Gel na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zahradkar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zahradkar »

xD xD lol to si zabil :D ...... Fuuha dpc ja mam obycajny Titan loook a moc nedrzi.. ako drzi na vlasoch ale tvar nezachova...

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2009, 22:01 )
nieco som o tychto vlasovych upravach nasiel :)

Gély

Sú ideálne prípravky na úpravu krátkych vlasov. Pomocou gélu možno vytvoriť mokrý efekt, strapatý účes alebo rôzne extravagantné kreácie, stačí len trochu fantázie a dostatok gélu.

Treba si však nájsť ten správny gél (podľa druhu a stupňa fixácie)!

Rada: Gél nanášajte na vlhké alebo suché vlasy. Ak ho aplikujete na vlhké vlasy, účes bude priliehavejší. Ak ho nanesiete na suché vlasy, budú vzdušnejšie s mokrým efektom alebo vytvarujete nejaký špeciálny detail!

Laky

Sú väčšinou poslednými prípravkamin, ktoré sa používajú pri vytváraní účesu. Lakom sa fixuje hotový účes, aby vydržal čo najdlhšie. Pozor na stupeň tuženia! Aj lak treba vyberať podľa typu vlasov.

Rada: Lak používajte len na suché vlasy a aplikujte vo vzdialenosti asi 20 až 30 cm. V opačnom prípade vlasy zostanú po aplikácii mokré. Lak odporúčame z vlasov pravidelne vyčesávať!

Krémy

Ich funkcia spočíva predovšetkým v ochrane vlasov pred nepriaznivými účinkami vysúšania, česania a znečisteného prostredia. Krém je zo všetkých špeciálnych stylingov najľahší, jeho výhodou je, že vlasy toľko nemastí, skôr hydratuje!

Rada: Vďaka používaniu krému sa vlasy príliš nelámu. Odporúčam krém aplikovať po vyžehlení vlasov- dodá im lesk a jemnosť. Dá sa použiť aj na prirodzene vlnité vlasy.

Stylingová guma

Je tuhšia, viac zahustená forma krému, ktorá obsahuje špeciálne tužiace látky. Používa sa na všetky dĺžky vlasov, väčšinou na konečnú prípravu účesu. Dodáva vlasom elastický vzhľad.

Vosky

Možno ich použiť na všetky dĺžky vlasov. Uhladia neposlušné vlny a kučery, zvýraznia štruktúru účesu a ,,usmernia" končeky vlasov. Ak chcete, aby vaše vlasy pôsobili upravene, použite vosk na vlasy. To isté platí aj v opačnom prípade- pomocou vosku ľahko vykúzlite aj strapatý účes. Je ideálny aj na zapletanie vlasov a na zžvýraznenie pramienkov. Vosky na vlasy obsahujú prírodné vosky.

Rada: Vlasy ošetrené voskom možno remodelovať. Nevýhodou je, že vosk nie je možné z vlasov vyčesať a navyše niektoré typy vlasov môže príliš zaťažiť.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Teda ja som uz vyskusal x gelov , tuzidiel ale s nijakym som nebol spokojny ... :roll: naposledy som vyskusal od got2be sex appeal ale nic moc :evil: a este k tomu strasne smrdi. Uz pouzivam iba lak na vlasy a som spokojny a prijemne vonia po citrone od Taftu :smt050
zahradkar
Light Expert
Light Expert

jj vela ludi mi hovorilo ze je na obale napisane nieco v zmisle toho ze pekne voni ale je to presny opak s tou vonou.. a vydel som ho v obchode a je tam toho dost malo a stoji nejak 6eur.. no to robi ta ich "sexualna" reklama xD
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

zahradkar napísal:jj vela ludi mi hovorilo ze je na obale napisane nieco v zmisle toho ze pekne voni ale je to presny opak s tou vonou.. a vydel som ho v obchode a je tam toho dost malo a stoji nejak 6eur.. no to robi ta ich "sexualna" reklama xD
Tak neviem co tym malo myslis ked som vbehol do drogerie zasiel k regalu s gelami od Schwartzkopf (taft a got2be a vela dalsich) tak som si nevedel vybrat.

To vies ked sa s ich vlasami hrali stylisti niekolko mozno hodin nie ako v reklame rozotres a ides :D
zahradkar
Light Expert
Light Expert

sak reklama xD :D .... ale podla mna je to v malej tube v porovnani s cenou
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

zahradkar napísal:sak reklama xD :D .... ale podla mna je to v malej tube v porovnani s cenou
Tak ta guma sa mi zda drahsia ale gely ani moc nie hoci niesu najlacnejsie , vsak stale existuje ten 400ml modry gel za 1,10€ :P
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

kupil som taft modelovaciu pastu za 3 ecka a som celkom spokojny. sice to nerobi takeho jezka ako gel, ani ihlicky, ale uces vyzera prirodzenejsie, taky odvetra rozfukany :D no a co sa tyka modelovania, drzi to cely den, ale ked si zahrabnete do vlasov da sa to lahko zmenit.. ma to aj svoju vyhodu, napr. ked nosite ciapku, tak si to hocikedy v priebehu dna znovu napravite
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

r3mus napísal:kupil som taft modelovaciu pastu za 3 ecka a som celkom spokojny. sice to nerobi takeho jezka ako gel, ani ihlicky, ale uces vyzera prirodzenejsie, taky odvetra rozfukany :D no a co sa tyka modelovania, drzi to cely den, ale ked si zahrabnete do vlasov da sa to lahko zmenit.. ma to aj svoju vyhodu, napr. ked nosite ciapku, tak si to hocikedy v priebehu dna znovu napravite
A mas tvrdsie vlasy ?

Ja ano a preto davnejsie ked som mal este kremovy gel tak som ho pouzil a este poriadne zafixoval lakom no ale teraz ked pouzivam ten smiesny got2be sex appeal tak si ho nanesiem na vlasy trocha zmyjem vodou vytvarujem vlasy a zafixujem lakom od taftu s pevnostou 5 .

// http://www.beauty.sk/clanok3980.htm
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

ta taft looks pasta je podla o nicom...ja som velmi spokojny s gumou na vlasy od got2b, ak mam kratke vlasy pouzijem gel taft power gel extreme taky cierny
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Dodávajú ich aj na SR , nate niekto skusenosti ?
http://www.lybar.cz

Kód: Vybrať všetko

Náš web je zábavným portálem pro ty, které zajímá vše především o vlasech. Stránky www.nahlavu.net se každý den mění, jsou aktivní a aktuální!
zahradkar
Light Expert
Light Expert

pocujte .. mne ten gel aj drzi ale po case blaznenia alebo chodenia v skole mi to nie ze padne ale ako mam napr ihlicky tak sa to spracuje do normalneho ucesu .. ale stale to ostane tvrde.. nebude problem aj v tvrdosti vlasov?.. ja mam tvrde vlasy.. pls dajte nejaky typ
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

ehm no mam trosku problem s tou pastou do vlasov... je to sice fajn ze to mozem modelovat ale celkom slabo to drzi a to ze sa to da dalej modelovat neni zas take super... no a ked sa snazim na druhy den znova na tu pastu naniest dalsiu tak to uz nevyzera pekne, skor ako mastne vlasy... nemate nejaku radu co by bolo pevnejsie ako ta pasta, ale dalo by sa to modelovat?? tazky kompromis ja viem ale ked sa nieco take najde, tak k + :)
zahradkar
Light Expert
Light Expert

nooo.. takze pastu som uz skusil! kamos to ma v skole :D .. lol urco si to kupim.. takze my sme to v triede skusali a najlepsie to bolo ked si si navlhcil hlavu .. poradne utrel.. nech je troska suhsia.. potom tam naneses pastu a tvarujes.. popripade ak mas nejake tuzidlo or lak tak urcite tam hod aj to aby to lepsie drzalo.. ale az potom ked budes mat tvar.. a drzi minimalne 24 hod. :) aspon mne to tak drzalo :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

r3mus napísal:ehm no mam trosku problem s tou pastou do vlasov... je to sice fajn ze to mozem modelovat ale celkom slabo to drzi a to ze sa to da dalej modelovat neni zas take super... no a ked sa snazim na druhy den znova na tu pastu naniest dalsiu tak to uz nevyzera pekne, skor ako mastne vlasy... nemate nejaku radu co by bolo pevnejsie ako ta pasta, ale dalo by sa to modelovat?? tazky kompromis ja viem ale ked sa nieco take najde, tak k + :)
ked si robis uces tak si umy vlasy vodou potom nanesies gel (byt tebou zohnam si nejaky stredne silny ktory pouzijes vyhradne na styling) a poriadne uces zafixujes lakom. Ja osobne mam od taftu so silou cislo 5.
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

Caute chcem sa spytat s akym voskom mate najlepsie skusenosti ??? rozmyslam od taft looks extreme wax
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

valki5 napísal:Caute chcem sa spytat s akym voskom mate najlepsie skusenosti ??? rozmyslam od taft looks extreme wax
Iba odporucam ... ale zalezi zas ake mas vlasy ci huste tvrde zehlene farbene a tak ...
zahradkar
Light Expert
Light Expert

no ja radim ak mate niektory prefarbene vlasy nech radsej negelujete.. pretoze na vela geloch je napisane ze sa to na perfarbene vlasy nesmie :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

zahradkar napísal:no ja radim ak mate niektory prefarbene vlasy nech radsej negelujete.. pretoze na vela geloch je napisane ze sa to na perfarbene vlasy nesmie :)
To je blbost preco by sa nemali ? :oops:
zahradkar
Light Expert
Light Expert

zevraj to celkovo nici vlasi napr mal som kopu gelov.. a dajme tomu ze na polovici to v "navode" bolo napisane :) .. nwm no niekto to dava aj na farbene farbene nemam ale skratka to tam tak pisu
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

zahradkar napísal:zevraj to celkovo nici vlasi napr mal som kopu gelov.. a dajme tomu ze na polovici to v "navode" bolo napisane :) .. nwm no niekto to dava aj na farbene farbene nemam ale skratka to tam tak pisu
Akurat moze byt problem v tom ze par gelov obsahuje alkohol denat.
Napísať odpoveď