Caute,
mam taky zaujimavy problem tyka sa to hlavne OS Vista Enterprise, s reproduktormi som nadmieru spokojny akurat mam snimi vo Windows Vista tento problem: vo Winampe hra 5.1 zvuk ale bez centra a ked si pustim napr.video v youtube tak hraju len predne satelity a center akonahle pustim video cez VLC player snim DVD podporujuce 5.1 zvuk tak hra vsetko okrem centeru cize nepocut hlasy postav ktore cez center pri 5.1 zvuku idu a film sa takto fakt neda pozerat:) v nastaveniach zvuku vo viste vsak test prebehne v poriadku dokonca hra aj subwoofer aj center, skusal som rozne ovladace, nastavania ale bez uspeschu, bud nehra center alebo subwoofer.
v hrach je to podobne bud nejde center alebo subwoofer zalezi na tom ako si to SWAPnem v nastaveniach zvukovky, t.j Realtek AC97 integrovany na doske.
Vo Windows XP SP3 to hra uz lepsie, vo winampe ide pekne 5.1 zvuk aj vo filmoch, v hrach samozrejme len vtych ktore to podporuju, ale cez Firefox alebo IE7 zvuk ide len cez center a bocnych dokonca ked zvuk i nastavim na 2.0 alebo 4.0 tak ten subwoofer proste nejde. Riesim to ale tak ze si z youtube video stiahnem a uz to bezi cez VLC player v pohode, myslim v stereo ale s aktivnym subwooferom.
Problem je hlavny v tom ze musim pomaly prejst na Win Vistu pretoze ju potrebujem na pracu a hlavne i kvoli podpore dx10. ak by vas napadlo hocico tak mi prosim poradte, zapojene je to spravne, skusal som snad vsetky kombinacie zapojenia ale v tej Viste bez uspesne. dakujem
Andrej
GENIUS Home Theater SW-5.1 5000 Windows Vista Problem
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ta moja zvukovka ma podporu visty takisto, aspon na stranke vyrobcu dosky ASUS su tam na stiahnutie drivery aj pre vistu 32/64bit, akurat som inac skusal COD4 a ani po nastaveni zvuku 5.1 mi nejde subwoofer, inac vsetky idu ok, ani swap center/subwoofer nepomohlo tak uz fakt neviem ci je to hrou alebo cim