GENIUS Home Theater SW-5.1 5000 Windows Vista Problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GENIUS Home Theater SW-5.1 5000 Windows Vista Problem

Príspevok od používateľa Andr3w »

Caute,

mam taky zaujimavy problem tyka sa to hlavne OS Vista Enterprise, s reproduktormi som nadmieru spokojny akurat mam snimi vo Windows Vista tento problem: vo Winampe hra 5.1 zvuk ale bez centra a ked si pustim napr.video v youtube tak hraju len predne satelity a center akonahle pustim video cez VLC player snim DVD podporujuce 5.1 zvuk tak hra vsetko okrem centeru cize nepocut hlasy postav ktore cez center pri 5.1 zvuku idu a film sa takto fakt neda pozerat:) v nastaveniach zvuku vo viste vsak test prebehne v poriadku dokonca hra aj subwoofer aj center, skusal som rozne ovladace, nastavania ale bez uspeschu, bud nehra center alebo subwoofer.
v hrach je to podobne bud nejde center alebo subwoofer zalezi na tom ako si to SWAPnem v nastaveniach zvukovky, t.j Realtek AC97 integrovany na doske.
Vo Windows XP SP3 to hra uz lepsie, vo winampe ide pekne 5.1 zvuk aj vo filmoch, v hrach samozrejme len vtych ktore to podporuju, ale cez Firefox alebo IE7 zvuk ide len cez center a bocnych dokonca ked zvuk i nastavim na 2.0 alebo 4.0 tak ten subwoofer proste nejde. Riesim to ale tak ze si z youtube video stiahnem a uz to bezi cez VLC player v pohode, myslim v stereo ale s aktivnym subwooferom.
Problem je hlavny v tom ze musim pomaly prejst na Win Vistu pretoze ju potrebujem na pracu a hlavne i kvoli podpore dx10. ak by vas napadlo hocico tak mi prosim poradte, zapojene je to spravne, skusal som snad vsetky kombinacie zapojenia ale v tej Viste bez uspesne. dakujem

Andrej
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Hmm..Hra to ako chce.Ak si uz skusal ovladace a dokonca robi to iste aj v XP,tak bude asi nieco zo zvukovkou.Mozes skusit este preinstalovat OS..

Riesenie-skus vyskusat nejaku externu zvukovku napr.do PCI slotu.Ak pojde ,tak si jednu kup a mas po probleme.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dnes som akurat rozmyslal o nejakej zvukovke do PCI, ono na tom XP to ide fajn akurat to blbne v tych prehliadacoch ale ta Vista...preinstalovat to som robil minuly cely vikend ale bezuspesne. Asi nakoniec fakt skusim nejaku zvukovku, uz len potom budem dufat ze to zabere
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Podla mna ak kupis zvukovku,kde bude napisane ze ma podporu Visty,tak to pojde.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ta moja zvukovka ma podporu visty takisto, aspon na stranke vyrobcu dosky ASUS su tam na stiahnutie drivery aj pre vistu 32/64bit, akurat som inac skusal COD4 a ani po nastaveni zvuku 5.1 mi nejde subwoofer, inac vsetky idu ok, ani swap center/subwoofer nepomohlo tak uz fakt neviem ci je to hrou alebo cim
Napísať odpoveď