Gel na vlasy
caute, neviete poradit, nieco take ako vosk ale nech to nevyzera ze mam mastne vlasy... proste "suchy vzhlad" a nech to drzi....(videl som v obchode krem-ake to je?) diky....
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 0:52 )
a som teraz precital v starsich prispevkoch o suchom gele, to je co, by som to vyskusal, neviete ci sa to da kupit na slovensku?
a som teraz precital v starsich prispevkoch o suchom gele, to je co, by som to vyskusal, neviete ci sa to da kupit na slovensku?
Nom, ja som teraz zohnal taky od Garnier - Manga head, mrte to drzi a pritom to nema ten mokry efektAndreasJ napísal:caute, neviete poradit, nieco take ako vosk ale nech to nevyzera ze mam mastne vlasy... proste "suchy vzhlad" a nech to drzi....(videl som v obchode krem-ake to je?) diky....
len to som kupoval v anglicku, tu na slovensku som este nic take nevidel, skus pozriet niekde na nete
-
mikkimikki
Medium Professional
out of bed je gel ... a podla mna nema moc silnu pevnost, je to skor take na ,,rozcuchanie,,SpermoS napísal:Tak precital som si celu temu, uz skor som chcel vosk vyskusat a teraz si ho aj pojdem kupit tusim Out of Bed uvidime, ci je este nieco lepsie? dovodnehcem mokry efekt, ale zase ani mastny
a Got2B je lepidlo shit
-
P41NK1LL3R
Light Professional
ja som sa geloval kedysy a najspokojnesi som bol tiez s tymto taftom no ja som mal taku stvorcovu krabicku...viac sa to oplatilo po penaznej stranke a nebolo treba tak casto dokupovat...teraz sa uz negelujem...nvm preco som prestal...to je na dlho...a nece sa mi pisatP41NK1LL3R napísal:Ja už dlhú dobu vsádzam na osvedčenú klasiku...
a co pouzit na take rovne/polovlnite huste a tvrde vlasy? Su sice viacmenej rovne (skoro), ale na ofine sa celkom krutia aj ked ich mam kratke...Chcem vytvorit trochu aj nejake pramene, nech tie moje huste vlasy nevyzeraju ako prilba, ale zas ked si dam gel vsetko je ok len ta ofina sa kruti este viac a vobec to nevyzera dobre. Asi to je tym, ze gely obsahuju vodu...
Nepomaha ziadny gel a vyskusal som ich uz kopu aj drahych, aj lacnych, slabo tuziacich, silno, vsetko to iste. Skor mam pocit zeby pomohlo nieco akoby tuhe alebo bez vody, proste nieco co by nevyvovalo to debilne kuceravenie a krutenie. Tak poradte nieco ti, co mate podobne neposlusne vlasy, nech nemusim skusat kazdy gel ci vosk co zbadam v drogerii, lebo to ide dost do penazi
Nepomaha ziadny gel a vyskusal som ich uz kopu aj drahych, aj lacnych, slabo tuziacich, silno, vsetko to iste. Skor mam pocit zeby pomohlo nieco akoby tuhe alebo bez vody, proste nieco co by nevyvovalo to debilne kuceravenie a krutenie. Tak poradte nieco ti, co mate podobne neposlusne vlasy, nech nemusim skusat kazdy gel ci vosk co zbadam v drogerii, lebo to ide dost do penazi
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: