Good Night Drink
Re: Good Night Drink
ak to funguje, tak je to super napad. ked to budu predavat v hypernove, urcite to skusim. hlavne ked potrebujem po nocnej spat a to cim dlhsie, aby som nezalomil na dalsej nocnej. s tymto mam problem uz dost dlho a riesenie som stale nenasiel. mozno to pomoze (i ked o tom pochybujem).
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Takych expertov poznam vela. Clovek je unaveny tak, ze mu hlava pada, vypije redbull a lahne si spat a potom kazdemu hulaka, ze mu to nezabera, alebo, ze ho to dokonca uspava. Je potrebne si uvedomit, ze kofein ucinkuje v mozgu, a ze do mozgu sa dostane prostrednictvom krvi, a vvstrebavanie latok z traviaceho traktu do krvi nejaku dobu trva, cize nemoze energrticky napoj ucinkovat v momente ked ho clovek vypije.Kibo napísal:ja som kedysi (keď som ešte nebol múdry, ale iba pekný) pred spaním buchol dva redbully a spal som ako bábatko
Dalsia vec je, ze strasne vela problemov so spankom je sposobene zivotospravov. Strasne vela robi strava. Nie kazdemu prospieva ked sa "nazerie" a lahne si spat, alebo ked ide spat uplne vyhladovany. A potom najlepsi su experti tipu "kava mi nic nerobi" a preto jej pije pol litra denne a v noci nemoze zaspat. Osobne nemam problem so spankom. Sice sa mi pomerne casto podari rozhodit rezim, a spim viac cez den ako v noci, tak nemam problem to behom jedneho dna vratit do normalu. Sposob stravovania v tomto (ako aj v inych veciach) zohrava velmi velku ulohu...
A mna konkretne najviac uspi, ked si dam jedno pivo... Ked ich je viac a v nejakych pravidelnych intervaloch tak je to v pohode, ale ked vypijem jedno pivo nepriklad pri pozerani filmu, tak je velmi velka pravdepodobnost ze ten ffilm nedopozeram, ale zaspim pri nom
-
MisguidedAngel
Star
Re: Re:
bracho tak s tymto mam problem.. dojdem domov, idem spat o siestej rano, vstanem o stvrtej poobede, chvilu sa zadrbkavam, idem von o osmej a hadaj kedy zas idem spat.. pre mna je to zdy zacarovany kruh, lebo jeden den mi staci na rozhodenie a ptm tyzden na danie sa dokopymiki690 napísal: Osobne nemam problem so spankom. Sice sa mi pomerne casto podari rozhodit rezim, a spim viac cez den ako v noci, tak nemam problem to behom jedneho dna vratit do normalu.
počujte kupil som si to na obale je ze od 18 mám 14 môzem to vypit nič sami nestane??
-
Kibo
Hardcore addict
Maximálne ráno zaspíš do školy
Podľa toho, čo čítam na obale, vyzerá to byť čisto na prírodnej báze
Ja by som sa nebál...
takže si to dať v ten den ked nejdem na ďalší do školy ok ale to len pre istotu som sa pytal.
Odporucam melatonin - napr. http://www.vitalsupport.sk/Melatonin.html
Strci caje, aj ten drunk za klobuk, a neni to ziadna chemia ako tabletky na spanie.....
Strci caje, aj ten drunk za klobuk, a neni to ziadna chemia ako tabletky na spanie.....
pil som ten napoj a mal som pocit akoby som rychlejsie zaspal..
Re:
Kibo napísal:Experimentálne som si to vylogal pred spaním, ešte som bol chvíľu na notebooku a potom išiel spať. V zaspávaní som žiaden rozdiel necítil, v noci som išiel 2x na wc, opäť bez problémov zaspal ako mám vo zvyku a problém nastal ráno, kedy sa mi nechelo vstávať. Ale išiel som spať dosť neskoro, takže to mohlo byť aj tým, ale s tým nemávam problémy, takže to ocapené vnímanie pripisujem tomu drinku, čiže na ňom asi niečo bude
ja som bola ocapená už po 15 minútach po vypití Good Night, ráno sa mi vôbec nechcelo vstávať, ešte som chcela snívať...
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2012, 8:46)
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2012, 8:51)LA napísal:Odporucam melatonin - napr. http://www.vitalsupport.sk/Melatonin.html
ja som už o ňom závislá, zaspím hneď a nadlho, konečne vymysleli niečo čo nie je horké ako čaje na spanie
-
Kibo
Hardcore addict
Kúpil som ich nedávno kamarátovej frajerke, vypila ich niekoľko v priebehu skúškového obdobia a vraj nezabrali...