Geocaching
-
adr0z
Zablokovaný - Príspevky: 840
- Kontaktovať používateľa:
Re: Geocaching
Super ! Ďakujem fakt moc , je to super zábavka . A to som myslel že GPS na mojom "disajr" nevyužijem
V okolí dediny kde bývam , je ich dosť veľa , ani som o tom nevedel. Inač , nešiel by niekto na "lov" z okolia Pezinok , Modra Častá ?

-
mirak2
Hardcore addict - Príspevky: 6449
ja som zopar krat bol kamaratovi robit sparinga, ale az do vcera som nebol ani registrovany...uz som, v blizkej dobe zacnem hladat sam 

je to sranda, cez week som si bol pre dalsiu 
keby som mal kompas, tak sa az tak neprejdem..
nabuduce beriem baterku, kompas a GPS
(a nejaku drobnost do kesky)
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 9:32)
v nedelu dalsie dve jednou ranou, 4+4km peso po blate

keby som mal kompas, tak sa az tak neprejdem..
nabuduce beriem baterku, kompas a GPS

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 9:32)
v nedelu dalsie dve jednou ranou, 4+4km peso po blate

-
anyway
Light Star - Príspevky: 297
Dnes som po prvý krát (po dvoch neúspešných hľadaniach) konečne slávil úspech, konkrétne pri bývalom amfiteátri. Je to psina a určite s tým budem pokračovať.
Keď budem skúsenejší "lovec", tak určite nejakú tú kešku založím. 

-
MP4-27
Guru wannabe - Príspevky: 2094
drzime palceanyway napísal:Dnes som po prvý krát (po dvoch neúspešných hľadaniach) konečne slávil úspech, konkrétne pri bývalom amfiteátri. Je to psina a určite s tým budem pokračovať.Keď budem skúsenejší "lovec", tak určite nejakú tú kešku založím.

Najväčšia sranda je, keď nájdete kešku, ale neviete, že je to keška, a po hodine hodine hľadania to konečne pochopíte. Nám sa to nedávno stalo.
Nemusite mat GPS na to, aby ste daco nasli. Ja mam 21 found bez GPS (asi 40 DNF ale to je vedlajsie). V nedelu mi stryko da GPS modul a ide sa kesovat vo velkom 

Vcera som dal kesku "Mramorova horka" (BA Krematorium) - odporucam, je tam krasne iked morbidne..
-
Fortune
Light Professional - Príspevky: 777
ja som dal bez gps nieco malo cez 100, dnf nebolo viac ako desat, mestske bez gps uplna pohoda, ale nasiel som uz aj lesnu, len to chce troska pripravu hehe
Ja mam asi 5 lesnych, do mesta nemam az tak cas ist a pri mestskych sa GPS ani neoplati zapinat
Vcera som skusal s GPS a je to ozaj nuda
akoze ist rovno za sipkou neni az taka zabava ako 3 hodiny precesavat les
Vcera som skusal s GPS a je to ozaj nuda

no zas ak sa ocitnem niekde kde musim na nieco cakat, zapinam soft v telefone, dam vyhladat najblizsie kesky k aktualnym suradniciam a idem 

dnes som našiel moju prvú... v LV na stanici... som zvedavý koľko ich ešte nájdem pokiaľ ma to nemrzí 

No my sme s jedným kamarátom hľadali v centre mesta. jednu sme asi našli, ale pred nami ju našli "muklovia" a bola rozhádzaná po okolí. Za druhou sme sa museli nelegélne dostať na nejaký súkromný pozemok - skákať cez bránu v centre mesta ( adrenalín
) ale nakoniec sme zistili, že bude ukrytá v dome. Takže nič z toho. No a kamarátka mala také štastie, že keď hľadala nejakú ukrytú pod mestským osvetlením, tak dostala priamy zásah elektrikou
Naštastie to prežila 

Kto tam tie veci dáva, alebo resp. kto to všetko dohaduje ?
btw- Ospravedlňujem sa, ak sa to už niekto pýtal, iba som to nečítal celé.
btw- Ospravedlňujem sa, ak sa to už niekto pýtal, iba som to nečítal celé.
-
t0m4s3
Admin - Príspevky: 18096
energy00 - az naberies skusenosti, tak zistis, ze v nebezpecnych miestach nikdy kes skryta nebyva, takze hladat v osvetleni je blbost. Takisto nie su ukryte na sukromych pozemkoch a uz vobec nie v domoch (ak sa nejedna o nejake opustene baraky na verejnom priestranstve!)
-
mirak2
a ak je nebodaj skryta na nebezpecnom mieste, tak je k tomu patricne upozornenie ako napr. tu: http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... wp=GC2JQ64
Tak toto vyzera paradne
len som z Presova aj tam je nieco take niekde v blizkosti
?

-
Fortune
Light Professional - Príspevky: 777
ano je, urcite tam mas minimalne 50 kusov
Problem je ze by som mohol vyuzit maximalne navigacku co mam na mobile
ale urcite to je sranda ;D
//takze kamos ma GPS tak ideme spolu
bude sranda este da sa ist aj na bicykloch ? prv to skusime iba tak blizsie a neskor mozno aj dalej 

//takze kamos ma GPS tak ideme spolu

-
mirak2
nie, bicykle, auta, motorky aj stvorkolky su prisne zakazane, ku keskam musis prist peso, alebo po rukach, pripadne sa doplazit posuvajuc sa jazykom... 
dpc to su otazky toto a uplne staci navigacka v telefone, mam kamaratov, co nepouzivaju ani navigacku, pozru na mape a idu na slepo

dpc to su otazky toto a uplne staci navigacka v telefone, mam kamaratov, co nepouzivaju ani navigacku, pozru na mape a idu na slepo