamäť grafiky je 512 MB. Dokonca som už dokúpil aj chladič na procák a nič. Neviem čím to môže byť a tento problém ma už trápi polroka. Ani v opravi mi nevedeli povedať, čo s ním je ! ! !
Už som fakt zúfalý a hlavne nervózny keď mi ku koncu dôležitej misie sekne komp a neostáva mi nič iné ako len resetnúť . Keby to bolo o savoch tak by som musel save-ovať každú minútu a keď sa vžijem do hry tak to nejde veď to poznáte :lol: Vopred ďakujem za rady ! !
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

skus si zohnať ( požičať ) druhú grafu, aby si zistil, či to sposobuje ona. lebo to môže byť napr.odcházdajúca základovka
cico410
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cico410 »

No zrovna sa dosť do kompov nevyznám hehe a máš dáke skúsenosti s tým že by to mohla byť základná doska? No alebo procák? Lebo ten mám už 5 rokov ešte z mojej starej zostavy tak neviem naozaj :-(
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

môže aj procák, ale najprv si vylúč tie najjednoduhšie možnosti. výmena grafi ke jednoduhšia ako výmena procáku(pastovanie a podobne). inak môžeš otestovať ramky (memtestom) hdd (hd tune) napr. stlač win+R tam napiš dxdiag v tabulke vyber zobrazenie a tam daj test rozhrania dx a fakt to mrznutie môže sposobovať milion príčin. predpokladam, že teploty maš o.k. :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Mám presne taký istý problém ako ty + tú istú VGA, mal som v PC uz aj 8600 aj znovu moju 7600 cisto novu a robi mi to stále.... prolblém bude niekde inde :(
Napísať odpoveď