Good Night Drink

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Re: Good Night Drink

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak to funguje, tak je to super napad. ked to budu predavat v hypernove, urcite to skusim. hlavne ked potrebujem po nocnej spat a to cim dlhsie, aby som nezalomil na dalsej nocnej. s tymto mam problem uz dost dlho a riesenie som stale nenasiel. mozno to pomoze (i ked o tom pochybujem).
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa miki690 »

Kibo napísal:ja som kedysi (keď som ešte nebol múdry, ale iba pekný :D) pred spaním buchol dva redbully a spal som ako bábatko :D
Takych expertov poznam vela. Clovek je unaveny tak, ze mu hlava pada, vypije redbull a lahne si spat a potom kazdemu hulaka, ze mu to nezabera, alebo, ze ho to dokonca uspava. Je potrebne si uvedomit, ze kofein ucinkuje v mozgu, a ze do mozgu sa dostane prostrednictvom krvi, a vvstrebavanie latok z traviaceho traktu do krvi nejaku dobu trva, cize nemoze energrticky napoj ucinkovat v momente ked ho clovek vypije.
Dalsia vec je, ze strasne vela problemov so spankom je sposobene zivotospravov. Strasne vela robi strava. Nie kazdemu prospieva ked sa "nazerie" a lahne si spat, alebo ked ide spat uplne vyhladovany. A potom najlepsi su experti tipu "kava mi nic nerobi" a preto jej pije pol litra denne a v noci nemoze zaspat. Osobne nemam problem so spankom. Sice sa mi pomerne casto podari rozhodit rezim, a spim viac cez den ako v noci, tak nemam problem to behom jedneho dna vratit do normalu. Sposob stravovania v tomto (ako aj v inych veciach) zohrava velmi velku ulohu...

A mna konkretne najviac uspi, ked si dam jedno pivo... Ked ich je viac a v nejakych pravidelnych intervaloch tak je to v pohode, ale ked vypijem jedno pivo nepriklad pri pozerani filmu, tak je velmi velka pravdepodobnost ze ten ffilm nedopozeram, ale zaspim pri nom :D
MisguidedAngel
Star
Star

Re: Re:

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

miki690 napísal: Osobne nemam problem so spankom. Sice sa mi pomerne casto podari rozhodit rezim, a spim viac cez den ako v noci, tak nemam problem to behom jedneho dna vratit do normalu.
bracho tak s tymto mam problem.. dojdem domov, idem spat o siestej rano, vstanem o stvrtej poobede, chvilu sa zadrbkavam, idem von o osmej a hadaj kedy zas idem spat.. pre mna je to zdy zacarovany kruh, lebo jeden den mi staci na rozhodenie a ptm tyzden na danie sa dokopy :cry: co je to za rovnicu.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

počujte kupil som si to na obale je ze od 18 mám 14 môzem to vypit nič sami nestane??
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Maximálne ráno zaspíš do školy :D Podľa toho, čo čítam na obale, vyzerá to byť čisto na prírodnej báze :) Ja by som sa nebál...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

takže si to dať v ten den ked nejdem na ďalší do školy ok ale to len pre istotu som sa pytal.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Odporucam melatonin - napr. http://www.vitalsupport.sk/Melatonin.html

Strci caje, aj ten drunk za klobuk, a neni to ziadna chemia ako tabletky na spanie.....
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pil som ten napoj a mal som pocit akoby som rychlejsie zaspal..
Helena
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa Helena »

Kibo napísal:Experimentálne som si to vylogal pred spaním, ešte som bol chvíľu na notebooku a potom išiel spať. V zaspávaní som žiaden rozdiel necítil, v noci som išiel 2x na wc, opäť bez problémov zaspal ako mám vo zvyku a problém nastal ráno, kedy sa mi nechelo vstávať. Ale išiel som spať dosť neskoro, takže to mohlo byť aj tým, ale s tým nemávam problémy, takže to ocapené vnímanie pripisujem tomu drinku, čiže na ňom asi niečo bude :)

ja som bola ocapená už po 15 minútach po vypití Good Night, ráno sa mi vôbec nechcelo vstávať, ešte som chcela snívať...

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2012, 8:46)
:nono:
LA napísal:Odporucam melatonin - napr. http://www.vitalsupport.sk/Melatonin.html

Strci caje, aj ten drunk za klobuk, a neni to ziadna chemia ako tabletky na spanie.....
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2012, 8:51)
ja som už o ňom závislá, zaspím hneď a nadlho, konečne vymysleli niečo čo nie je horké ako čaje na spanie
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Kúpil som ich nedávno kamarátovej frajerke, vypila ich niekoľko v priebehu skúškového obdobia a vraj nezabrali...
Napísať odpoveď