Gel na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

1Darkstanley1 napísal:ja si vlasy uz negelujem dost mi vypadavaju :(
to ze vypadavaju vlasy je u kazdeho cloveka normalne, napriklad rano si ich nagelujes, pocas dna sa ti od korienka oddelia ale zostanu gelom "prilepene" a ked si ich umyjes tak mas pocit ze ti vypadavaju :)

aby som nebol OT: kedze mam dost jemne a nepoddajne vlasy, tak som vsadil na tazku techniku:D pouzivam vosk Balea hair wax (ma prijemnu melonovu vonu) a gel Lybar vital hair, pri tom vosku je nevyhoda ze sa dost tazko zmyva treba na to dost teplu vodu a umyt aj niekolkokrat
LaLo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LaLo »

caute,

strasne sa mi paci daky takýto štýl vlasov. Mam tiež dlhé vlasy, taktiež rovné, síce nie farbené ale to neva. Ide hlavne o ten štýl, o tú úpravu. Podla Vás ako to spravil? Nejaký gél? Použil žehličku? Proste nejaké rady.
Myslím tú prvú fotku.

A na tej druhej? :) To tiež asi len gelovaním. Mne ide len o to že si ich neviem upraviť, mam ich také bez života a tieto štyly sa mi pačia :)

Dakujem
Prílohy
june2nandopiaget.jpg
Fernando-Torres-fernando-torres-5006122-428-333.jpg
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

LaLo napísal:caute,

strasne sa mi paci daky takýto štýl vlasov. Mam tiež dlhé vlasy, taktiež rovné, síce nie farbené ale to neva. Ide hlavne o ten štýl, o tú úpravu. Podla Vás ako to spravil? Nejaký gél? Použil žehličku? Proste nejaké rady.
Myslím tú prvú fotku.

A na tej druhej? :) To tiež asi len gelovaním. Mne ide len o to že si ich neviem upraviť, mam ich také bez života a tieto štyly sa mi pačia :)

Dakujem
no podla mna Gel nie a radšej LAk na vlasy tým to upraviť a žehlička netreba ved na tých fotkach to ma len Upravene čomu to upravili Profesionalni Stailisti..Takže len Lak a trochu poskušať

//JA použivam na Gelovanie vlasov TAFT 5 to je od Wella ale Skusim aj ten Got2b sex Apeal ten musi vydrzať aj 3dni tak isto ten učes..xD a vlasy mam ostihane že vzadu mam dlhšie boky kratke a ofina kratka..
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Skusali ste niekedy niekto got2b chaotic moulding gum ? podla mna to je perfektna vec , paci sa mi co to s vlasmi urobi ale je to makke :D
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

LaLo napísal:caute,

Myslím tú prvú fotku.

Dakujem
ked mas dlhe vlasy, tak ti gel moc nepomoze.. iba ak by bol nejaky extra silny.. a aj tak, s gelom taky uces nedosiahnes.. gel je skor na kratsie vlasy.

co ti mozem poradit kup si pastu, neni to mastne ako vosk na vlasy, a dobre sa s tim tvaruje uces... najlepsie pre dlhe vlasy.. :D ved vyskusaj...

Obrázok
Prílohy
T90319-Taft-Paste-C184.jpg
killers1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa killers1 »

Caute vsetci hojko ludia :-). Chcem sa poradit aky pouzivat gel na vlasy ak ich chcem mat nejake taketo:
kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=y ... we3n3u.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=c ... s0g598.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=x ... dbdv6y.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=f ... cer038.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=z ... 0zsjto.jpg

1.Proste aby ked ich gelujem mali tvar taky ako ja cchem a nepadali dole.
2.Boli vzdy svieze,"mokre" ked ich nagelujem a nevysusovali sa hned za 1hodinku.
3.po prejdeni vlasov ak si zobliekam tricko neostalo na vlasoch take ako lupiny,prasok ale ostali vzdy svieze a nezmenili svoj tvar
PS: teraz pouzivam gel nejaky panthenol easy hair ktory po nagelovani rychlo strati svoju sviezost,po kratkej chvili vlasy upadnu dole a rychlo sa vysusi a nevyzera to dobre ,DAKUJEEM VAm , piste svoje nazory
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

sportovci pouzivaju viacmenej s morkym efektom aby ked sa spotia nebolo
vidiet ten rozdiel :) ale najprv to nageluj nejakym extra silnym aby ti to teda nepadalo potom s mokrym vzhladom...

ja pouzivam wellness extra strong for men ... a niekedy tam hodim aj ten
mokry efekt... ten uz nemam znackovy ale nemal som problemy ze by mi
vznikali nejake lupiny (prasok alebo ako to volas) z neho alebo co
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

panthenol EASY HAIR medium(niekedy wet look)
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

killers1 napísal:Caute vsetci hojko ludia :-). Chcem sa poradit aky pouzivat gel na vlasy ak ich chcem mat nejake taketo:
kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=y ... we3n3u.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=c ... s0g598.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=x ... dbdv6y.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=f ... cer038.jpg

kód:
http://up-filez.yw.sk/viewer.php?file=z ... 0zsjto.jpg

1.Proste aby ked ich gelujem mali tvar taky ako ja cchem a nepadali dole.
2.Boli vzdy svieze,"mokre" ked ich nagelujem a nevysusovali sa hned za 1hodinku.
3.po prejdeni vlasov ak si zobliekam tricko neostalo na vlasoch take ako lupiny,prasok ale ostali vzdy svieze a nezmenili svoj tvar
PS: teraz pouzivam gel nejaky panthenol easy hair ktory po nagelovani rychlo strati svoju sviezost,po kratkej chvili vlasy upadnu dole a rychlo sa vysusi a nevyzera to dobre ,DAKUJEEM VAm , piste svoje nazory
No ak chces taky gel pre sportovcov tak skus Taft Power activity gel pocujem o nom iba chvaly
mega silno tužiaci •
odolný voči vode a potu •
silné spevnenie a energicky vyzerajúce vlasy •
PowerPlus-Systém: pre mega silnú fixáciu & silné vlasy •
nezlepuje vlasy a ľahko sa vymýva •
bez alkoholu •

//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2009, 11:18 )
kaboo napísal:panthenol EASY HAIR medium(niekedy wet look)
Tie easy hair gely su velmi nekvalitne,ak po case prejdes po vlasoch tak z nich taky prach ide,robi lupiny a podla mna smrdi:D
Ako tu mnohy hovoria najlepsie gely maju Taft alebo got 2 be ale tie cenovo uz dost drahe...
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

ja odporucam taft je to taka cirna kravicka max spokojnost vyskusal som mnoho ale toto je asi naj pouziovam uz par rokov
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nechce sa mi citat celu temu...Poradte mi nejaky gel na vlasy, ktory dobre drzi a nezanechava vo vlasoch tu taku bielu spinu ci ako to nazvat.Rano si urobim vlasy a na obed plna hlava bieleho odpadu. :evil: A co je vlastne vosk na vlasy?

btw:Pouzivam Taft Power Gel Extreme.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja pouzivam got2b glued a vobec to nerobi debiliny vo vlasoch .. aj to perfektne drzi , len cena je vyssia .. a vosk ti urobi skoro to co gel ale vobec ti to nestvrdne .. a mas to mastne jak svina
valki5
Light Expert
Light Expert

Plasmon napísal:Nechce sa mi citat celu temu...Poradte mi nejaky gel na vlasy, ktory dobre drzi a nezanechava vo vlasoch tu taku bielu spinu ci ako to nazvat.Rano si urobim vlasy a na obed plna hlava bieleho odpadu. :evil: A co je vlastne vosk na vlasy?

btw:Pouzivam Taft Power Gel Extreme.
Co ti mozem poradit vykasli sa na gel a kup si pastu-Taft looks modeling paste,perfektne sa s tym tvaruje uces,neni to mastne,nerobi mokry efekt,uces drzi skvele a nikdy to nestrvrdne to znamena ze uces mozem tvarovat kedykolvek pocas dna.Vosk je tuhy krem na vlasy,podobny tej paste,ale je velmi masny...

//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2009, 13:35 )
Ale inac som prekvapeny,ze ti tamten gel robi take debiliny vo vlasoch Taft je kvalitna znacka,ten gel som pouzival ja aj kamarat a nic nam to nerobilo vo vlasoch...

//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 20:55 )
Skusal uz niekto got 2 be matt paste ???
killers1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa killers1 »

pri geloch mega strong je menej ako radical strong.
pri voskoch co ma väcsiu silu spevnit vlasy? ultra strong alebo extra strong?
pouzival som prv= nieco z drogerie za 1,50€, tak som si kupil taft power strong, bolo to v pohodke ale nebolo to podla mojich predstav, teraz som si kupil creative look modeling wax extra strong co je velmi pecka oproti gelu ale chcem si ku vosku kupit este aj taft power activity gel. Oproti gelu ma vyhody ale aj male nevyhody ale ja som maximalne spokojny.
+ cchem sa spytat, aplikujete vosk na suche vlasy alebo na trochu navlhcene?
+ neviete nejaky fakt extra silny vosk ktory vydrzi na hlave velmi dlho?? diky
PS: prispievajte vsetci so svojimi skusenostami
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nepouzivam
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Pozuzivam a JEDNOZNACNE ODPORUCAM Play Ball Fiber Mess od Loreal
Je to pasta, ktora sa nanesie na ruky, potom sa pohybom podobnym potlesku z nej vytvoria take vlakienka ktore sa nechaju volne napadat na hlavu a potom sa to cele votrie do vlasov a tie sa potom PERFEKTNE tvaruju.

Odporucil mi to kadernik v Pierote a nemozem si to vynachvalit.
Je to hlavne pre ludi, ktori maju jemne vlasy.
S tymto sa vlasy nezlepia a daju sa perfektne tvarovat pocas celeho dna.
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

nema dakto skusenosti s gelmi AXE?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

čaute takže u mňa je to podobné, ako u väčšiny z Vás...gél mám na hlave skoro každý deň (ak mám čiapku tak ho nemám na hlave)...používam jedine TAFT Power Styling Gel "Mega Strong" alebo TAFT Power Gel Extreme "Radical Hold"...sú to skvelé gély na vlasy...viac info o ních je na tejto stránke...ja som veľmi spokojný a pri cene niečo nad 3€ nie je čo riešiť :)...ešte nejaký screeny...
Prílohy
ak sa mi podarí na neho natrafiť beriem ho
ak sa mi podarí na neho natrafiť beriem ho
tento mám teraz momentálne
tento mám teraz momentálne
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

prosim vás poradte mi neaký gel na dlhé vlasy ,.,.a s mokrym efektom diik ,.,.,.
valki5
Light Expert
Light Expert

no podla mna je najlepsi gel na vlasy resp.lepidlo na vlasy got2b glued...mihalswk ak mas dlhe vlasy tak gel ti je na hovno,skor pouzi pastu na vlasy tie su skor na dlhsie vlasy.
Napísať odpoveď