gg
re
vyuzijem trosku tuto temu. potreboval by som poradit. na net pouzivam m firefox ale ked mi pride odkaz na icq tak mi ho automaticky otvori ie. lenze chcem aby mi ho otvaral mf. kde sa to da nastavit? zakladny prehliadac mam nastaveny mf.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
chod do IE... a klikni na make default... potom do FF a tam zapni default browserMonako2 napísal:vyuzijem trosku tuto temu. potreboval by som poradit. na net pouzivam m firefox ale ked mi pride odkaz na icq tak mi ho automaticky otvori ie. lenze chcem aby mi ho otvaral mf. kde sa to da nastavit? zakladny prehliadac mam nastaveny mf.
Ja mam verziu Beta 4 Portable a zatial si ho len a len pochvalujem. Jemna zmena vzhladu, ale zatial hlavna vyhoda, ktoru som si vsimol je ta, ze panel zaloziek sa da upravovat a daju sa tam pridat tlacidla napriklad na vytvorenie novej karty, okna, otvorenie okna stahovania, atd...kelso napísal:ale je na stiahnutie, tak skuste. neviem ake su zmeny oproti dvojke
Inak zatial bezi stabilne (Vista 64b). Zmien je aspon na prvy pohlad menej ako to bolo v pripade prechodu z 1 na 2. No to je tak, ked sa zlepsuje dokonale
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zakladnu nevyhodu sa zvikne povazovat bezpecnost......tu mas volaco co vyplul google nevyhody IE
odprucam http://www.noie.wz.cz/